Close

Lekker loungen in de woonkamer

Heerlijk met dit weer om lekker te loungen thuis in plaats van door die koude regen te banjeren. As we speak lig ik lekker op mijn bed te chillen. Wij hebben nl de vervelendste bank van Nederland. Ik ben ook best wel kieskeurig bij het kopen van een bank.

Gelukkig hebben we nog even de tijd, want het lijkt allemaal even te duren met een nieuw huis. Dan komt die bruiloft er ook nog aan, en tja, dan staat de bank even op een laag pitje. Maar dat stopt mij niet om uitgebreid research te doen. Zo kan ik straks de ideale bank kopen.

Een lekkere loungebank

Wat ik het allerbelangrijkst vind, is dat hij lekker zit. Mooi of design is echt een tweede. Ik wil zo een lekkere bank waar je helemaal in kan kruipen. De loungebank mag niet van leer of een ander eng stofje zijn. Ten eerste hou ik gewoon niet van leer, en ten tweede hou ik principieel niet van leer. Nooit gedaan eigenlijk. Afgezien misschien van schoenen. Maar ook daar word ik steeds moeilijker mee. Maar goed ik dwaal af. D

De loungebank moet van een zacht materiaal zijn. Het liefst wel iets wat je kunt wassen, want netjes eten kan dit gezin alleen op visite. Ik wil zo een bank waar je lekker in kunt zinken. Bij HomingXL zag ik er eentje van rib fluweel. Nou hou ik niet zo van rib, maar toevallig zijn mijn eettafelstoelen ook van rib, en dat is echt ideaal met schoonmaken. Het zit ook lekker zacht als je in je ondergoed op de bank zit.

Wat voor eisen nog meer aan een nieuwe bank?

Verder moet de bank lekker groot zijn. Ruim genoeg om met zijn alle op te passen. Ik ben er nog niet over uit wat handiger is, 2 twee zitjes of een grote hoekbank? Zo een hoekbank lijkt mij zo massaal meteen als je daaronder moet gaan stofzuigen of verplaatsen. Ik verplaats namelijk alles graag en regelmatig. Daarom zo een hekel aan onze huidige TV kast, dat ding krijg je met geen mogelijkheid verschoven. HomingXL zag ik heeft banken in delen, dat je zelf zo groot of zo klein kunt houden als je wilt. dat is ook nog wel een idee denk ik?

Wat voor tips heb jij nog voor een goede bank?

De lekkerste banken om op te loungen

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

8 thoughts on “Lekker loungen in de woonkamer

  1. Vooral lekker zitten en een beetje stijlvol zijn. We hebben nu een grote met een lounge gedeelte maar ik wil eigenlijk een nieuwe. Een andere kleur maar wacht nog even aangezien we hier een creatieve peuter in huis hebben 😉

  2. Balen dat je nu een snert bank hebt. Voor mij moet een bank lekker zitten, en daarnaast ook makkelijk zijn schoon te houden. Want ik krijg altijd overal vlekken in.

  3. Wij hebben 3 jaar geleden een nieuwe bank gekocht, en het heeft zolang geduurd totdat we iets vonden! Blijkbaar ben ik nogal veeleisend als het om een bank gaat haha!

  4. Dat zijn precies de punten waarop ik ook een bank zoek; we moeten er met z’n op kunnen eten, liggen, zitten. Onze bank nu is ook te groot om te verschuiven, dus die delen lijken mij ook ideaal

  5. wat een leuk en knus blog post stukje zeg.
    wij moeten ook nodig een nieuwe bank ik krijg er gelijk zin in om te gaan shoppen

  6. Wij hebben een heerlijke stoffen bank. Intussen bijna 10 jaar oud maar hij zit heerlijk en ik ben er nog steeds blij mee. Ik zou het ook echt heel lastig vinden om nu voor een nieuwe te moeten kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang