Het L’oreal event: Alles even zoet en zacht

Woensdag was ik samen met Jamey van Beauty-Unboxing naar het event van L’oreal. Ik had een uitnodiging gehad, en als echte beauty fanaat, ging zij natuurlijk gezellig mee. En dat was het ook. Eerst een mini roadtrip richting Amsterdam, met flink wat RedBull en een lekker muziekje aan. We hadden elkaar natuurlijk de maandag al gezien bij Summerloverz en Eten op rolletjes , maar toen waren de mannen en kinderen erbij, dus nu konden we even echt bijkletsen.

De auto hebben we in de Bijenkorf gezet, waar we ons eerst nog even hebben verheerlijkt op de prachtige schoenen die daar stonden. We zijn snel de Bijenkorf uit gegaan weer, want dat zou heel onverstandig zijn voor mijn budget vriendelijke jaar die ik heb ingepland. Op de Dam hebben we snel nog wat product foto’s gemaakt voor het blog van Jamey, en toen zijn we naar de oude tabak fabriek gelopen.

ZOET, zoeter en zoetst

Bij binnenkomst rook alles heel erg lekker, en het zag er erg mooi uit. We wisten even niet waar te beginnen, maar zijn lekker bij de bar aan een prosecco begonnen. Daarna zijn we naar boven gelopen, daar was de brow bar. Heel mooi hoe iedereen werd opgemaakt.

Er was een grote display met allemaal nieuwe producten. Te lekker, echt waar. Net een snoepwinkel. Alleen moeten die nog even geheim blijven.. ! De haar gloss van Elvive wil ik eigenlijk ook meteen hebben, fijne roze kleur, en je haar glanst echt alsof je in de reclame staat. We kregen ook allebei een lipstick, ik een rode, Jamey een nude van de Color Riche lipstick lijn. Fijn mat ook.

Een echte professor heeft ons verteld over de werking van hun nieuwe olie en anti rimpel crèmes. Super zacht, en ook weer van die fijne geuren. Wat was ik blij dat ik een pot kreeg, want ik kan er ondertussen wel een paar gebruiken. Die rare strepen op mijn gezicht zijn niet meer weg te vegen, dus hopelijk werkt dit.

Als laatste zijn we bij Essie gaan kijken, en daar zaten 2 lieve dames die onze nagels wel wilden doen. Nou heeft Jamey altijd perfecte nagels al, maar ik als moeder laat mij dat geen 2x zeggen. Ik heb daar zo weinig tijd, of beter gezegd, geduld voor! Alleen mijn teennagels, maar daarmee hoef je niets vast te pakken zeg maar.

Al met al een super geslaagd L’oreal event. Ik ben dol op make-up en beauty dingen, maar soms vergeet ik dat wel eens. Dit soort momenten zorgen er dan weer voor dat ik ook weer even helemaal bij ben.Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

4 reacties op “Het L’oreal event: Alles even zoet en zacht”

  1. Jaaa, ik ben zo druk met de kleintjes, dat ik soms vergeet dat ik ook nog vrouw ben. Ik schrijf voor morgen weer een blog over de waisttrainer, en heb mezelf voorgenomen om wekelijks iets met het uiterlijk te doen 🙂 Zo ben ik uiteindelijk ook begonnen. Lijkt mij ook leuk om je eens tegen te komen!

  2. Oeh dat soort events zijn de beste! Leuk dat je weer meer beauty gaat ‘doen’ hier. Hopelijk kom ik jou binnenkort ook eens ergens tegen op een event! Lijkt me gezellig!

  3. Het word geen beauty blog, maar vroeger schreef ik veeeel meer over beauty, dus wil het wel een heel klein beetje weer oppakken, misschien dat ik daar dan weer beter in word. Ik heb er tenslotte voor geleerd in een ver verleden 🙂

Reacties zijn uitgeschakeld.

Je bent nooit te oud om te leren rolschaatsen! Lekker dansen en fit worden op Just Dance 2021
%d bloggers liken dit: