Is LTO3 het natuurlijk alternatief voor Ritalin?

Over LTO3 gaan veel goede verhalen in de rondte. Het schijnt net zo goed te werken als ritalin of concerta, alleen is het een natuurlijk middel. Ook schijnt dat de creativiteit niet beinvloed word, en je vaak meer kan doen als dat met de reguliere medicijnen.

Ritalin vs LTO3

Ikzelf heb nu ritalin, maar stop daar mee om de LTO3 uit te proberen. Ik ben fotografe en schrijf vele blogs, het is dus best belangrijk dat mijn creativiteit niet beïnvloed word.
Mijn dochtertje heeft pas de diagnose ADHD gehad, en er word binnenkort gesproken over medicijnen. Na vele onderzoeken te hebben gelezen over de resultaten bij kinderen met LTO3, en het feit dat het in Canada veel meer word voorgeschreven dan reguliere medicijnen, lijkt het mij beter om toch eerst een natuurlijk middel te proberen, dan meteen op de medicijnen over te stappen.

Wat zou jij doen als ouder met een kind met ADHD?

Update LTO3 vs Ritalin

Inmiddels heb ik LTO3 ongeveer een jaar gebruikt, en mijn dochter ook. Beide werden we wel iets kalmer in ons hoofd, maar de chaos was helaas nog heftig aanwezig. Het korte lontje en gebrek aan concentratie was nog steeds een punt. We hebben de dosis verhoogd, en ook extra omega3 toegevoegd. Suiker uit het dieet geschrapt, en ook weer meer vitamine B12 en B6 genomen. Helaas werkte dit voor mij niet, en ben ik terug op 3x per dag Ritalin. Ik heb een lage dosis van 10mg, en ik gebruik het in combinatie met omega3, weinig suiker en vitamine b12/b6 en D.

Voor Keira was eerst Medikinet voorgeschreven, maar daar werd ze meteen een zombie van. Haar leven leek uit haar ogen verdwenen, en die vrolijke gekke meid was verdwenen. Ook was ze erg veel misselijk. Hier zat niemand op te wachten, en zij ook niet. Sinds een maand slikt zij nu Equasym. Dit heeft de zelfde inhoud als Medikinet, maar ons was verteld dat deze minder bij effecten zou hebben. Gelukkig was dit in haar geval waar. Ze is nog steeds die leuke creatieve meid, maar kan zich al 100x beter concentreren! Haar schoolcijfers zijn gestegen, en ook heeft ze minder ruzie op school, en meer vriendjes en vriendinnetjes. Uiteraard krijgt ook zij extra vitamines en omega. Haar suiker en kleurstoffen inname word ook bijgehouden.

LTO3:

Dit betekent niet dat ik LTO3 meteen afwijs. Het kan heel goed voor jou of je kind werken, maar ik denk dat het neerkomt op een kwestie van proberen. Bij mij werden het te veel pillen, zonder resultaat, en dat vond ik niet prettig.
Samenstelling: Capsules met L-Theanine uit glutaminezuren, natuurlijke extracten van viskuit (Sementis*) met daarin 21 – 31% als antioxidant werkend zee-DNA en Glidkruid (Scutellaria lateriflora – alleen bovengrondse delen).

Ingrediënten: L-Theanine, viskuitextract, Blauwe Glidkruid, Pullulan (Capsule), scheidingsmiddel magnesiumstearaat.

LTO3 het natuurlijk alternatief voor Ritalin ADHD Is LTO3 het natuurlijk alternatief voor Ritalin?

 

 

self care vlog banner youtube

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

5 gedachten over “Is LTO3 het natuurlijk alternatief voor Ritalin?”

  1. Hi Judith,

    ik ben wel heel erg benieuwd naar jouw ervaringen met dit middel. Ik heb het zelf een behoorlijke tijd gebruikt maar helaas zonder enig resultaat. Ik vraag me af of anderen er wel baat bij hebben….

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven