Liesbeth ging 92kg naar een rock hard fitness lijf

In juni 2013 was ik klaar met mijn eigen lijf; ik zag een vakantiefoto en walgde ervan. Ik woog 92 kg (!!) en ik ging veranderen.

Ik ben gaan zoeken naar goed online advies en een manier van trainen die mij aansprak. Sporten deed ik wel; ik liep in nov 2012 zelfs de marathon van Valencia met al die kilo’s, maar blijkbaar was dat niet genoeg. Toen ik op gang was, was ik in een half jaar tijd 17 kg kwijt en had een gezond voedingspatroon. Ondertussen was men benieuwd wat ik nu deed en ben ik Fitcamp gaan geven (www.facebook.com/FabulousTraining) ; drie weken trainen mensen, 3 x pw bij mij in een kleine groep en zij krijgen een gezond voedingsplan waar zij de rest van hun leven mee kunnen doen; geen dieet dus.

Zelf ben ik redelijk (zeg maar extreem) doelgericht en wilde ‘iets’ om naartoe te werken. Via via werd ik geattendeerd op de Flexcup: dat was wat ik wilde !! In dec 2015 op het podium staan !! Ik had mijn huidige coach op een evenement gesproken en heb haar gevraagd mij te begeleiden. Tijdens de trainingen kwam in juni 2014 de Enercup van 2014 (okt’14) ter sprake. Ik vroeg mij af of dat haalbaar was: maar wie niet waagt, wie niet wint ! Zo gezegd, en ‘zo’ gedaan. Ik ben hard gaan trainen volgens plan en heb mij (met name de laatste 7 weken) erg streng aan het dieet gehouden. Man, wat was dat soms zwaar !! Maar het is gelukt; en wat was ik trots !!

Inmiddels had ik me steeds meer verdiept in voeding en training en kan ik mensen begeleiden ook hun doel te bereiken; zowel offline als online. Er zijn programma’s op maat; van (veel) vetverlies tot ‘gewoon fit blijven’. Mail me even voor informatie !

Mijn voeding is, in overleg met mijn coach Jeanet Wolf, obv het IIFYM-principe: If It Fits Your Macros. Dat houdt in dat mijn benodigde macronutritienten zijn bepaald en ‘alles’wat daar binnen past qua voeding, kan ik eten. Dat is zeer flexibel en erg prettig:niets is uitgesloten. Het mag duidelijk zijn dat ik dit voor het overgrote deel invul met gezonde voeding. Maar af en toe cheaten is heerlijk !

Mijn eigen sportieve doel is nu in 2017 een internationale wedstrijd BodyFitness meedoen. BodyFitness is wat gespierder dan de BikiniFitness klasse en wat ‘droger’; minder vet op het lichaam.Om dat doel te behalen zal ik in 2016 veel nationale wedstrijden moeten deelnemen en hoog moeten eindigen. Nu dus nog een jaar de tijd om mijn lichaam zo te ‘bouwen’ dat dit mogelijk is.Aangezien ik met mijn 2 kinderen leef, is het soms best even afzien; zij eten wel Ben & Jerry’s, bijvoorbeeld. Maar met mijn doel in mijn achterhoofd, lukt het mij iedere dag te doen en te laten wat ik moet doen en laten om mijn doel te gaan behalen.Mijn omgeving is inmiddels gewend aan mijn levensstijl en vind het niet ‘raar’ meer.

92kg liesbethTips!

Plan voor jouzelf tijden in waarop je wilt trainen en laat daar niets tussen komen. Iedereen heeft 3 a 4 keer per week heus wel een uurtje gelegenheid; als jij het echt graag wilt, maak je tijd. Laat je helpen; zowel door jouw omgeving als door een coach; zij kunnen jouw stok achter de deur zijn.

Dat is ook een van de tips die ik mee wil geven wanneer je ‘iets’ wilt veranderen aan jouw lichaam; neem het dag voor dag en maak de termijn dat je ‘niets mag eten’ niet te lang. Hak jouw doel in kleinere doelen en wees trots op jouzelf met iedere klein doel wat je bereikt !

Daarnaast ben ik van mening dat een (crash) dieet niet werkt. Dat wil zeggen; het werkt wel, maar zodra je weer ‘normaal’ gaat doen, zul je ook weer de resultaten behalen je altijd had. En juist die resultaten wilde je niet meer. Zoek een manier die je de rest van jouw leven vol kunt houden en waar jij je goed bij voelt. En laat je nooit, maar dan ook nooit door anderen van jouw pad halen !!

Stick to the plan, iedere dag weer !! En voor je het weet ben je een paar maanden verder en zul je je fantastisch voelen ! Geloof me !

Wanneer je meer informatie wenst, mail me gerust via info@fabuloustraining.nl

Bijgevoegd vind je mijn voor en na foto’s. Voor de critici onder ons; het feit dat mijn tattoeage links beter te zien is, dan rechts en aan de ‘andere’ kant zit, heeft te maken met het feit dat mijn ‘voor’ foto door mijzelf in de spiegel is gemaakt en de ‘na’ foto door een ander en op de dag van de wedstrijd en ik dus ‘getand’ was…… 😉

Facebook: www.facebook.com/fabuloustraining
insta
: fabuloustrading

fabulous training

self care vlog banner youtube

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

3 gedachten over “Liesbeth ging 92kg naar een rock hard fitness lijf”

  1. Sluit mij aan bij vorige reacties. Ongelofelijk knap, had ik zelf nooit gekund. Maar zo ‘droog’ staan lijkt mij voor een vrouw, en man, niet gezond.

  2. Knap dat ze zo veel is afgevallen. Ik heb bewondering voor mensen met zo veel doorzettingsvermogen al ben ik zelf niet echt fan van dit soort gespierde vrouwenlichamen.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven