Klaar voor zachte voetjes?

Zachte voetjes, wie wil dat nou niet? Helemaal met slipper seizoen om de hoek! Met deze tips heb je snel super zachte voetjes!

Voeten.

Ja mijn eerste blog zal gaan over mooie zomervoetjes, en hoe je die op een goedkope manier kan verkrijgen. En al is t weer het er totaal niet mee eens, houd ik toch de moed er in want eens moet t toch weer warm worden?
Ik ga zelf uit van twee tot drie weken durende hitte golf binnen enkele dagen. Veel verder dan Piet kan ik er toch nooit naast zitten.

Hoe dan ook wie wil er nou met lagen eelt en gele teennagels op het strand lopen en al ga je niet naar het strand, een wit voetje halen kan nooit kwaad.

Niet iedereen is even goed in het omgaan met geld en heeft misschien net als ik aan het eind van zijn geld altijd een beetje maand over. En mensen zoals wij kunnen ons helaas geen pedicure permitteren.

Misschien-een-idee-om-online-een-afspraak-te-maken-ergens-achteraf-in-een-steegje-met-een-gezellige-half-kalende-zwaar-ademende-oudere-man-met-een-voorliefde-voor-voetjes-en-ze-op-deze-manier-schoon-en-eelt-vrij-te-laten-likken-met-op-de-koop-toe-een-extra-zakcentje?

Oh wacht ik dwaal af…

Zachte voetjes

Ik heb op het internet wat research gedaan en dit uiteraard ook zelf getest, living on the edge!

Een hoop enge messen en slijptollen later, zag ik iets waarmee je op super handige en veilige manier overtollig eelt weg kunt halen en baby zachte voetjes kunt krijgen.

Omdat ik zelf geen hele dikke lagen eelt bezit (Bon Apetit voor degene die aan het eten zijn) heb ik mijn moeder, sorry dat iedereen dit nu weet mams, als proefkonijn gebruikt en ook bij zij was zeer tevreden over het resultaat.

HET recept voor zachte voeten

Ok, de onthulling…

Alles wat je nodig hebt is Listerine (die blauwe) oftewel mondspoelwater, azijn uit het keukenkastje en als laatste het geheime ingrediënt genaamd H2O aka water.

De verhoudingen zijn als volgt: 250ml azijn, 250 Listerine 500ml water.

Zorg ervoor dat je een bak gebruikt waar je voeten mooi inpassen. Want je wilt je tijdens je beauty ritueel toch niet als Assepoesters gemene stiefzus voelen, die zich in een glazen muiltje probeerde te proppen.
Maak het water lekker warm want je moet wel even 15 minuten met den voetjes ondergedompeld zitten. Dus neem daar even de tijd voor en vergeet niet je telefoon in de buurt te houden. Niets is erger dan verspilde tijd zonder je telefoon. Of neem eens een keer een boek en een wijntje of twee…

…15 minuten later

Zullen je voeten er een beetje smurfachtig uit zien, maar geen paniek dit verdwijnt vanzelf samen met de ongewenste eelt en overtollige huidcellen. Persoonlijk vond ik het zelf het makkelijkst om met een ruwe washand te schrobben. Maar je zou ook een borsteltje kunnen gebruiken.

Et Viola le petit baby feet…

Vergeet je nagels niet

Nu kunnen de nagels natuurlijk niet achterblijven en omdat je voeten al lekker geweekt zijn is dit zo gepiept. Duw je nagelriemen naar achter met een bokkenpootje heb je dit niet gebruik dan een theelepel (niet te hard duwen).

Vergeet niet je nagels mooi recht af te knippen nooit rond daar kan je ingegroeide nagels van krijgen. Maak ook onder je nagels goed schoon met de punt van een vijl.

Zijn je nagels niet zo mooi wit meer?

Ook hier is een heel goedkoop trucje voor alles wat je nodig hebt is 1 theelepel waterstofperoxide en drie theelepels zuivering zout (dat laatste is trouwens echt een wondermiddeltje je kan t voor zoveel doeleinden gebruiken).

Beide zijn goedkoop te verkrijgen bij de Kruidvat. Mix het goedje en smeer het op je teennagels weer even 15 minuten relaxen en goed afspoelen en klaar is Kees!

Zomerklare voetjes voor een prikkie!!

Misschien een idee om mijn weg omhoog te werken voor de volgende blogs?

Geniet van de aankomende hitte golf allemaal!!! 😉

– De mooie slippers op de foto zijn afkomstig van SevenBien –Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

  1. Sharina

    Super handige tips! Bedankt voor het delen.

  2. Mirjam

    Oei … dit is wel een hele makkelijke manier. Gauw eens proberen, want mijn voeten kunnen wel wat extra aandacht & liefde gebruiken na de Nijmeegse Vierdaagse !!

  3. Laura - Dagelijkse hap

    Hele handige tips 😀 Mijn voeten mogen wel even verwend worden!

%d bloggers liken dit: