De L.O.L. Surprise Bigger Surprise en het L.O.L. Surprise huis!

Daar is hij dan eindelijk: het review en alles wat je wilde weten over de L.O.L. Surprise Bigger Surprise en het L.O.L. Surprise huis! Eindelijk een koffer om alle accessoires in te bewaren, en een huis om in te wonen. Hebben of veel te duur ga weg? 

De L.O.L. Surprise Bigger Surprise komt uit de L.O.L. Surprise Eye Spy collectie. L.O.L. Surprise!-poppen waren op een TOPGEHEIME missie toen hun diertje verdween! Je kunt zoeken naar verrassende aanwijzingen in de Eye Spy Series om hun diertje te vinden. Of pak het vergrootglas uit om codes te zoeken en verrassingen te ontgrendelen.

De ultieme unboxing ervaring met L.O.L. Surprise! Bigger Surprise!

Compleet nieuw – L.O.L. poppetjes met echt haar!
Unboxen is met deze mega grote glitterende capsule nog nooit zo leuk geweest. Ontdek meer dan 60 nieuwe verrassingen in de Bigger Surprise met exclusieve poppetjes en accessoires. De L.O.L. Surprise! Bigger Surprise! is een vervolg op de succesvolle Big Surprise welke vorig jaar is uitgebracht. De Bigger Surprise bevat twee L.O.L. Surprise poppetjes, elk met 7 verassingen, een Limited Edition Surprise Pet met 7 verrassingen en een Limited Edition Surprise Lil´ Sister met 5 verrassingen.

De Bigger Surprise bevat 12 plastic haarstijlen, 6 haarstijlen om te borstelen, 6 gezichtsmaskers, 10 extra accessoires, Spy Glass en een sticker. Geef de L.O.L. poppetjes meerdere verschillende looks met 18 verschillende haarstijlen om uit te kiezen! De L.O.L. Bigger Surprise verandert in een draagtas met hengsel om de verzameling mee op reis te nemen.

Wat zit er in deze enorme roze glitter koffer?

 • 60+ verrassingen!
 • 2 Limited Edition L.O.L. Surprise popptjes, elk met 7 verrassingen
 • 1 Limited Edition L.O.L. Surprise Pet met 7 verrassingen
 • 1 Limited Edition L.O.L. Surprise Lil Sister met 5 verrassingen
 • 12 Plastic haarstijlen
 • 6 Haarstijlen om te borstelen
 • 6 Gezichtsmaskers
 • 10 Extra accessoires
 • Spy Glass
 • Sticker
 • 1 koffer/tas met hengsel
 • Hier kun je de L.O.L. Surprise Bigger Surprise kopen

Unboxing van de L.O.L. Bigger surprise door Meisje Djamilla

Kijk dit leuke filmpje van Meisje Djamilla voor de unboxing. Heeft Miya ook zo een 25x gedaan.. Eerlijk is eerlijk, ze heeft er ook wel echt een leuke video van gemaakt.

Review van Miya

Ik wilde eigenlijk gewoon een stuk schrijven en de koffer pas met kerst geven, want het is toch wel een mega groot en super duur cadeau. Maar ze heeft het er elke dag over, en dus ach, naast de schoen gezet met als resultaat een heel hard gillende dochter.

Als je de L.O.L ballen uitlegt dan kom ik niet verder dan een soort van luxe versie van de Kinder Surprise eieren, weet je wel, die met het lekkere chocola?  Keira keek vroeger altijd die filmpjes. Ze heeft er zelf ook 1 gemaakt, te schattig;

Ik dwaal af. Miya heeft de box rustig laag voor laag opengemaakt. En ik denk dat ze er zeker 2 uur mee bezig is geweest om alle sopen te maken en te testen. Verder heeft ze alle poppetjes en hun hun pets naar haar poppenhuis verhuisd om er daar nog steeds mee te spelen. Heel eerlijk vond ook Keira het nog steeds leuk, terwijl ze eigenlijk niet in de doelgroep zit. Maar hartstikke leuk om samen met haar zusje te spelen.

Ik geef toe dat de koffer best prijzig is, maar dat koppie en de LOL die ze eraan beleefd maken het wel meer dan goed. Het is ook wel een beetje dat principe van vroeger waar de verpakking leuker was dan de inhoud. Hier is de verpakking deel van de inhoud gemaakt. En zo blijven ze dus spelen. Slim bedacht!

Ik denk dat al die surprise cadeaus die je kunt verzamelen nog heel lang leuk blijven. Wij speelden er tenslotte ook al mee. Vind je het nou echt te duur, of is hij niet meer te krijgen (limited edition) je kunt het meeste ook wel apart krijgen in hun eigen verpakking wat net zo leuk is om open te maken.

Lees hier meer over de L.O.L ballen!

Het L.O.L. Surprise! Huis

Kan het waar zijn? Kleine Miya gilde zowat toen ze het in de winkel zag. Wij hebben hem (nog) niet, maar hij staat op haar verlanglijstje voor haar verjaardag. Het mooie van dit poppenhuis is dat het natuurlijk van echt hout is. Het is zomaar best duurzaam. Nu speelt zij nog met Barbie Dreamhouse. Prachtig, zeker wel, maar ik persoonlijk vind een poppenhuis van hout toch beter.

Het huis heeft 3 verdiepingen en een werkende lift. Er is een zwembad op het terras waar koud water in kan, en een jacuzzi voor warm water. Er is ook een zandbak voor de pets.
Beneden is een lamp die ook echt werkt, een keuken en de woonkamer. De eerste verdieping heeft een slaapkamer met stapelbedden en wieg. Ook is er een badkamer met een toilet die doortrekgeluiden maakt en een bad. Op de tweede verdieping is een mega inloopkast met een rek met hangers voor alle poppenkleding. Er is ook een kaptafel met laden. Via de wenteltrap kunnen de poppen naar het dak, waar een heliplatform is en een patio wat van dag naar nacht verandert.

Hier kun je het L.O.L. Surprise huis kopen, en hieronder lees je wat er allemaal in zit:

Wat krijg je bij het L.O.L. Surprise huis?

 • L.O.L Surprise-huis bevat 85+ verrassingen
 • Houten huis met meerdere verdiepingen (90 cm hoog en 90 cm breed)
 • Tot de interactieve onderdelen behoren een werkende lift, lampen en geluiden op de drie verdiepingen; een echt zwembad, spa en zandbak
 • L.O.L Surprise! exclusieve familie (pop, Lil Sister, Pet)
 • Bewegende truck en meubels om uit te pakken
 • Wenteltrap, dag-en-nacht-patio en heliplatform op het dak

Ongelofelijk toch? Is jouw kind ook al zo een L.O.L. surprise fan?

Pin voor later!
pin voor later!

Vriendelijke disclaimer: De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Je bent nooit te oud om te leren rolschaatsen! Lekker dansen en fit worden op Just Dance 2021