Meteen naar de inhoud

Mag ik mij even voorstellen ?

Hallo daar ! Met heel veel plezier stel ik mij even voor: mijn naam is Liesbeth Uithol, ik woon samen met mijn dochter Djenn (14) en zoon Leff (9) in het pittoreske Oud Beijerland. Ik ben ondernemer, en sportvrouw. Daar vertel ik je meer over.

Liesbeth Uithol

Ik ben ondernemer pur sang: altijd op zoek naar leuke uitdagingen en volop nieuwe ideeën: de een wat realistischer dan de ander. Ik ben 39 jaar en voor mijn gevoel midden in het leven. Letterlijk en figuurlijk.

Met mijn bedrijf Fabulous Training (www.fabuloustraining.nl) begeleid ik mensen naar een plezieriger gevoel in hun lichaam; door training te geven en door hen blijvende wijzigingen in hun levensstijl te adviseren.liesbeth3 Mag ik mij even voorstellen ?

Mijn weg tot nu toe.

Zelf ben ik 4 jaar geleden door een foto van mijzelf ernstig met mijn neus op de feiten gedrukt: ik was doodongelukkig in mijn lichaam. Ik sportte veel, liep zelfs een marathon in Valencia, maar ergens ging er iets niet goed. Het lichaam wat ik wenste: sterk en fit, dat had ik niet. Omdat ik geen voorstander ben van crashdieeten, zocht ik naar een blijvend plan.

Dat vond ik en viel 21 kg af.

Het plezier in het trainen werd zo groot, dat ik deelnam aan een aantal fitness wedstrijden. Naarmate mijn doelen werden gerealiseerd, veranderden die doelen. Blijkbaar was niets onmogelijk; als ik maar deed en liet wat ik moest doen en laten om dat doel te bereiken.

liesbeth1 Mag ik mij even voorstellen ?Onbekend maakt onbemind.

Deze weg was met name een mentale weg: ik heb hier zoveel van geleerd: daar heb ik nu dagelijks profijt van. Ik sta dichterbij mijzelf dan ooit en laat mij (vrijwel) niet meer gek maken door anderen. Niet iedereen heeft deze weg van mij begrepen. Onbekend maakt onbemind; ook dat heb ik ervaren. Iedere dag vraag ik mijzelf af of ik het leven leid zoals Ik dat graag wil. En iedere dag kan ik nu antwoorden met een volmondig ‘Ja’. Hierdoor heb ik een heel gelukkig leven en werk ik hard om mijn dromen te realiseren.

Pink Press en ik.

Ik zal via Pink Press regelmatig een update schrijven uit mijn leven. Hiermee hoop ik jullie te inspireren en te laten realiseren dat ieder mens/vrouw met veel dezelfde vraagstukken kampt. Wanneer jullie vragen of opmerkingen hebben, hoor ik deze graag! Mail me gerust

via info@fabuloustraining.nl

 

Dromen.

Ik heb een heel mooie lijst met dromen welke ik zal gaan realiseren. Stap voor stap volgens een geschikt plan. Dat heeft mijn sport mij geleerd: wanneer het plan klopt, je doet wat je moet doen, daar veel plezier aan beleeft en ook rustig doorgaat als het even tegenzit: dan kom je waar je wilt zijn.

Mijn eerste doel is deelname aan de Crossfit Open: een wereldwijde Crossfit wedstrijd. Je strijdt met name tegen (en met) jouzelf en jouw resultaten worden naast die van alle deelnemers wereldwijd gelegd: over een paar weken weet ik waar ik sta op de ‘wereldranglijst’ …;-)

Focus.

Crossfit is voor mij een geheel nieuwe tak van sport. Het vergt veel van een lichaam: kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Uiteraard heb ik daar sterke en minder sterke punten in. Laat ik me op de sterke richten: ik ben sterk. Uitdaging genoeg dus. Focussen op datgene wat ik aan het doen ben, focus op wat ik moet doen en focus op waar ik heen wil: dat zorgt dat ik het beste uit mijzelf haal.

Ook zakelijk geldt dit ten zeerste.

Work From Wherever.

Onlangs ben ik een nieuw bedrijf gestart: De Trouw App (www.detrouwapp.com): een platform wat aanstaande bruidsparen en bedrijven in de trouwbranche met elkaar in contact brengt. Dit bedrijf zal de grens over gaan, zeer binnenkort. En heeft een belangrijk aandeel in mijn grootste droom:Work From Wherever. In staat zijn te werken vanaf een locatie waar ik graag wil zijn.

Momenteel is dat vaak in Valencia; wat mij betreft de leukste stad van Spanje. Graag neem ik jullie mee in mijn reis; huiver niet om suggesties of vragen te

mailen!

Tot snel, hier op Pink Press !

Reacties zijn gesloten.