Hoe heerlijk is het om lekker te genieten in de tuin overdag en in de avond. Met deze tips tover je jouw tuin om in de ultieme loungeplek.

Een heerlijk zomeravond

Stel je voor, het is prachtig mooi weer. Je brengt de dag lekker door op het strand, het is gezellig, en als je thuis komt wil je dat gevoel nog even doorhalen. Nog even van het moment genieten van die fijne beachclub. Of denk aan die heerlijke vakantie waar je nog lekker lang buiten kan zitten.

Dan is het wel fijn als je thuis iets van die luxe terug kan vinden. En met een paar key items, is dat ook gewoon helemaal mogelijk. Ik geef je wat luxe opties, maar je kunt altijd een budget optie ernaast verzinnen. Of het mixen natuurlijk!

Wat heb je nodig voor de ultieme loungeplek?

Laten we het er nu op houden dat mijn tuin nog iets te klein is voor onderstaande. Maar als ik helemaal zou mogen kiezen dan had ik natuurlijk een enorme tuin met daarin de volgende items.

De BBQ

Geen ultieme loungeplek zonder BBQ natuurlijk. En dan niet de disposable BBQ van de AH, maar echte Design barbeques maken het natuurlijk wel echt een ideaal plaatje. Ik was zelf meteen verliefd op de Outdoor Oven XL van Weltevree. Een mooi Nederlands merk met echt oog voor design.

Het is dan ook niet zomaar een BBQ. Het is een outdoor oven XL. Dat betekent zoveel als dat hij er niet alleen uit ziet als een mooie oven, maar het ook is. Met grillplaat. Je kunt dus een echte houtskool pizza maken in je eigen tuin. Of wat dacht je van broodjes pulled pork? Daarnaast kun je ook een heerlijke BBQ houden op de grill. En dan ben je er nog niet. Diezelfde oven dient ook als open haard. En wat is nou meer genieten dan een open haar in je tuin?

Een ligbad

Dat dus. In je eigen badkuip bij de open haard. Serieus, dat is toch ultiem genot? Een glaasje bubbels en wat hapjes erbij, en je wilt nooit meer op vakantie. Een hot tub in de tuin. Weltevree zorgt voor zeer tevreden klanten. Het water word warm op houtskool. Dit betekend dus ook dat er geen stekker of vaste plek bij hoort. Je kunt de hottub dus ook bovenop je camper gooien en meenemen op een roadtrip.

Decoratie

Om het allemaal een beetje klassiek/modern te houden, zet je een mooi bankje in de tuin. Het liefst een beetje in een hoekje zodat je een extra romantisch plekje hebt om te zitten. Of om even alleen te zijn met een boek en een glas wijn. Ik werd verliefd op De Extremis Romeo en Juliet Tuinbank 

Dit bankje is geïnspireerd op het tragische verhaal van Rome en Juliet die voor altijd samen zijn maar toch ook niet. De bomen zijn samen maar toch ook niet. Ik hou wel van iets van verhaal en gedachte achter mijn meubels.

Er zijn vast nog veel meer dingen die voor een ultieme loungeplek zorgen. Ik ga daar snel meer over schrijven!

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥