Leuke random cadeau tips!

Soms is het gewoon leuk om iemand een cadeau te geven, gewoon zomaar. Omdat ze lief zijn. Omdat je zin hebt om een cadeautje te geven. Of omdat je een shopaholic bent en gewoon even wilt shoppen. Maar het geven is gewoon leuk!

Cadeautjes geven

Ik vind het leuk cadeaus te geven, ik doe het veel te vaak, en mijn meiden en man zijn stiekem best verwend. Het hoeft allemaal niet heel duur te zijn, maar dan zie ik een glitterbruisbal voor in bad bijvoorbeeld waarvan ik weet dat ze daar echt lol mee hebben. Of een telefoonhoesje voor de nieuwe telefoon van mijn man. Gewoon random dingen. Ik denk zelf dat als je iets ziet waar je een ander blij mee kunt maken, en je kunt het permitteren, dan kun je het best kopen. Dat houd niet in dat ze alles krijgen wanneer ze dat willen. Dat is weer iets heel anders!

Mama went shopping!

Nou kwam ik laatst dus weer op de site van Radbag, ik probeer die site te vermijden, want eigenlijk vind ik alles leuk. Het is zo een site waar je dus totally random cadeaus kunt vinden. Hier dus een klein shoplogje met wat ik de laatste keer weer allemaal aan cadeaus heb gehaald.

Mijn verloofde is helemaal Star Wars fan. Nou spaart hij alleen maar vintage poppetjes, maar dit vond hij dan toch wel heel geinig als bedlampje.
Bij de dokter staan de echte babushka poppetjes. Daar is kleine Miya zo fan van. Ik vergeet ze altijd op te zoeken, maar ze stonden hier als maatbekers op de site. Je kunt ze dus in de keuken gebruiken, maar ook gewoon om met zand mee te spelen dus.
Bij Keira gaan de lunchboxen als water. Of stuk, of kwijt, of ze worden meegenomen door aliens. Nu wil ze tegenwoordig ook fruit en andere hapjes mee naar school, dus zo een Amerikaanse koelkast bento box is dan wel echt leuk.
Ik Keira vindt eenhoorns zo leuk. Zo heeft ze eenhoorn sokken, t-shirts, potloden, schriften, knuffels, speelgoed, en nu dus een hele grote gum. Ze gebruikt hem op school, dus een heel nuttig cadeau toch..
Natuurlijk kon ik het niet laten ook een cadeautje voor mijzelf te halen. De anti zeur spray! Als 1 van de drie weer loopt te zeuren, kan ik meteen even sprayen. Waarom zij nou mij er constant mij inspuiten snap ik dan weer niet.
Zoals je ziet, allemaal leuke kleine cadeautjes. Voor een gewone dag. Ook leuk als klein cadeautje voor een bijzondere gelegenheid toch?

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥