Moederdag is weer in aantocht en valt dit jaar op zondag 14 mei. De perfecte dag om je moeder even extra in het zonnetje te zetten en te bedanken. Of je nou een persoonlijk kaartje maakt, of een wat duurder cadeau koopt, het is voor een moeder van grote waarde. Ik geef je 7 lieve cadeautips voor moederdag, wie weet zie je nog wat leuks!.IMG 7749 - 7 lieve cadeaus voor moederdagSommige moeders willen niets weten van moederdag, andere moeders vinden het commercieel, en weer andere moeders vinden het gewoon echt leuk. Het gaat mij bijvoorbeeld niet eens om cadeaus of het ontbijt op bed. Maar ik vind het zo leuk dat ze echt alledrie samenwerken om iets bijzonders voor mij te doen. Ja, dit doen ze vaker, het zijn geen etters. Maar ik vind moederdag heel erg leuk. Voor vaderdag neem ik overigens gewoon dezelfde moeite.

Lieve moederdag cadeaus

De inspiratie is soms ver te zoeken, want het lijkt vaak niet gekker te kunnen. De meeste moeders zijn toch echt wel heel erg blij met iets uitgezocht waarin je laat zien dat jullie echt wel eens luisteren naar wat ze zegt. Toch niet opgelet? Dan kun je met de volgende tips vast hoge ogen scoren.

Een horloge

Ik ben zelf altijd laat, het is niet dat ik geen klok kan lezen, maar in mijn haast alles te doen kijk ik niet op mijn telefoon. Een horloge is dan gewoon heel handig. En buiten praktisch om kun je ook kijken naar wat ze mooi vind en ook dagelijks om kan doen.

Een portemonee

Ik zat even te snuffelen op de site van Brandfield. Ik vind dat namelijk wel echt zo een site waar je moederdag inspiratie op kunt doen. En dat blijkt want ze hebben er een speciale pagina voor. In ieder geval, ik was dus aan het snuffelen en kwam deze geweldige portemonnee tegen van Burkely portemonnee. Het is zo een lekker grote portemonnee waarin al je pasjes, kaartjes, geld en zelfs je telefoon past! Ideaal. Ook als je bijvoorbeeld een avondje uit gaat, zodat je niet een enorme tas hoeft mee te sjouwen.

IMG 7774 - 7 lieve cadeaus voor moederdag
Portemonnee/handtasje is van Burkely en het horloge is Oozoo. Beide van Brandfield

Een foto of tekening laten afdrukken

Met een canvas kun je vele kanten op. Zo kun je een aantal kleine bestellen, of juist één grote op bijvoorbeeld aluminium.  Kies een mooie foto van jullie samen, of van een speciale gebeurtenis waar jullie beiden bij betrokken waren. Simpel, maar met veel waarde! Weet je wat ook leuk is? Kinderen maken graag een tekening, die laten afdrukken op canvas maakt het extra bijzonder. 

Interieur

Misschien denk je niet zo snel aan interieur, maar ook hier kun je leuke cadeaus in vinden voor je moeder! Denk bijvoorbeeld aan een kaarsenplateau, gevuld met kaarsen en een plantje. Maar ook een warm plaid of dekentje, kussens voor op de bank of een set met fotolijstjes kan erg leuk zijn. Laat je inspireren!

IMG 7788 - 7 lieve cadeaus voor moederdagLieve moederdag cadeaus die je zelf kunt maken…

Een dagje wellness

Heel simpel, zet lekker een bad aan. Doe er wat kaarsen omheen, en breng haar een lekker glas wijn. Geen bad? Dan kun je ook gewoon het licht in de douche uitzetten en daar kaarsen op de wasbak zetten bijvoorbeeld. Net zo romantisch en relaxend. Om het af te maken kun je als man bijvoorbeeld de kinderen bezig houden of een ijsje gaan halen, zodat ze ook echt even rustig de tijd kan nemen. Of kijk of iemand de kinderen mee kan nemen een uurtje en ga samen onder douche en smeer haar lekker in met haar favoriete bodylotion. 

Bloemen

Heb je geen tijd om iets te gaan uitzoeken in de stad, of een hele dag weg te gaan? Pluk met de kinderen een mooi boeketje bij elkaar. Of koop dan een bosje bloemen, daar maak je iedere vrouw blij mee! De bloemist kan je adviseren over een mooi boeket, of probeer te achterhalen wat de lievelingsbloemen van je moeder zijn. Om het af te maken kun je er een mooie vaas bij kopen en zo je moeder blij maken met een leuk setje. Of durf out of the box te denken en een boeket samen te stellen wat je moeder niet zo snel zou kiezen, origineel en leuk!

Schoonmaken

Het klinkt suf.. maar.. DAT IS HET NIET! Dat ontbijtje op bed is heerlijk, echt waar. Maar een kop koffie en even stofzuigen, dweilen, opruimen of bijvoorbeeld de ramen lappen is wel een heel leuk mega cadeau! Daarna kunnen jullie allemaal samen gezellig ontbijten.

 

Wat zijn jouw tips voor moederdag?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love