Close
liefdesbriefjes wereldwijd

Mijn liefde voor jou is zo groot dat…

Ik schreef samen met zo een 7000 24.000 andere vrouwen van over de hele wereldwijd, liefdesbriefjes voor elkaar. Wij wilde zo onze liefde voor onze partners/kinderen hoe groot het is. Lekker romantisch, en ook wel erg leuk om te doen. En hoe geweldig is het als je met zoveel vrouwen al die liefde verspreid?

Op een golfbaan…

Liefdesbriefjes

Kijk, echte liefdesbrieven worden nog maar zo weinig geschreven. En in deze drukke tijden heeft niemand ook echt zin om er hele verhalen van te maken. De tekst werd dus voor iedereen

Jop, Judith’s love for you is so big it has reached ….

Zo had iedereen zijn eigen namen natuurlijk. In de US kwam het zo vaak voor dat mensen dezelfde namen hadden dat ze de kaartjes gewoon deelden. Scheelt weer tijd. Wat je deed was je plaatste waar je vandaan kwam, en dan kreeg je berichten van mensen die wel wilden ruilen voor een kaartje. Zo heb ik echt de allerleukste gesprekken gehad. Uitnodigingen op plekken waar ik nooit van gehoord had, maar ook bijvoorbeeld een leuke in Nashville, waar we zo graag heen willen! Er zaten wat trollen tussen die dan een kaartje voor een scherm hielden ofzo, maar die waren snel de groep uit.

Leuk weetje! De groep begon na een oproep van een meisje om iets romantisch te doen voor haar vriend in de PCOS groep. Dit liep zo uit de hand, dat er een aparte groep voor kwam. Binnen 2 weken ging die van 200 naar 7500! En ook kwamen er flinke spin offs. Er is dus best nog wel wat liefde in de wereld!

Verspreid de liefde

Er waren ook echt bijzondere situaties. Een vrouw die voor iedereen zulke mooie kaartjes had gemaakt, en een foto plaatste dat ze was overgereden tijdens het fotos maken en in het ziekenhuis lag. Natuurlijk kreeg die van iedereen een foto! Of wat dacht je van een jongetje die zo gepest werd op school dat hij lelijk was, die kreeg foto’s van iedereen hun dochters met happy Valentine’s day Rob van over de hele wereld! Ik ben zo benieuwd naar zijn gezicht!!

Een ander stel die zo arm waren dat ze in camper woont, en hun wens was ooit een wereldreis te maken. Nou die vent was echt een beer, vol tattoos en een baard. Ze had alles gefilmd, en hij keek eerst echt van “wat ben jij suf” maar toen ze vertelde dat ze hem op deze manier die wereldreis wilde geven, ja toen hield hij het niet meer. En met hem 1000 comments van huilende vrouwen eronder. Niet vergeten dat de meeste sowieso uit de groep kwamen met een hormoonstoornis.

Ik romantisch?

Niet dus.. En als je eigen vent dan zelf een ring maakt met een goudsmid voor jou, en je ten huwelijk vraagt op Valentijnsdag, tja dan moet je wel iets behoorlijks terug verzinnen denk je niet? Ik heb er dus een fotoboekje van gemaakt. Maar ik denk dat ik het ook op canvas laat zetten, dan kan hij elke dag zien hoeveel ik van hem hou. Dat is toch lief?

Ik wens jou een hele fijne Valentijnsdag, en… My love for you is so big, it has reached the world wide web ♥

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

8 thoughts on “Mijn liefde voor jou is zo groot dat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang