Lingerie voor de kleine maat

TLBC 2014 S1 1705 final RV copy1 - Lingerie voor de kleine maat

Tijdens de winactie rond kerst gaf ik samen met beauty-unboxing.nl een prachtig setje weg van Emily Lau. Ik ben echt zo verliefd op haar BH’s! Ik kreeg er ook nog eens een setje bij om te reviewen, want ze had mijn maat:)IMG 8770 - Lingerie voor de kleine maat

Door privé omstandigheden was mijn cupmaat een paar maten groter, en kwam ik er met geen mogelijkheid meer in. JAMMER!!!
Gelukkig was mijn lieve vriendinnetje zo aardig om zich op te offeren voor de test 🙂 Haar man was geloof ik ook wel blij met het mooie setje! Zij draagt voornamelijk H&M en Hunkemoller. Dat waren dus ook de merken waar ze mee kon vergelijken.
De pasvorm was perfect, lekker stevig, en alles past erin. Ze geven je borsten een mooie vorm, en vooral na de bevalling is een beetje push up wel fijn. De stof voelt fijn en, het is echt een beetje luxe. J005 Stephanie1 - Lingerie voor de kleine maat

Emily Lau

Emily Lau is oprichtster en ontwerpster van “The Little Bra company”. Emily is zelf een “Petite” en was ontevreden over het aanbod dat ze tegenkwam in de reguliere lingerie winkels. De BH’s die ze daar kocht zaten nooit echt goed en vielen vaak in de categorie sport BH. Na jaren van frustratie besloot ze om dan maar zelf lingerie te gaan ontwerpen, met groot succes! Al jaren is haar bedrijf “The Little Bra Company” een grote naam in de lingerie wereld. Niet alleen de pasvorm en “push” zijn beroemd maar ook haar stijlvolle en vrouwelijke ontwerpen in vele subtiele kleuren.

TLBC 2014 S2 1971 finaLOW - Lingerie voor de kleine maatDoelgroep

De doelgroep zijn vrouwen met een kleinere cupmaat die net als andere dames een BH willen die goed aansluit bij het lichaam. Een BH die een kleine push geeft en zowel vrouwelijk is als sexy. Er is veel op de markt voor vrouwen met grotere BH maten, zowel in omvang als in cupmaat maar dames met een kleine BH maat hebben maar al te vaak weinig keuze. Vaak is voor een vrouw met een kleine cupmaat alleen de typische tiener collectie voorhanden en dat is niet wat ze zoeken! De missie van Emily Lau is dan ook om juist voor deze groep vrouwen de perfecte BH te ontwerpen die niet alleen beter zit maar ook modieus is. Vanaf nu kunnen vrouwen met een kleine BH maat kiezen uit een collectie lingerie speciaal voor hen gemaakt. Een BH die zorgt voor een geweldig decolleté en daardoor meer zelfvertrouwen! Omdat veel vrouwen in Nederland (of Europa) dit merk niet of nauwelijks kennen hebben we in overleg met Emily Lau besloten het merk naar Nederland te halen. We besloten dit te doen onder de eigen naam van de oprichtster, het gezicht en de basis van dit merk.

(adv)

 

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Lingerie voor de kleine maat
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.