Train je vagina met Silk’n Tightra + Ervaring

silk'n tightra review

“Mama, heb je nou weer in je broek geplast?” Dat vraagt ze ook gewoon in het openbaar. Niet dat ik nou zo veel in mijn broek plas. Je ziet er niks van. Maar ja, na de tweede bevalling is niezen bijvoorbeeld wel een dingetje. Gelukkig kwam daar een persbericht over Silk’n Tightra. Dat moest ik testen!

Ik pies in mijn broek!

Hoe vaak gil je dat wel niet bij het lachen? Nou, soms als je ouder wordt, of als de bekken niet helemaal mee willen werken, dan word die zin je waarheid. Bij hard lachen verlies je nog wel eens wat druppels. Niezen en hoesten zijn ook wel een issue. Ik heb zelf de mazzel dat ik geen luiers om hoef. En ben ik over het algemeen goed zindelijk. Behalve als ik zwaar verkouden ben. Of hard moet lachen. Maar hoesten en niezen zet zo een druk op je blaas dat het gewoon niet lukt om altijd helemaal droog te blijven.

Genante incontinentie

Ik lach er wel een beetje om, en wordt ook niet boos als mijn dochter mij weer eens voor paal zet. Maar leuk is het gewoon niet. Ik draag bijvoorbeeld nooit een lichte broek zonder iets helemaal ver over mijn kont, want stel je voor? Nu zijn het nog druppels, maar hoe lang voordat de hele boel naar beneden komt?

Luiers en Tena

Een maandverbandje of inlegkruisje vangt niet op dezelfde manier op als een echt plas in je broek merk als Tena of Envive. Depend vind ik dan toch wel weer voor de echte incontinentie. Maar Tena en Envive hebben hele dunne verbandjes die je haast niet herkend mocht het uit je tas vallen. Je ziet ze dus ook niet onder je kleding. En nog fijner, je ruikt op een verkouden dag niet naar een bejaarden pis emmer. Laatst vertelde iemand mij over de Wasbare incontinentiebroekjes misschien ook nog een idee?

train je vagina

Hoe kom je er van af?

Nou niet. Nee, goed je bekkenbodem spieren blijven oefenen. Ook al heb je het idee dat het niets uithaalt, over het algemeen werkt het echt wel. Squads zijn ook prima voor de spieren! Gewoon echt spieren die je buik en onderlichaam versterken zullen zeker helpen. Ik kan je vertellen dat sinds ik regelmatig fitness doe, ik zelfs weer kon hardlopen! Zonder lekken.

Misschien dat je nooit meer 100% zindelijk wordt, maar alles is beter dan dat het alleen maar erger wordt toch? Wacht ook niet te lang met het plassen, dan voorkom je dat je opeens de wc amper red, en als een idioot staat te wiebelen om je broek uit te krijgen. Plas ook goed uit. Zit rechtop, en zorg echt dat je alles goed uitplast.  Alle beetjes helpen toch!

 

Silk’n Tightra review

Nou dit is dus echt wat je zegt innovatief, nieuw, en zeer gewenst. Hier is over nagedacht! Toen ik de doos ontving vond ik het een beetje raar eruit zien. Ik had op de een of andere manier niet een soort dildo verwacht. Het lijkt er dan ook alleen op. Eem soort van marteling dildo met elektrische schokken. Maar dat is het dus niet.

De eerste keer dat ik het probeerde vond ik het best spannend, want het lijkt toch alsof je jezelf een soort van stroomstoten gaat geven. Maar het valt alles mee. Ik heb goed de instructies opgevolgd en inwendig en uitwendig gebruikt. Inwendig is om de spieren en de wand van binnen wat sterker te maken, met als resultaat veel minder ongelukjes! Echt, ik kon niezen en had nog steeds een droge broek. Kun je om lachen, maar ik vond het om te huilen. Nou ging het allemaal al iets beter door de squats, maar ik moet zeggen dat zelfs na een flinke niesbui ik nog geen last heb. Ik kan het allemaal veel beter ophouden. De grote test, touwtje springen zonder Tena, ging zelfs na 10 minuten nog goed. Ik wil het best langer proberen, maar ik heb die energie nog niet. Even wachten tot ik wat fitter ben.

Het gebruik is niet heel vervelend. Niet gebruiken is vervelender denk ik zo. Je moet er even de tijd voor nemen, maar onder je dekbedje en Netflix aan is voor mij geen straf. Een ander voordeel is bij uitwendig gebruik maakt het ook daar de huid wat strakker. Gelukkig was dat niet echt een klacht bij mij, maar ik heb even met een spiegeltje voor en na gebruik gezeten en je ziet toch wel verschil.

Over de Silk’n Tightra

Voor een vagina die jonger voelt en er jonger uitziet
Na een bevalling of hormonale veranderingen, zoals de overgang, kunnen de intieme delen van een vrouw veranderen. Hangende schaamlippen, een verzwakte vaginawand, verminderd seksueel genot of urineverlies kunnen leiden tot zorgen en onzekerheid. De nieuwe, revolutionaire Silk’n Tightra gebruikt klinisch geteste en bewezen effectieve bipolaire RF-energie, waardoor deze ongemakken kunnen worden weggenomen zonder dat opereren nodig is. Het helpt bij het herstellen van zelfvertrouwen, controle en seksueel genot, doordat de vagina aan zowel de binnen- als buitenkant jonger oogt en voelt.

De veranderingen in het lichaam van de vrouw kunnen ertoe leiden dat bijvoorbeeld het dragen van strakke kleding, sporten en onbelemmerde seks een onplezierige ervaring wordt. Om de onaangename veranderingen van de intieme delen tegen te gaan, hebben de wetenschappers van Silk’n een apparaat ontwikkeld dat energie uit bipolaire radiofrequentie (RF) gebruikt. Deze energie kan de binnen- en buitenkant van de vagina en de bekkenbodemspieren verstrakken en verstevigen. (bron Silk’n Tightra)

Heb jij nog goede tips?

Update 23-10-2021

Vandaag staat er bij RTL nieuws een artikel over de Silk’n Tightra. Altijd interessant om een ander perspectief te lezen.

 

incontinentie bij vrouwen


  1. Het anti-inflammatoire dieet – ontstekingsremmend dieet
  2. De overgang: een laatste knock out van moeder natuur voor vrouwen
  3. De oudere moeder; oftewel de generatie X moeder


Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

  1. Linda

    Wow wat een geweldig product lijkt mij dit! Ben echt benieuwd geworden naar Silk’n Tightra. Bedankt voor het onder de aandacht brengen van dit product.

%d bloggers liken dit: