Close

54 winacties op MamaBlogger dag!

Het is nationale MamaBlogger dag! Via 54 verschillende blogs laten we je bloghoppen, zodat je zo ook andere blogs leert kennen. Om het extra leuk te maken, geven we ook nog eens alle 54 een winactie!

Mamablogger dag

Een paar weken terug werd het heel druk op de app, want wie had wat voor de mamablogger dag. Ik was nog helemaal niet op de hoogte, maar gelukkig mocht ik nog meedoen! Want wat een leuk idee! Iedereen stuurt elkaar door naar het volgende blog. Zo kun je met alle winacties mee doen, en andere bloggers leren kennen.

In dat opzicht, is het misschien handig als ik mij even voorstel:

Ik ben Judith, en woon samen met mijn man en 2 meisjes aan de rand van de Veluwe. Voor grammatica had ik een 1 op school, en ik schrijf hoe ik denk (ADHD) maar mijn droom als kind was altijd al reporter worden. Dus hier ben ik, en neem je mee in mijn wereld van een healthy lifestyle, fashion, een puberende dochter & peuter, en het dagelijks leven.

 

thatsugarfilmWinactie!

Natuurlijk geef ook ik een cadeau weg! Ik heb hier dus even over na moeten denken, want wat past bij mijn blog, en wat zouden jullie allemaal wel leuk vinden? Ik weet hoe mama’s zich druk maken over een teveel aan suiker voor de kinderen bijvoorbeeld.

Maar wat wij vaak niet weten is hoeveel suiker er in “gezond” eten zit, en hoe weinig zin het eigenlijk heeft om voor de light of  andere leuke labels te gaan. Met mate is het sleutelwoord. Op 15 september komt er een dvd uit die ik nu al heb gezien, en waarvan ik er 1 mag weggeven. Ik heb met grote ogen en open mond zitten kijken, en mijn hele beeld op “gezonde voeding” is totaal veranderd. Er word niet gepreekt, er word niet gezeurd, en het is niet vermoeiend. Het is echt een heel interessante film als je meer wilt weten over verborgen suikers. Over steden waar suiker verboden is, en over steden met de hoogste suiker consumptie. De hoofdrolspeler is ook leuk om naar te kijken.

That Sugar Film

 

Hoe is suiker ooit zo dominant geworden in onze eetgewoonten en cultuur? Wat doet het met ons lichaam en geest? Hoe kunnen we er op een gezonde manier mee omgaan? Middels een experiment wordt in That Sugar Film getoond wat de effecten zijn van suiker op een menselijk lichaam. Vanaf 31 augustus is de film overal te zien op Video On Demand en vanaf 15 september op DVD.

Synopsis

That Sugar Film is het verhaal van een man die op zoek gaat naar de bittere waarheid achter suiker. Acteur Damon Gameau werpt zich op als proefpersoon in een uniek experiment om vast te leggen welke effecten het gebruik van veel suiker heeft op een gezond lichaam. Daarbij eet hij alleen dingen die algemeen bekend staan als ‘gezond’. In de loop van dit leuke én leerzame project belicht Damon ook een aantal problemen waarmee de suikerindustrie te kampen heeft, en laat hij zien op welke onverwachte plekken suiker op de loer ligt in de supermarkt. Deze film zal je ideeën over ‘gezond’ eten voorgoed veranderen.

 

Om mee te doen zou ik het leuk vinden als je hier of op social media een reactie achterlaat, delen word altijd gewaardeerd!

Facebook | Twitter | Instagram

Als je al in de bloghop zit dan ben je hier gekomen via Barbara van OnlybyMe.nl zij is een verliefde moeder van een lief meisje. Zij schrijft over boeken, het dagelijks leven en het single mama zijn. Ik stuur je weer door naar Esmeralda van SavetheMama.nl een “in the mix” blog waar je van alles vindt over life, food, funstuff, shoptips en nog veel meer.

Ik ga ook even lekker alle blogs bekijken, have fun, en veel succes!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

35 thoughts on “54 winacties op MamaBlogger dag!

 1. Jemig (heb de trailer bekeken). Ik krijg er enorm de kriebels van. Ik probeer al zoveel beter te eten. Het lijkt mij een hele goede film om te zien, maar ook weer erg spannend (ik ben iemand die zich sneller druk gaat maken). Ik sla toch even over. Wel een hele gave prijs. Maar ik wilde in ieder geval even ‘hi!’ zeggen. Groetjes!

 2. Leuk en verrassend cadeau. Ik ben heel erg benieuwd om nieuwe dingen te leren over suiker.

 3. Wat leuk dat je ook mee doet met de mama bloggers dag 🙂 ik volg je blog al een tijdje ook op FB, en shame on me ik volgde je nog niet op twitter en Insta maar nu wel 🙂
  Maak graag een kansje op je prijs ben heel benieuwd naar de rest van de film na het zien van de trailer en wow wat een suiker toren stond er op de tafel…

 4. Ik ben benieuwd misschien helpt mij dit wel van mijn zwangerschapskilo’s af, waag graag een kansje

 5. Wow! Ergens heel hoog in mijn verlanglijstje en misschien nét dat laatste duwtje om echt te proberen over te gaan naar 80% suikervrij. Ik doe mee!

 6. Oh ik wil wel meedoen aan je winactie. Die film wil ik wel zien! En dan hop ik nu weer gezellig door!

 7. Ik ben erg nieuwsgierig naar deze dvd!! Ik ben intolerant voor sacharose en geef daardoor de kinderen eigenlijk ook nooit suiker.

 8. Ik ben gezellig aan het hoppen en leer zoveel nieuwe blogs kennen! Ben ook nog lang niet klaar met hoppen! Fijne dag en ook veel plezier met hoppen!

 9. Het is een supergave en goede film! Ik heb hem al in het Engels gezien, zeker een eye opener! Ik hoef hem dus niet te winnen, maar voor alle anderen, deze film wil je echt gezien hebben! Het veranderd je kijk op eten echt!

 10. Grappig zoals je je voorstelt en dan bedenkt dat je al zo lang schrijft! Goed dat je je passie achterna bent gegaan.

 11. Wow, dit is nog eens een toffe prijs, Judith! Ik ben heel benieuwd want we zijn al heel erg van de gezonde voeding maar deze film zal vast nog meer te weeg brengen. Doe mee en jij heel veel plezier met deze leuke dag!

 12. Ik doe heel graag mee. Na het zien van de trailer ben ik wel heel benieuwd geworden. En waarschijnlijk kun je je er zoveel beter door gaan voelen als je weet waar suiker allemaal in zit en wat het met je doet.

 13. Ik kom even gehopt vanuit een andere blog! Wat een geweldig leuk initiatief die Mammabloggersdag. Ik wist niet dat er zoveel leuke mamablogs bestonden. Ik ben erg benieuwd naar deze DVD.

 14. Hopperdehop!! Wat een leuke actie!! Ik doe zeker mee; superleuk al die mama bloggers, veel is zo herkenbaar. Thankxx!! Liefs van Saskia

 15. Dit vind ik echt super! Ben zo benieuwd naar de film, wil hem heel graag winnen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang