De leukste kindercadeautjes zijn een verrassing

kindercadeautjes

Het is weer zo een drukke periode vol verjaardagen en partijtjes. Ik vind het dan best moeilijk om te weten wat je dan moet geven. Lees mee over het geheim van de verrassing cadeautjes…

Wat zijn de leukste kindercadeautjes?

Wat op dit moment heel razend populair is, zijn de verassing cadeautjes! Die dingen zijn echt ongekend gewild bij de kinderen. En vooral handig, tot een jaar of 11 kun je hier nog mee aankomen. Het zijn van die cadeautjes die kinderen graag geven maar ook krijgen.

 • Je hebt bijvoorbeeld de Twozies

  Het zijn enorme collectables, dus dat is natuurlijk erg leuk, je kunt er dan een paar geven. Maar ook als leuke klein cadeautje.

 • De LOL surprises kun je dus echt pellen. Elke laag heeft wel een sticker of en verrassing. Dat maakt het uitpakken echt super leuk. Ze zijn dan ook echt even bezig in plaats openrukken en wegleggen voor het volgende cadeau. En de grootse surprise is dat ze ook nog eens verrukkelijk ruiken!
 • Hatchimals zijn een soort van dinosaurus eieren waar op gebroed moet worden, en verzorgd. Dan komen ze uit, en hoe beter je dat beestje verzorgd hoe meer ze kunnen. Geen kant en klaar speelgoed dus.
 • Bij Lobbes zag ik een reptielen ei. Ik denk dat je daar wel op een jongens feestje mee aan kunt komen. Hij werkt een beetje als hetzelfde principe als de Hatchimal. Alleen krijg je dan een groot reptiel.
 • Wat dacht je van de NumNoms? Kleine mini stempels en lipgloss in weer een doosje waarin je niet kunt zien wat je kunt kopen. Hier word al het zakgeld daar aan opgemaakt. Helemaal de nieuwste NumNoms met lampjes zijn natuurlijk razend populair!
 • De Kindersurprise! Al lang niet meer voor de hele kleintjes, maar door dat ze bij de vloggers worden unboxed alsof het magische cadeautjes zijn, worden ze ook magisch. Niet op de laatste plek omdat zij er ook leuke vlogs mee kunnen maken. En je geloofd het of niet, die vlogs worden op de 1 of andere manier heel goed bekeken. Ja, je leest het goed. De kinderen kijken graag naar video’s van andere kinderen die een surprise ei openen.
 • Lego en Playmobil hebben ook van die verrassingzakjes bij de Blokker. Leuk!kindercadeautjes

De allerleukste kindercadeautjes zijn CHEAP!

Het scheelt dus weer dat je niet perse dure poppen of auto’s hoeft te halen voor een kinderfeestje van een kind die je amper kent. Hier scoor je echt mee. Je hoeft niet zo na te denken, en de meeste kinderen vinden dit leuk. Het is ook nog eens goedkoop. En je leert kinderen sparen en verzamelen, ook weer goed ergens voor later. Belangrijker is dat je ze leert geduld te hebben, want ze moeten eerst echt wat doen om iets te krijgen.

Wat vind jij van de nieuwe trend in speelgoed?Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Vlijtig Liesje

  Ik kan er niks aan doen, ik vind ze hartstikke schattig. Helemaal leuk!

%d bloggers liken dit: