Ligne Roset | Banken op een heel nieuw niveau

Ligne Roset - Ligne Roset | Banken op een heel nieuw niveau

Ligne Roset banken zijn elegant en hebben een luxe uitstraling

Het Franse merk Ligne Roset is meer dan 150 jaar geleden opgericht en is tot op de dag van vandaag een symbool van luxe elegantie. Het merk is ooit begonnen om vooral meubels en banken te ontwerpen voor de overheid maar tegenwoordig is het merk bereikbaar voor iedereen. De focus ligt vooral op design banken maar ook lampen, stoelen en andere accessoires worden steeds populairder.

Banken op een heel nieuw niveau

De elegantie van de Ligne Roset design banken zorgen ervoor dat jouw interieur naar een heel nieuw niveau wordt getild. Het is echt een elegante luxe toevoeging die je in jouw interieur kunt toevoegen. Het merk wordt al die jaren al met passie gerund door de familie Roset. Je kunt dit terug zien in de afwerking en de creatieve inslag die bij ieder design weer naar boven komt. Het belangrijkste is dat het idee uniek en creatief is. Daarna wordt er pas gekeken naar de mogelijkheid en de techniek die nodig is achter het ontwerpen van de meubels.ligne roset togo sfeer 2 e1517921582357 - Ligne Roset | Banken op een heel nieuw niveau

De Togo design bank

Als je niet eerder van het merk Ligne Roset hebt gehoord, zal je alsnog een aantal ontwerpen herkennen. Eén daarvan is de Togo design bank die is ontworpen in samenwerking met Michel Ducaroy, een Franse binnenhuisarchitect. De Togo bank is alles wat het merk uitstraalt: elegantie, passie, luxe en creativiteit. Je kunt de design banken aanschaffen als eyecatcher in jouw woonkamer maar het kan ook een elegante toevoeging zijn bij een rustige zitkamer. De Togo banken zijn te verkrijgen in vijf verschillende felle kleuren die echt een onderdeel van het interieur worden. De originele ontwerpen van de Togo serie zijn afkomstig uit 1973 maar na al die jaren is de serie nog steeds ongekend populair.

Is een Ligne Roset bank ook jouw stijl? Wat vind jij mooi aan een design bank?

interieur - Ligne Roset | Banken op een heel nieuw niveau

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Ligne Roset | Banken op een heel nieuw niveau
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Comments

  1. Pingback: Het beach house effect in huis | interieur tips | Pink Press ♡ Life Style Blog

  2. Fleur

    Wij zijn wel op zoek naar een nieuwe bank, maar ik denk toch niet dat het er zo eentje zal worden 😉

  3. Femke

    Wat een bijzondere banken zeg! Die zachtroze vind ik heel tof. Ik denk wel dat ze pas écht tot hun recht komen in een grote ruimte. Lijken me ook lekker zitten trouwens!

  4. MamaMinke

    Ik heb liever een functionele bank haha. Vind deze persoonlijk niet heel mooi qua stijl maar vind de kleur okergeel wel mooi.

Comments are closed.