Met design artikelen kun je jouw huis omtoveren tot iets bijzonders. Ze zijn de kers op de taart. Ben je op zoek naar design meubels of design accessoires voor jouw interieur? Moooi is een edgy design merk, opgericht in 2001, met producten die zowel klassiek als modern zijn. Wat zijn nou echte must haves van dit merk voor 2017/2018?

De Moooi Lampen Brave New World, Bucket en Construction trokken meteen mijn aandacht, omdat die passen in de nu moderne industriële stijl. Ook de volgende items zijn absoluut favoriet!

Delft Blauw

Het Delft Blauw is een echt Nederlandse serie van prachtig beschilderde keramische vazen. Het is een moderne versie van het traditionele Delfts Blauw, want het is door dezelfde fabriek gemaakt die ook in de zeventiende eeuw al bestond en toen het bekende servies produceerde. Wanneer je een vaas van de serie Delft Blauw aanschaft is dit dus zowel modern als een voortzetting van de traditie. De vazen bestaan uit diverse onderdelen die zijn te combineren, maar mijn persoonlijke favoriet is de Rabbit

Paper cabinet

De Paper serie is erg mooi voor mensen met een wat meer brokante of jaren zestig geïnspireerd interieur. De gewone Paper serie bestaat uit egaal witte meubels en Paper Patchwork uit meubels in vrolijke kleuren als geel, groen, oranje, blauw, rood en bruin. Van deze series is een spiegel, hanglamp, vloerlamp, tafellamp, boekenkast, scheidingswand, eettafel en kledingkast te koop. De boekenkast, die ik een echte must have vind, is er naast in het wit ook nog in het groen.

Oblique boekenkast

De Oblique is een boekenkast, verkrijgbaar in de kleuren bruin en wit, die helemaal past in de minimalistische trend van nu. Het is een boekenkast met de diepte van ongeveer een sjoelbak die je net als een ladder tegen de muur aanzet. Je kunt boeken of tijdschriften er niet met de rug naar de buitenkant toe inzetten zoals gebruikelijk, maar met de kaft naar jou toe. Hierdoor is de boekenkast geschikt als decoratie wanneer je er mooie boeken in zet.

Little Bold kaarsenset

Heb je niet zo veel te besteden en zoek je daarom iets kleins van MOOOI? De Little Bold kaarsenset die 22,80 kost hoort eigenlijk bij de Little Bold kandelaar, maar je kunt deze stijlvolle zwarte kaarsen ook los in je huis neerzetten. Het zijn mooie stevige kaarsen die goed staan bij dikke kaarsenstandaards in dezelfde kleur. Ze zijn in ieder soort interieur echte eyecatchers. Wanneer je een Little Bold kandelaar hebt, maken deze kaarsen je designobject nog mooier en functioneler. Zo kun je een mooi design van Marcel Wanders cadeau geven bijvoorbeeld.

Moooi interieur

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  
Spread the love