Close
puppy

De leukste hebbedingetjes voor jouw puppy

We zijn overstag gegaan.. een tijdje terug las je nog over hoe graag onze meisjes een puppy wilden hebben. Mijn vriendin bestookte mij met foto’s en zo werd het hele gezin verliefd op kleine Stormy..

puppyStormy!

De kleine Stormy was de allerkleinste van het nest, ruim een kop kleiner dan rest. Jamey koos voor zijn broertje Milo, en wij voor de allerkleinste Stormy. Hij pakte ons ook meteen helemaal in, dus eigenlijk was het niet eens een keuze! De naam hadden we van te voren al besproken, en die bleek echt perfect te passen. Hij heet officieel Stormtrooper (HELP! Mijn man heeft een hobby!), maar de roepnaam is Stormy. Hij past super in dit gezin waar iedereen veel te druk is, en waar iedereen een terug trek plek heeft. Die heeft hij voor zichzelf ook gewoon gevonden. puppy

Spelen met Stormy

Toen hij eenmaal bij ons was, wilden wij hem natuurlijk verwennen met leuke speeltjes, lekkere snoepjes en een warm mandje. Ik mocht gelukkig het 1 en ander uitzoeken bij de dierenspeciaalzaak www.petshopper.nl. Een fijne webshop waar je terecht kunt voor allerlei hondenartikelen.

puppy
Rennen achter kong bal

De Petshopper eigenaar vertelde mij over Kong. Kong is opgericht in 1970 en is gespecialiseerd in hondenspeelgoed van natuurlijk rubber. Het is zo populair, dat het zelfs wordt gebruikt voor de training van speurhonden, politiehonden en waakhonden. Ook wordt het aangeraden door dierenartsen en gedragstherapeuten om verveling te voorkomen. Het speelgoed is in verschillende kleuren verkrijgbaar en de kleur geeft aan voor welke type hond het geschikt is. Zo is de kleur rood voor de gemiddelde kauwer, roze of blauw voor puppy’s, paars voor senior honden en zwart voor de zware kauwers. De ballen van Kong zijn hier favoriet om lekker mee te nemen naar de hei. Lekker rennen en ook hij rent er zo nu en dan achteraan al.

puppy
De man en zijn hond… Zonnebril is van RayBan, broek en shirt van de HM, riem van Armani Exchange en de gympen zijn van Jack & Jones. De riem is van Petshopper.

Zacht, zachter, zachtst

Stormy (en Miya) is helemaal weg van de krakende knuffel. Die sleept hij werkelijk waar overal mee naar toe. Lekker in zijn zachte mandje in de tuin in de zon, ligt hij dan echt uren te spelen, slapen en andere dingen te doen met dat ding waar kleine pups eigenlijk nog te klein voor zijn. Hij heeft ook een knuffel van Kong met touw erin, dit is dus lekker stevig, en ook fijn aan de tandjes. puppy

Naast genoeg speeltjes, heeft een puppy natuurlijk ook een warm mandje nodig. Bij ons slaapt hij eigenlijk altijd in de bench, waar een mandje in ligt. Hij zoekt deze plek ook echt zelf op als het hem te druk wordt in huis bijvoorbeeld. Van Petshopper kreeg Stormy ook een Nylabone, waar hij uren op kan kauwen zonder dat het stuk gaat. Die ligt dus bij hem in de bench voor als hij in de nacht bijvoorbeeld last krijgt. Verder heeft hij dus nog zo een zachte mand van Little Rascals, waar hij voornamelijk buiten in de tuin mee ligt lekker in het zonnetje, of in de woonkamer gezellig bij ons. puppy

We love Stormy

Wij genieten zo met dit kleine beestje. Keira laat hem zelf ook 1x per dag uit. Wat zij heel serieus neemt, een stukje verantwoording dus. Miya is vooral aan het stoeien en lekker aan het rennen met hem. Ze leert hem met de puppy trainings snoepjes om braaf te zitten, te liggen of een pootje te geven. Hij ligt ook het lekkerst bij haar, omdat ze altijd zo ontzettend warm is. Net of je tegen de kachel aan ligt.

We gaan nu met hem naar puppy cursus, en ik zou nog graag een training met hem willen doen voor om te gaan met kinderen met ADHD en autisme, om ze te helpen kalmeren, en te socialiseren. Lijkt mij mega interessant. Sowieso schijnen dieren een goede sociale werking op kinderen te hebben.

Heb jij zelf ook huisdieren?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

1 thought on “De leukste hebbedingetjes voor jouw puppy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang