Close

Een luxe vakantiebestemming voor een weekje in het paradijs

Een weekje in paradijs, in een lekkere villa is minder onbereikbaar dan je denkt. Er zijn prachtige plekken waar je prachtige huizen kunt huren. Tijdelijk wonen in het paradijs, je even voelen alsof je bij de rich en famous hoort. Het kan allemaal.

De mooiste vakantiebestemmingen

Het is ieder jaar weer moeilijk om een mooie vakantiebestemming te kiezen. Er is zoveel moois te zien en te doen in Europa dat het altijd een moeilijke keuze is. Allereerst is het kiezen van de bestemming een discussie punt. Ik wil het strand, manlief wil iets anders en de kids willen vooral een zwembad. Wanneer de bestemming dan bepaald is, is het volgende punt gearriveerd: het uitzoeken van een vakantieverblijf. Voor de meeste mensen een rot klus maar ik vind het heerlijk. Uren achter de computer zitten om de perfecte accommodatie te vinden. Daarom deel ik mijn favoriete bestemmingen, die ook nog eens prachtige vakantieverblijven hebben.

 

Côte d’Azur – Frankrijk op zijn best

De azuurblauwe zee, de lange stranden en de mooie steden langs de kust maken de Côte d’Azur tot een perfecte vakantiebestemming. De groene heuvels vormen een mooi contrast tegen de azuurblauwe zee en de Franse huizen maken het helemaal af. Een authentiek vakantieverblijf in de Côte d’Azur is dan ook een ideale vakantiebestemming. Een vakantiehuis Cote d Azur is minder onmogelijk dan je soms denkt. Je kunt er echt fantastisch mooie huizen huren zonder meteen aan de bedelstaf te moeten.

De Cote d Azur is natuurlijk heel mondain en chique, maar wij zijn er dit jaar geweest met de kinderen, en hebben super genoten!

Tip! Voor prachtige stranden, denk ook eens aan stranden op Albanië.

 

Ibiza – Een top vakantiebestemming

Het imago van Ibiza doet veel denken maar het is ook een top locatie voor een vakantie met kids. Het eiland heeft veel meer te bieden dan zon, zee en strand en heeft de mooiste vakantieverblijven. De witte huizen steken af tegen de altijd blauwe heldere lucht en de blauwgroene zee. Of juist tegen die prachtige roze zonsondergang. Neem de kinderen mee naar de mooie afgelegen stranden waar bijna nog geen toerist te vinden is. Je kunt je op Ibiza echt heel makkelijk afsluiten voor het party geweld, zonder echt moeite te doen. Gewoon de andere kant van de meute op rijden. Is natuurlijk makkelijk zeggen voor mij, ik kom er al sinds ik baby was, en heb er zo een 12 jaar gewoond.. Maar het is echt waar!

Het eiland staat vol speeltuinen, en bijna alle stranden zijn kind vriendelijk. De meeste restaurants ook. Mocht je toch even zonder kinderen willen dan is daar uiteraard ook heel veel mogelijkheid voor. Heb je ze wel mee dan kun je altijd contact opnemen met een 24/7 nanny service.

Het eiland staat vol met villa’s die je kunt huren, vanaf een paar 100 per week, tot duizenden per nacht. Maar stuk voor stuk even mooi. Ik was ooit P.A. voor een mega multi miljonair. Als hij dan op Ibiza was, dan regelde ik dat het huis en het personeel klaar stond. Dit kon heel erg last minute zijn! De kaarsjes moesten branden (Jo Malone, de super size), en precies op tijd uitgeblazen worden. De zwembaden hadden regenboog kleuren, en als er vrienden kwamen, waren hun koffers al uitgepakt en opgevouwen voor ze het zwembad in doken.

Uiteraard was er ook een private chef, en was mijn vriendin zijn persoonlijke cocktail maker.. Alles kan op Ibiza!

 

Puerto Banus – Marbella

Iedereen kent de Spaanse stad Marbella, met de haven Puerto Banus. Hier liggen de mooiste schepen van heel Europa en kun je echt jouw ogen uitkijken. Het leuke is dat je hier een appartement kunt huren, wat perfect bij de stad past. Het is de plek voor de super rijken. De duurste auto’s staan en jachten kun je praktisch over struikelen. De strandtenten zijn ook zeker de moeite waard om te bezoeken. 

Even verderop in Marbella staan de allergrootste villas. Ook deze zijn veelal gewoon te huur. Vooral in het naseizoen kun je voor een redelijk bedrag een mega mansion huren.

 

Monaco – pure luxe

Monaco is een stad van de luxe, je zult niet in een karig appartement terecht komen maar eerder in een luxe penthouse. Het is een stad waar je heerlijk tot rust kunt komen maar ondertussen zullen er ook veel activiteiten zijn die je kunt doen. Je mag natuurlijk niet naar huis gaan zonder een stukje te varen vanuit de haven van Monaco.

 

Wat zijn jouw favoriete vakantie bestemmingen in Europa?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

5 thoughts on “Een luxe vakantiebestemming voor een weekje in het paradijs

  1. Leuke tips. Ik ga me er eens in verdiepen. Er is nog zoveel te ontdekken in Europa. Eigenlijk hoef je niet eens buiten Europa te vliegen. Desondanks is dit de laatste jaren wel mijn plan geweest, meestal omdat het buiten Europa ook goedkoper is qua verblijf en het rondtrekken van plek naar plek. Uiteraard is dit sterk afhankelijk van waar je naar toe gaat.

  2. haha ligt er aan wat je zoekt. Ik denk dat ik zelf een heel ander beeld heb van Ibiza dan de gemiddelde toerist zeg maar. Ik heb er 12 jaar gewoond zonder ooit een BNer en zijn volgers tegen te komen, het is maar net waar je komt.

  3. Afgelopen Oktober ben ik in Marbella geweest & wat is het daar prachtig, ik zou zo graag volgend jaar zomer terug gaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang