De mamablogger swap tag

Weer zo een leuke tag! De mamablogger swap tag. Ik werd getagged door de lieve MamaLiefde, want het leek haar wel echt iets voor mij. En daar heeft zij helemaal gelijk in. Ik ben dol op tags, maar deze is extra leuk. Weet je waarom? Je plaatst niet jou eigen antwoorden, maar die van degene die je hebt getagged. Zo zetten we elkaars blog even in het zonnetje (en zon kunnen we wel gebruiken met dit rotweer buiten). 

Ik tagde Nicole van Huisvlijt. Waarom? Omdat ik eigenlijk heel nieuwsgierig naar haar was. Bij een site als Huisvlijt denk ik aan moeders in witte leggings, en iets va krulspelden. Maar ze is een mega coole vrouw, en draagt geweldige laarzen. En zo komt het dat haar blog 1 van de weinige blogs is die ik bijna dagelijks lees.

Lees hier haar antwoorden, en die van mij kun je dus vinden op Huisvlijt.


 

WAAROM BEN JE GAAN BLOGGEN?

Toen ik zwanger was van mijn vierde kind begon ik een website voor moeders die fulltime thuisbleven voor hun kinderen. Ik kon daar namelijk helemaal geen informatie over vinden. Dus besloot ik zelf een website te maken. Uit die website zijn mijn blogs ontstaan. Ik blog inmiddels zo’n 13 jaar, en heb veel geleerd. In het begin schreef ik alleen maar. Maar in de loop der tijd ontdekte ik de voordelen van zoekmachine optimalisatie en goede titels e.d.

Inmiddels blog ik fulltime en verdien ik er mijn geld mee. Het is een droom die uitkomt: mijn geld verdienen met schrijven! Wie had dat gedacht!

WAT IS JE BESTE MAMA TIP/ADVIES?

Het gaat altijd anders dan je had gedacht. Mijn beste tip is om zo veel mogelijk ideeën over hoe het zou móeten gaan los te laten en mee te buigen met het leven.

WAT VIND JE HET LEUKSTE AAN BLOGGEN?

Ik kan er mezelf helemaal in kwijt. Bloggen spreekt een bron in jezelf aan.

WAT ZIJN JE FAVORIETE WINKELS WAAR JE NAAR TOE GAAT OM EEN HIPPE MAMA TE ZIJN?

Ik probeer niet om een hippe mama te zijn moet ik bekennen. Ik weet eigenlijk niet eens wat een hippe mama is. Maar ik kleed me wel altijd netjes. Ik houd van lange bloemetjes rokken en cowboy laarzen.

ALS JE EEN SOORT FRUIT ZOU ZIJN, WELKE SOORT ZOU JE DAN ZIJN EN WAAROM?

Ik denk een perzik. Zacht van buiten maar toch met een onverwachts stevige kern.

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

12 reacties op “De mamablogger swap tag”

  1. Tof idee – en ik ben grote fan van Juffrouw Huisvlijt x en van jou, Judith – maar dat wist je al

  2. Ja he Nicole!! Misschien kun jij een swap doen met Josan of Mama’s Jungle (sorry weet je naam niet..)? Ik vind ze echt leuk om te lezen!

  3. Super leuk dat jullie hem samen hebben ingevuld. Op huisvlijt ben ik inderdaad ook zeer regelmatig te vinden.

Reacties zijn uitgeschakeld.

%d bloggers liken dit: