Is mama dan toch stiekem een robot?

Dagelijks je kind op tijd naar school brengen is voor velen een uitdaging. Vooral als jouw kind erg moeilijk doet elke ochtend. Een hele strijd kan het worden. Is mama dan toch stiekem een robot?

De smoesjes om niet op te staan

Ik mag niet klagen. Zoonlief werkt bijna altijd mee. Het enige probleem wat hij heeft is dat hij het lekker warm vindt in bed. Het liefste wilt hij dan blijven liggen. Ik heb van alles al gehoord:

“Mama het is nog donker buiten. Je wekker is te vroeg afgegaan”.

“Mama, kan je de juf niet bellen en zeggen dat ik ziek ben vandaag”.

“Mama, wist je het niet. Vandaag is er studie dag”.

“Mama,  even serieus het is vandaag zaterdag”.

“ Zal ik vandaag bij jou blijven? Dan gaan we nu samen verder slapen liefste mama van de wereld’.

“Groep 1 en 2 zijn ontvoerd gisteren. Daarom is de school dicht vandaag”.

Kijk als hij nou ook zo creatief is op school dan komt het vast goed met hem. Hij weet wat er van hem wordt verwacht in huis en alles is duidelijk. Vanaf zijn geboorte heb ik er echt zo voor gezorgd dat er structuur, rust en reinheid is in huis. Ik ben blij dat ik het zo heb gedaan. Vooral routine is voor hem erg belangrijk. Dat geeft hem de meeste rust en dat handhaaf ik zoveel mogelijk.

Vandaag was het weer zover, de wekker ging zoals elke dag om 07.00. Ik maakte hem met veel kusjes wakker. Meneer weigerde om zijn bed uit te komen. Hij kroop nog verder onder zijn dekbed. Hij weet dat het geen nut heeft om verder te blijven zeuren dus is hij uiteindelijk opgestaan.

“mama ik heb echt geen zin vandaag. Ik wou dat ik een robot had, dat eten voor me maakte. Mijn kleren aantrekt. Mij naar school brengt. Echt een robot die alles doet. En ik dan helemaal niets hoef te doen”.

Ik: ” nou wat een geluk heb jij dan zeg. Ik heb precies zo’n robot voor je”.

Zoonlief: “echt waar mama, waar dan?”

Ik: “Die robot staat recht voor je neus. Die noemen ze ook wel mama’s”.

Zoonlief: ” uhh nou maar jij doet niet alles wat ik zeg hoor”.

Bleep bleep….Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

  1. Vlijtig Liesje

    Je zoon is niet voor 1 gat te vangen!

%d bloggers liken dit: