Het ultieme loungen doe je in stijl in je eigen tuin

Loungen in stijl doe je in eigen tuin

Soms zit je ergens op een heerlijk terras, en denk je zo wil ik het ook het ook thuis in de tuin! Muziekje erbij, lekkere hapjes, en de ideale banken. Zwembadje erbij voor de kinderen, en heerlijk loungen in eigen tuin.

Een hele grote lounge bank

Ik ben echt fan van de mooie producten van Extremis in de tuin. Alles is zo strak ontworpen, en toch bied het mega comfort. Precies wat je wilt hebben. Zo ook dus deze Extremis Kosmos Loungebank ontworpen door Dirk Wynants

De stijl van deze bank is eigenlijk wat je meer op een cruise schip zult verwachten. Daar is het ontwerp ook op geïnspireerd. Met het aluminium frame en de synthetisch leren banken doet het denken aan een luxe jacht. Hij is ruim genoeg om heerlijk op te zonnebaden, lekker aan te eten, of met het hele gezin te relaxen. Voor de avond is hij juist super knus om samen met een dekentje naar de zonsondergang te kijken.

Door de hoge leuningen ben je lekker beschermd tegen de wind. De tafel kun je verlagen waardoor je een heel groot ligbed hebt. Als dat geen vakantiegevoel geeft?! Uiteraard kun je er ook eventueel een parasol in kwijt. We krijgen 1 van de warmste zomers ooit, dus die kan zeker van pas komen.

Ruimte in de tuin

Wat ik zo mooi vind van zo een grote bank in de tuin is dat je toch echt een aparte hoek zo maakt. De speeldingen kunnen dan ergens anders in de tuin. Uiteraard moet je voor een Design Tuin wel wat ruimte hebben. Alhoewel als je de tuin verder wat leger houdt, past het ook prima in een wat kleinere tuin. Je hebt in principe een bank, eettafel en stoelen en ligbedden in 1. Je hebt dan meer eigenlijk niet nodig ook.

Dat is dus nog echt een voordeel vind ik. Je hoeft dan niet verschillende bijpassende meubels er nog bij te halen. Wat vind jij van deze prachtige bank?

De ultieme lounge belevenis in eigen tuin
De ultieme lounge belevenis in eigen tuin

Lees ook: Zo heb je echt een relaxte zomervakantie!Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

  1. Xiana

    Wat zalig om deze in de tuin te hebben! Ik vrees dat het prijskaartje ook navenant is :-). Nu we allemaal ons wat meer moeten beredderen met een staycation is zo’n investering het misschien wel waard.

%d bloggers liken dit: