De 10 leukste speelgoed cadeaus voor 4 tot 8 jaar

Met al dat leuke speelgoed wat er allemaal uitkomt zie je soms door het plastic de leukigheid niet meer. Maar gelukkig mag ik vaak een hele hoop testen (nee ik mag echt niet alles houden helaas!)en kan ik zo echt leuke tips geven! Natuurlijk zijn niet alle kindjes hetzelfde, maar wij zijn hier in ieder geval mega enthousiast over!

De leukste speelgoed cadeaus voor je dochter, nichtje, zoon van de overbuurman.

De keuze is zo groot waar begin je? Nou hier. Gewoon hier lezen, en dan komt het zeker goed met de cadeaus. Let op ze staan in willekeurige volgorde. Zo ben ik dan ook wel weer. Zoek je iets voor 12 jaar en ouder, kom dan volgende week terug voor een uitgebreid blog met cadeaus voor pubers! Die week komt er ook een blog over wat je voor jezelf kan kopen als iedereen jou vergeet. Of wat je uit kan printen en onder de ruitenwisser van je man, of in de schooltas van je kind kunt stoppen. Als hint.

Maar nu eerst de kleinere kinderen. Ik zeg erbij 4 tot 8 jaar, maar dat ligt best wel aan het kind wat ze wel en niet leuk vinden, jonger en ouder kan waarschijnlijk ook.

In willekeurige volgorde.

De Eenhoorn is ALTIJD leuk!

Ik moet je echt even wat vertellen. Een eenhoorn waarmee je kunt knuffelen. De haren kunt kammen, en die mee zingt? Met een leuke microfoon en een magische toverstaf waarmee je kunt opmaken zonder rotzooi. Klinkt als een echt eenhoorn verhaal of niet? Maar dat is het niet. Hij bestaat. Ze heet VTech Mila, Mijn Magische Make-up Eenhoorn. En is MAGISCH! (Binnenkort een uitgebreid review!)

Ook erg leuk als eenhoorn is de Poopsie Slime Surprise Unicorn. Dit is een eenhoorn die je eenhoorn voer geeft waardoor ze glitter slijm gaat poepen. Dat vinden kinderen leuk! Bovendien komt ze met heel veel verassingen. Een soort van L.O.L bal maar dan in het groot en in eenhoorn vorm.

De Jumbo Dessineo

Miya heeft deze al even mogen uittesten en zij is razend enthousiast! Het is een schildersezel die je makkelijk op kunt ruimen, en overal neer kunt zetten. Daarbij zit papier, verf en het allerleukste allemaal sjablonen om zoveel verschillende dieren te maken! In het pakket zitten er iets van 50. Maar als je kind een beetje crea is dan kunnen er wel honderden verschillende tekeningen worden gemakt. En het leukste is er is een voorbeeld, en als je kind dan ziet dat die van hem of haar net zo mooi is, dan is dat natuurlijk een enorm juichmomentje. Miya is er echt dol op! Check anders even mijn video op IGTV.

Tijd voor een kopje thee

Elk klein meisje doet wel eens thee zetten en in een keukentje spelen. Nou de theeset Tante Jet van Vtech is ook echt heel leuk tot een jaar of 6 nog denk ik. De liedjes blijven gewoon aanstekelijk. Je kunt ook kleuren matchen, wat vooral in de kleuterklas wordt geoefend. Een kopje gele thee met een geel taartje bijvoorbeeld. Echt erg leuk.

Tante Jet Thee setje

Je hebt bij Lobbes echt heel leuke speelkeukens en ander spul wat in de keukentjes past. Erg leuk om te combineren. Ze hebben daar trouwens ook echt een groot assortiment aan uitdeelcadeautjes zag ik toevallig. Altijd handig om even te onthouden.

Lekker lezen, schrijven en puzzelen

Je hebt echt nog kinderen die dit erg leuk vinden. Ze worden er heerlijk relaxed van en het is gewoon erg leuk om te geven.

de gorgels review
De Gorgels taalspelletje van Jochem Meijer is echt een heel makkelijk taalspelletje wat je snel weer uit kan vegen. Met echt mega grappige woorden. Ik vind het zo fijn als er een spelletje is die erg leerzaam is, maar niet zo serieus gemaakt dat het saai wordt. Gewoon lol en lachen.
Ik ben een zeemeermin (maar dat is een geheim) van Sabine Wisman & Annet Schaap
Ik ben een zeemeermin (maar dat is een geheim) van Sabine Wisman & Annet Schaap zijn we nu aan het lezen voor de derde keer samen. Miya zit er helemaal in! “Mare is een zeemeermin, maar dat mag niemand weten. Zelfs mama weet het niet. Daarom kan het alleen ‘s nachts. Dan gaat Mare stiekem in bad en veranderen haar benen in een prachtige staart. Zo’n geheim hebben is niet gemakkelijk. Zeker niet als je met de klas gaat zwemmen…”.
Miya zit op zwemles dus dit spreekt haar zo aan. Op vrijdag gaat ze ook met de BSO zwemmen, en daar speelt ze vaak zeemeerminnetje. Dit leeft zo onder die kleine meisjes. Zou het dan toch echt zijn? Het is echt een fijn boekje met mooie illustraties die tot de verbeelding spreken. De taal is wel gericht op jonge meisjes, en dus makkelijk te begrijpen. Miya probeert zelfs al mee te lezen!
Voorlezen en puzzelen met Dadoe in de vakantie - door Jim Bakkum en Kirsten Michel
Voorlezen en puzzelen met Dadoe in de vakantie – door Jim Bakkum en Kirsten Michel. Van puzzelen wordt Miya ontzettend chill. Ik ken ook bijna geen kind die een beetje puzzelen niet leuk vind. Je kunt het boek handig meenemen onderweg om lekker uit voor te lezen, en zij kunnen er uit puzzelen. Het verhaaltje is lief en zomers. De illustraties zijn kleurrijk en erg animerend.

Hoe lief zijn deze poppen?

Kleine Miya is helemaal dol op poppen. Ze vind het super om hun haartjes te kammen en lekker te verzorgen. Ook de babypoppen vind ze schattig. Vooral die meebewegen met hun mondje en alles zoals Baby Annabel.

Miya met Baby Annabel(het flesje is van de Poopsie slime surprise en past precies haha)

Binnenkort doen wij een review van de Baby Alive Potty Dance. Deze plast op het potje, danst lekker mee en maakt heel veel geluid. Heel lief deze. De Baby Alive Levensecht Baby is echt de allerschattigste baby ooit. Omdat Miya niet houd van veel cadeautjes, kopen wij met kerst of haar verjaardag vaak maar 1 groot cadeau. Hoewel deze wel prijzig is, is het wel echt de allerliefste pop. Zo mooi de oogjes, de bewegingen. Hij is super goed gelukt!

In deze categorie poppen mogen we echt de niet vergeten. Je kunt haar zelfs stukjes (nep) eten geven die ze uitpoept. Hoe grappig is dat dan? Ze leert ook met je mee, en vooral als kindjes net zindelijk worden is dat wel een heel leuke feature. Zo leren ze samen. Maar ik weet zeker dat elk klein meisje dit echt geweldig gaat vinden.

We LOVE Disney

Waarom zou een cadeautje perse fysiek moeten zijn? Misschien ook wel leuk om iets te geven waar ze naar uit kunnen kijken. Bijvoorbeeld Disney On Ice! Hoe leuk is dat?

Beleef Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice! Van de diepten van de oceaan tot een winters droomland. Niets is te fantasierijk voor jouw Disney vrienden, inclusief Mickey, Minnie, Dory en de cast van Disney’s Frozen. Het is een kleurrijk avontuur vol magie en plezier, met liedjes en herinneringen die je familie voor altijd zal koesteren.

Aanrader!

In het hele Disney thema is de Toet Toet baan van Minnie Mouse met ijssalon echt super super leuk! Wel voor de wat kleinere kinderen, maar zo roze en schattig dat ik hem je niet kan onthouden.

De Bla Bla Blocks

De Bla Bla blocks zijn vooral voor de peuters en kleuters, maar ook bijvoorbeeld als een wat ouder kindje nog niet helemaal mee komt met de letters. Je kunt het een beetje zien als Duplo, maar dan met geluid. Er zijn voorbeelden bij met wat je kunt bouwen, maar het zelf doen is natuurlijk veel leuker.

Wat mij vooral aanspreekt is dat je weer met kleuren werkt, namen en letters. Je hebt bijvoorbeeld de P van Poes, een plaatje van een poes, een poezengeluid, en ze zeggen de letters en de woorden. Super handig en leerzaam!

Nou het zijn ietsjes meer dan 10 tips geworden, maar er is ook zoveel leuks!! Wat vind jij het leukste? Ben je nog op zoek naar leuke kleine cadeautjes kijk dan even hier!

 

cadeaus voor kleuters

Vriendelijke disclaimer: De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Je bent nooit te oud om te leren rolschaatsen! Lekker dansen en fit worden op Just Dance 2021