Close

#lifestylelab

Afgelopen donderdag was ik bij het Lifestylelab van 2 PR agencies. We kregen alle nieuwe producten en merken te zien die zij vertegenwoordigen. Het was meteen een soort van bloggers get together, en dus super gezellig! 

#lifestylelab

Buiten stonden er vuurkorven waar je marshmallows in kon roosteren, te lekker! Meteen bij binnenkomst stond een polaroid meneer, die zodra je #lifestylelab bij je foto op Instagram zette, je meteen een leuke polaroid kreeg. Echt, die MOET je hebben op je feestje!! Karen van Djelig.nl had een leuke foto van ons, en die werd dan ook uitgeprint, wat een mega leuke herinnering!

Binnen kreeg ik meteen een kopje warme soort van thee gemaakt van appelsientje, citroen, gember en bergamot. Heel apart! De aardige meneer van Lombardia die het drankje had ontworpen stond heel gezellig iedereen een kopje in te schenken en uit te leggen waar dit aparte drankje vandaan komt. Volgens mij ideaal voor de koude winterdagen en kleine snotneuzen.

Daarna zag ik heerlijke taartjes Dudok, en super lekkere hapjes van o.a. Honig en Kwekkeboom die van een bitterbal een super culinair hapje hadden weten te toveren. Bovenop een glas prosecco, hoe chique. De steak van www.koopeenkoe.nl was ook erg lekker. Ik snap meteen waarom je een koe zou willen kopen. Wat een mega slim idee, en enorm verantwoord. Ik koop ook het liefst kaas en eieren bij de boer, dus dit zou ook wel wat voor mij zijn.

Van Linwoods had ik nog niet eerder gehoord, maar het is allemaal super gezond, en je kunt het overal in doen! Ik kreeg een zakje mee, en daarvan deed ik wat huiverig in een shake. Ik vind al die health dingetjes vaak wat eng. Maar de shake was nog steeds heerlijk, dus dit ga ik vaker gebruiken! Ik moet enorm op mijn gezondheid letten, dus ik ga de recepten proberen, en zal die binnenkort met je delen.

CoolBear had ik al eerder geprobeerd, waar Keira dol is op de ice tea versie, zijn Miya en ik inmiddels verslaafd aan de aardbeien versie! Geen suiker of chemische toevoegingen. Gewoon echt lekkere limonade! In die lijn was er de ook de Kleine Keuken. De dames hebben alles zo enthousiast uitgelegd, dat ik bijna niet durfde te zeggen dat de pindakaas bij ons echt met heel veel suiker moet zijn, anders word het niet gegeten. Maar toen kreeg ik een stukje brood met hun natuurlijk, verse, pinda’s only, pindakaas, en ooooooh die was zooooo lekker!!! Jongens, dat moet je echt proberen. Ik durfde niet te vragen om nog een stukje, maar ze zijn ook bij de Jumbo te krijgen, en dus even ingeslagen. Al hun eten en snacks is super vers, zonder extra troep. Ik kreeg een potje appel en persen stroop. Wil je weten wat daar allemaal in zat? Appels en peren. Precies. Alleen appels en peren. Daar word ik best enthousiast van. Helemaal omdat de ADHD erger word van alle extra stoffen waar niemand blij van word. Het is voor kindjes, maar ik vind dat wij volwassenen het ook best kunnen eten. Ik ben benieuwd naar hun verse potjes eten, die vind ik nl bij iedereen echt ruk.

Bij Curves  kreeg ik een behoorlijke (welverdiende) tik op mijn vingers, het ging om mijn suiker inname, het was net 2 uur, en ik had al 3koffie en 2 Red Bull weggewerkt. Niet handig. Helemaal als je bedenkt dat ik ontzettend stond te gapen. Ik ben ook continue moe. Maar daarover meer deze week. Ik ga met haar tips aan de slag!

De schoenen van Collete Sol hadden van mij allemaal mee naar huis gemogen. Wat zitten die lekker! Speciaal gemaakt voor de Nederlandse voet. Met andere woorden, een zacht voetbedje, wat soepeler, en makkelijker om op te lopen.

Bij Woonexpress stonden de accessoires voor deze herfst, met de allerleukste radio broodtrommel die je ooit hebt gezien!!! Je kon er ook zelf iets knutselen, maar ja ik ben niet de allerhandigste, dus dat liet ik aan de creatievelingen over.

Bij Thundersports had ik een enorm leuk gesprek met Jeroen Hertzbergen. Hij is een professioneel atleet, en kon zo enthousiast vertellen over zijn producten! Ik vond de sport BHs erg fijn, en hadden een vulling die net dik genoeg was zodat je tepels niet iedereen zijn ogen uitsteken bij de airco bijvoorbeeld. De leggings waren eigenlijk voor onder je kleding, maar ik vond ze leuk genoeg als bovenkleding hoor, mooie kleuren! We hadden het ook nog even over mijn man, want ze golfen allebei, en hij heeft speciale shirts die juist voor golfers heel fijn zijn als het koud is. Die moeten dus getest worden.

Van Guhl kreeg ik een heel uitgebreide analyse van mijn haar. Echt wel een kwartier gesproken over pluishaar, ouder worden en hormonen, en wat ik daarvoor kon gebruiken. Zij gaf als advies de mooie roze lijn. Die ik een week ga uitproberen, en dan de resultaten hier ga delen.

Op het einde heb ik nog een glaasje Barefoot Wine gedronken uit zo een fijn Royal Leerdam glas. De glasproeverij heb ik dit keer overgeslagen, ik had die avond nog wat deadlines, dus te veel wijn was geen slim plan!!

Het leukste van de dag was wel dat ik eindelijk Karen van Djelig.nl had ontmoet. Zij is zo een vrouw met wie ik heerlijk kan discussiëren, maar het ook heel vaak erg eens ben. Zo iemand bij wie je het gevoel hebt alsof je ze al jaren kent. En in het echt voelde dat ook zo. Dat vond ik super leuk!! Ook zag ik Linda van Mamaliefde.nl nog even voorbij komen, en nog meer bekende gezichten bij wie ik geen naam kon plaatsen jammer genoeg.

Over alle merken komen er nog reviews en blogs aan deze maand!!

Dikke knuffel!!

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

3 thoughts on “#lifestylelab

  1. Superleuk om dit te lezen Judith! Ik zou zelf ook erg graag naar het Lifestyle lab willen gaan, maar helaas kon ik niet komen vanwege school. Tof om het zo toch nog een beetje mee te maken, het ziet er gaaf uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang