Close

Lekker thuis loungen, dat moet je echt gewoon even doen!

Op een dag als vandaag wil je natuurlijk niets liever dan lekker thuis op de bank zitten met een kop warme chocomel. Netflix erbij, en tijd om even te loungen. 

Must haves om lekker te loungen

Ik vind het echt heerlijk om lekker te loungen. Helemaal als het weer zo naar en guur is als nu. Dan kruip ik het liefst in mijn coconnetje en kom er tegen de lente pas weer uit. Nou ging ik dus op zoek naar lekkere lounge musthaves. Om de herfst en de winter wat draaglijker te maken.

De lounge outfit

Dit moet natuurlijk lekker en comfortabel zitten! Ik zelf trek zoals je misschien wel weet het liefst een legging aan. Ik vind een lekkere baggy lounge of joggingbroek ook echt lekker zitten. Maar in de legging kan ik eventueel zo naar buiten. Luiheid ten top.

In ieder geval als ik lekker aan het chillen ben, dan wil ik gewoon iets aan wat lekker zit! Zo heb ik nu ook een poncho van Buffalo uit de lounge collectie van Lascana, die zo super zacht is, dat je hem nooit meer af zou willen doen. Overigens staat die ook nog wel leuk op een spijkerbroek, maar ik vind hem heerlijk op een hemdje en mijn legging.

Een lekkere deken en kussens

Ik kan niet lekker zitten als ik niet lekker veel kussens om mij heen heb. Binnenkort lees je hier een review over echt de meest chille kussens, die je als het droog is, ook lekker in de tuin kan neerleggen. Van die grote kussens waar je lekker in verzinkt. Heerlijk vind ik dat. Een tijdje terug schreef ik al over een lekker zachte deken voor in de she shed

De hangstoel

Mijn ultieme musthave: de schommelstoel! Schommelen is fijn. De beweging maakt rustig, en het is eigenlijk heel relaxed. Wist je dat als je een beetje beweegt tijdens het lezen dat je dan de stof veel beter oppakt? Ook handig dus als een kind een boek voor school bijvoorbeeld moet lezen. Ze kunnen dan een beetje wiebelen, en eigenlijk veel beter lezen. Zo is de concentratie veel hoger. Zelf is het ook gewoon relaxed om een beetje te schommelen en te lezen.

Je kunt de stoel in de woonkamer bij de rest betrekken, of een lekker lounge hoekje maken met een klein tafeltje ernaast, waardoor het toch even wat rustiger is dan voor de tv bijvoorbeeld. Of je hangt hem in de kinderkamer waar ze dan echt even terug kunnen trekken. Let er wel op dat je bij kleinere kinderen er bij blijft, zodat ze er niet uit vallen. Maar vooral voor de oudere kinderen is het ideaal om echt even een rustmomentje te creëren Je vind echt leuke hangstoelen bijvoorbeeld bij SweetLivingshop.nl

Netflix, Videoland, en durf ik het te zeggen, gewoon TV..

Mijn favo series!! Op 1 met stip op het moment: Life of Us op FOX. Huilen. Elke. Aflevering. En oh, zeker 3 acteurs waarvan je elke keer dat je ze ziet een beetje gaat kwijlen. De rest in willekeurige volgorde zijn toch wel Dynasty en The Good Place op Netflix. The Bold&The beautiful kijk ik op Videoland.

Ik hou van Criminal Minds, Dr Bull en Masterchef, allemaal op Net5. Ik krijg nooit genoeg van Friends of The Middle op Comedy Central. En ja, ik werk gewoon, en heb kinderen te verzorgen. Maar ik werk vanuit huis, en dan heb ik heel graag gewoon geluid en mijn lieve vrienden van de TV om me heen.

Heb jij al een lekker loungehoekje in huis?

Pin voor later!

#loungen #metime

De lounge foto’s 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang