Soms zit je ergens op een heerlijk terras, en denk je zo wil ik het ook het ook thuis in de tuin! Muziekje erbij, lekkere hapjes, en de ideale banken. Zwembadje erbij voor de kinderen, en heerlijk loungen in eigen tuin.

D730C8BE DACB 46B3 A13D 781413FE182D - Het ultieme loungen doe je in stijl in je eigen tuin

Een hele grote lounge bank

Ik ben echt fan van de mooie producten van Extremis in de tuin. Alles is zo strak ontworpen, en toch bied het mega comfort. Precies wat je wilt hebben. Zo ook dus deze Extremis Kosmos Loungebank ontworpen door Dirk Wynants

C3D1411A F811 4EA3 A4F2 25E3B9ECFB94 - Het ultieme loungen doe je in stijl in je eigen tuin

De stijl van deze bank is eigenlijk wat je meer op een cruise schip zult verwachten. Daar is het ontwerp ook op geïnspireerd. Met het aluminium frame en de synthetisch leren banken doet het denken aan een luxe jacht. Hij is ruim genoeg om heerlijk op te zonnebaden, lekker aan te eten, of met het hele gezin te relaxen. Voor de avond is hij juist super knus om samen met een dekentje naar de zonsondergang te kijken.

3E43A631 4F3D 47F3 833D 023F29D43872 - Het ultieme loungen doe je in stijl in je eigen tuin

Door de hoge leuningen ben je lekker beschermd tegen de wind. De tafel kun je verlagen waardoor je een heel groot ligbed hebt. Als dat geen vakantiegevoel geeft?! Uiteraard kun je er ook eventueel een parasol in kwijt. We krijgen 1 van de warmste zomers ooit, dus die kan zeker van pas komen.

Ruimte in de tuin

Wat ik zo mooi vind van zo een grote bank in de tuin is dat je toch echt een aparte hoek zo maakt. De speeldingen kunnen dan ergens anders in de tuin. Uiteraard moet je voor een Design Tuin wel wat ruimte hebben. Alhoewel als je de tuin verder wat leger houd, past het ook prima in een wat kleinere tuin. Je hebt in principe een bank, eettafel en stoelen en ligbedden in 1. Je hebt dan meer eigenlijk niet nodig ook.

Dat is dus nog echt een voordeel vind ik. Je hoeft dan niet verschillende bijpassende meubels er nog bij te halen. Wat vind jij van deze prachtige bank?

EF9FD2A1 C781 4CC6 92F8 F398E1E325B7 - Het ultieme loungen doe je in stijl in je eigen tuin
De ultieme lounge belevenis in eigen tuin

Lees ook: Zo heb je echt een relaxte zomervakantie!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love