Close

Een grote makeover van de woonkamer

Ben je net verhuisd of ben je toe aan een nieuwe, frisse indeling in je woonkamer? Dan heb ik vandaag een dosis inspiratie voor je. Op dit moment woon ik samen met mijn gezin in een senioren woning (off all places), maar de bedoeling is wel dat we volgend jaar gaan verhuizen. Des te leuker om hiervoor het internet af te struinen naar mooie meubels.

De makeover van de woonkamer

Wij zijn al een tijdje op zoek naar een nieuw en groter huis, maar hebben besloten voorlopig nog een jaar hier te blijven en dan verder te kijken. Tijd voor een makeover van de woonkamer dus! Alhoewel ik nu al plannen heb voor de rest van het huis ook..

Allereerst werd ik geïnspireerd door de meubels van Artifort. Deze moderne, strakke maar toch zacht uitziende meubels passen perfect in een nieuwe inrichting. Artifort staat voor Art en Comfort, wat de perfecte omschrijving is voor dit merk. De felle kleurtjes, afgewisseld met zachte en warme tonen zijn samen goed te combineren. De banken en stoelen zijn in vele verschillende uitvoeringen, stoffen en kleuren verkrijgbaar zodat je zelf je ideale meubel kunt samenstellen.

De Mood Armstoel

Mijn favoriet van Artifort is de Mood Armstoel. Deze stoel is ontworpen door René Holten en is gericht op zitcomfort. Je kunt hem plaatsen als eetkamerstoel, maar ook als aanvulling in de woonkamer. Hij is verkrijgbaar in 5 verschillende onderstellen, zodat hij precies in jouw interieur past. Verder zijn er in deze stoel 4 verschillende stoffeer wijzen toegepast wat je terugziet in de elegante stijl. Ik vind de kleuren echt zo mooi en zacht, het maakt de stoel wel modern, maar niet zo kil als vaak het geval is bij moderne meubelen. Dit is echt zo een mooi design meubel die je gewoon moet hebben. Ik hou van kleur in mijn interieur, het moet alleen geen regenboog worden. Misschien een pastelkleurige regenboog?

Ik zou hem dan graag combineren met een hele zacht grijze hoekbank, zo een met veel kussens en waar je lekker op kunt liggen. Waar je in wegzakt maar ook niet te veel. Waar je op in slaap kunt vallen zonder te vergaan van de rugpijn. Zo een bank. Dan een lage tafel erbij, en een hoog TV meubel. Ik zeg hoog want we hebben nu een lage, en mijn kleine meid denkt dat het een tekentafel is…

Ook zou ik graag eens een leuke grote plant in huis willen, misschien een palmboom of iets anders wat niet al te veel onderhoud nodig heeft en past in een huis met kleine kinderen en een pup.
Ben jij al bekend met de meubels van Artifort? Wat voor tips zou jij nog geven voor de woonkamer?

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

1 thought on “Een grote makeover van de woonkamer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang