Close

Lidl Cien Cellulair | Biodermal P-CL-E | Review

Heel beauty land staat op zijn kop want de Cien Cellulair crèmes van de Lidl zijn er weer! De P-CL-E crème van Biodermal is al zeker 20 jaar een succes bij de vrouw met kleine huidproblemen. Waarom ze zo een succes zijn lees je hieronder.

Cien Cellulair crèmes van de Lidl

Vorig jaar heb ik hier naast gegrepen, dus erg blij dat ik ze nu wel heb! Ik  was natuurlijk mega nieuwsgierig. Niet in de laatste plaats omdat ik jaren lang La Prairie crèmes heb gebruikt. Ik las overal dat het bijna een duplicaat is van zelfs 1 van de duurste crèmes van La Prairie de La Prairie Cellular Radiance Cream. Natuurlijk kun je hier wel zeggen dat het dezelfde ingrediënten heeft, maar geef mij en Jamie Oliver dezelfde ingrediënten dan maakt hij er toch net iets beters van als dat ik dat doe. Misschien niet minder lekker, maar er is wel verschil. Niet op de laatste plaats zo een €550..

Maar weet je, hetzelfde of niet hetzelfde, het is een heerlijke crème! De Cien Cellular Beauty dagcrème smeert super zacht uit, ruikt top en geeft geen irritatie. En zoals je misschien weet heb ik dat al snel bij crèmes. Hij stimuleert de celvernieuwing en geeft een mooie glow. De Cellular Beauty nachtcrème is net wat vetter en wat rijker zoals je mag verwachten van een goede nachtcrème.

Van mij mag deze vast in de collectie van de Lidl!

Biodermal P-CL-E crème

De P-CL-E crème ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Deze multifunctionele crème heeft een rijke textuur en is geschikt voor alle huidtypen. Speciaal ontwikkeld voor de:

• Droge huid
• Kwetsbare huid
• Gevoelige huid
• Onzuivere huid
• Vlekkerige huid
• Geïrriteerde huid
Mijn huid vlekt als een malle, vandaar dat ik eigenlijk altijd wel een crème heb staan. Net als bijvoorbeeld de Elizabeth Arden 8 Hour cream waar ik niet zonder kan in de winter voor schrale plekken overal (ook super op de lippen!). De P-CL-E crème helpt ook als je van die jeuk plekjes op de huid hebt, net wat gevoeliger is. Voor mijn kleine meisje gebruik ik het ook wel eens onder haar armpjes waar ze echt heel droge plekjes heeft met dit weer. De oudste heeft als ze gespannen is vaak uitslag net boven haar lip, dit is de volgende dag gewoon weg. Heel fijn.

In de winter heb je ook vast last van hele droge handen, en wie beter dan Biodermal om daar wat aan te doen! Met lekker zachte en rijke handcrème boordevol hydraterende en voedende ingrediënten. Nergens waar de leeftijd meer tekent als op de handen…

 

 

Tip! Lees ook hier over de fijnste crèmes van 2018!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

22 thoughts on “Lidl Cien Cellulair | Biodermal P-CL-E | Review

 1. Hi Judith, wat mij verrast heeft is dat je een aparte rubriek hebt over ADHD. Top van je! De blog over kids & noten vond ik bruikbaar en al helemaal het online/offline zijn. Helemaal van nu.

 2. -Dit zijn de allerleukste voordelen van ADHD
  -Kinderen en noten eten, dit moet je weten!
  -Buiten spelen is goed en leuk voor een kind, 2 tips
  Ik vind het aantal foto’s prima hoor 🙂

 3. Heel graag doe ik mee voor dit beautypakket, ben ik met de Kerst misschien nog net iets mooier dan anders.
  De producten van Lidl gebruik ik ook, zoals o.a. haarshampoo . Bevalt mij goed.
  Ik volg op Bloglovin en waag graag een kansje.
  Recepten en dieet artikelen zijn blogs die mij erg interesseren, dus dat lees ik graag.

 4. Oh ja mijn favorieten! Heb ik die net niet ook genoemd bij een van je acties? Mijn MS werkt niet mee ha ha. Maar volgens mij had ik dit net ergens al geschreven. Bij een van je win acties! Gewoon zo doorgaan! Ik ben nog steeds niet weggelopen. Dat betekend dat het ook voor leken te volgen is 😉

 5. Ik vind jou beauty blogs juist interessanter, omdat je zegt hoe het zit en je blogs duidelijk en direct overkomen! Ik lees dat sneller dan een uitgebreide review waar ik bij zin 6 al denk, Ik stop er maar mee!

  Groetjes!

 6. De leuke reizen en tripjes die jullie maken met de kids, het persoonlijke stuk omdat ik nou eenmaal van inhoud hou en de beauty items zijn favoriet!

 7. Ik doe graag weer mee met deze verwennerij. Het liefst leer ik je persoonlijke blogs, de mamablogs en beautyreviews.

 8. Toen ik vandaag in de LIDL liep moest ik aan dit artikel denken, heb ze snel mee genomen, ben er heel erg benieuwd naar 😍😍

 9. Ik lees al je blogs met plezier, maar het leukste vind ik wanneer je blogt over het mama zijn (herkenning, die stress in de ochtend, ondanks dat je het zo goed geregeld hebt, werkt alles tegen) en het reisgedeelte (maakt dat ik ook wil). Wanneer je schrijft over je ADHD vind ik dat machtig interessant, zo een kijkje in andermans hoofd.

 10. Mijn top 3 is;
  – Een dagtrip naar Oberhausen
  (Nu mijn man nog overhalen)
  – 10 leukste speelgoedcadeaus 4 tot 8 jaar
  (Super handig; Sinterklaas/verjaardag)
  – De ochtendspits in een gezin
  (Zo herkenbaar…)

 11. Ik begrijp je vraag niet helemaal precies, wil je graag weten welke kopjes ik het liefst onder lees? Ik lees Mama en Huis&tuin het allerliefs, maar ook ADHD, love and marriage en persoonlijke tips lees ik graag. Verder ben ik gék op winacties, win bijna nooit wat maar het gevoel dat je een kansje maakt is zó fijn! Hahahaha!

  Ik wens je superfijne feestdagen!

 12. Ik heb ADHD | ik ben hetzelfde als jij maar dan anders
  Dit zijn de allerleukste voordelen bij ADHD!
  12 Anti-rimpel crèmes getest!

  (Ik heb zelf ADHD; gecombineerde type.)

 13. ADHD, heb ook een kleinzoontje die het heeft, voor de eerste keer vuurwerk afsteken met de kinderen, plezant als je maar veilig doet en huis en tuin, doe graag mee voor deze heerlijke producten

 14. Nee hoor ik vind dat je genoeg foto’s plaatst. Zo lang er minstens eentje in zit vind ik het al goed. 😀 Goh als ik moet geven geef ik deze als m’n favorieten: Een weekend weg naar het buitenland met de kinderen, de leukste schoencadeautjes en een depressie bij de kind ontdekken. Vooral kindgerichte blogs dus. 😀

 15. Favoriet zijn ADHD omdat mijn dochter ADD heeft, de fotografie omdat dat een hobby van mij is en healty en dieet puur voor mijzelf te stimuleren! Heel benieuwd naar deze Cien producten, ik was helaas te laat met aanschaffen, maar zo toch een kansje!

 16. De waarheid …, ADHD etc. en ‘Ik kan even niet meer; dat zijn mijn favoriete blogs (Maar moeilijk kie ssen, want je persoonlijke blogs vind is sowieso interessant, we hebben veel gemeenschappelijk)
  En, of je meer foto’s moet plaatsen. Ik mis ze niet in je blogs, dus wat mij betreft niet. Te veel foto’s vind ik afleiden van de inhoud. Maar ik moet zeggen dat ik zelf beeldend ben ingesteld, dus maak ik die foto’s wel in mn hoofd 🙂
  Ik ben benieuwd naar deze crèmes, Ik maak graag kans.

 17. je hebt hele leuk blog die ik met plezier lees en ja ook doe ik graag mee met de win akti heb veel gehoord over het product maar nooit gebruikt met deze koude drukke winter dagen zou ik er erg blij mee zijn want heb altijd droge handen en tot nu toe heeft niks geholpen en mijn huis kan wel opkikker gebruiken 🙂 en zeg i kal vast fijne feestdagen dames 🙂

 18. Hele leuke blog!!!. En een leuke winactie 👍. Ik doe graag mee omdat ik wel eens deze producten van Cien gezien heb bij de Lidl. Maar ik weet niet of ze zo goed zijn voor mijn huid. Ik ben al 50 plus en heb een hele gevoelige huid. Dus ik kan niet alle soorten producten gebruiken 😦. Maar ik zou ze nu graag eens willen proberen 👍

 19. Van de laatste blogs vind ik deze 3 het leukste om te lezen:
  – 1e keer vuurwerk
  – kamer metamorfose
  – Veel online zijn

  Deze sluiten goed bij mezelf aan

  Lijkt me ook fijn om eens te proberen van de Lidl. Ze krijgen steeds meer producten

 20. beauty, fashion, huis en tuin
  deze producten van Lidl worden op het moment aangeraden, zou er graag beter kennis mee maken

 21. Deze vind ik heel mooi, daar zou veel meer aandacht voor moeten zijn, kan zoveel leed veroorzaken. https://www.pinkpress.nl/flaporen/ Dit soort blogs lees ik vanwege de gezelligheid https://www.pinkpress.nl/tijd-grote-schoonmaak/…en de review en winactie blogs zijn natuurlijk super om uit te zoeken wat leuk zou zijn vor onze kids en iets winnen is natuurlijk een feestje! Biodermal is heerlijk, de dag en nachtcreme gebruik ik wel eens, maar deze ken ik nog niet,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang