mamachallenge zomereditie 2015

De MamaChallenge zomereditie 2015 gaat ook op PinkPress.nl van start! De zomervakantie gaat beginnen, en een aantal bloggers leek het een leuk idee, om samen wat te doen. Zo hebben we dus ook samen leuke opdrachten bedacht, en kun je die op de diverse blogs terug vinden. Geen lange verhalen, maar lekker voor tussendoor op het strand te lezen bijvoorbeeld. Ook handig voor leuke tips als je kinderen hebt. 

We hebben een aantal leuke acties verzonnen als:

♥ Maak een gezond ijsje

♥ Doe een wateractiviteit met je kind

♥ Doe een zomerse binnen activiteit bij slecht weer

♥ Doe iets met je kind voor een ander

♥ Maak een uitstapje met je kinderen

♥ Doe iets dat je normaal niet zou doen met je kind

♥ Maak zelf speelgoed

♥ Zelf groente of fruit kweken

♥ Deel back-to-school tips

♥ Doe een week lang elke dag iets voor jezelf

♥ Bedenk een leuke (gezond) lunchidee of tussendoortje

Of ik alles ga doen dat weet ik nog niet, waarschijnlijk val ik eerder een paar keer in herhaling 🙂

Mijn eerste mamachallenge zomereditie 2015

Doe een zomerse activiteit binnen

Wij zijn echte filmkijkers, en dol op lekker eten. Dus omdat het gisteren zo regende, hebben wij binnen een picknick kleed neergelegd, en heel veel lekkere hapjes neergezet. Van salades tot warme broodjes, en leftovers van de BBQ de avond ervoor. Lekker alles van plastic bordjes en plastic champagne glazen. De meisjes vonden het geweldig!

We hebben daarbij de enorm leuke feelgood film “Jack bestelt een broertje” gekeken. We keken hier al een tijdje naar uit, want ook Keira wilde vroeger graag een zusje via internet bestellen. Ik vond het goed hoe er op een begrijpelijke manier met best pittige onderwerpen om was gegaan, en het geen zware film was.

Uiteindelijk werd het toch weer zonnig dus wij zijn nog naar Bernardo’s gelopen hier in Ede, voor een heeeerlijk ijsje. Meteen stiekem een tweede challenge gedaan: Maak een uitstapje met je kinderenbernardo's ede

Ergens rustig een ijsje eten vind ik best moeilijk met mijn twee druktemakers, dus we zijn midden op de markt gaan zitten, zodat de meiden lekker rond konden rennen en knoeien. Wij konden zo ook even rustig genieten.

WINACTIE

Nou weten we dat de Nederlandse zomers grillig zijn, dus het leek mij een leuk idee om voor de slechte dagen een leuke winactie te doen. Ik mag dus de film “Jack besteld een broertje” cadeau geven!

Over “Jack besteld een broertje”

“De eigentijdse en hartverwarmende familiefilm JACK BESTELT EEN BROERTJE, van de makers van Hartenstraat, is vanaf nu verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en Video on De mand. In de bioscoop heeft de vrolijke film ruim 120.000 bezoekers getrokken en hiermee de status van Gouden Film behaald. Georgina Verbaan (Hartenstraat, De Marathon) en Jelka van Houten (Jackie, Midden in de Winternacht) spelen de hoofdrollen van de moeders Lea en Sanne in deze kleurrijke film waarin hun zoontje Jack heel graag een broertje wil. De hoofdrol van Jack wordt gespeeld door de innemende, jonge debutant Matsen Montsma. De film heeft verder nog een sterrencast met acteurs als Patrick Stoof, Gijs Naber, Tygo Gernandt, Lies Visschedijk en Eva van de Gucht. Anne de Clercq (Feuten, Floor Faber, S1ngle) heeft de regie op zich genomen en heeft samen met Anne Barnhoorn (Aanmodderfakker) het scenario geschreven. JACK BESTELT EEN BROERTJE is vanaf nu verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en Video on Demand.

Verhaal
Jack (8) heeft twee moeders, is enig kind en kan slecht alleen zijn. Jacks grootste wens is dan ook een broertje. Maar dit broertje komt er maar niet. Hoe vaak hij zijn moeders er ook om smeekt. Uit protest heeft Jack twee konijnenoren opgezet, die hij pas afzet als zijn moeders hem geven wat hij wil. Als Jack ontdekt dat zijn moeders hem via internet besteld hebben, gaat er een wereld voor hem open. Hij kan dus gewoon zelf een broertje bestellen! Dit besef resulteert in een reis vol wonderlijke ontmoetingen met de meest vreemde figuren, waarbij Jack ontdekt dat hij zelf eigenlijk best leuk gezelschap is.”

Klinkt super vind je niet? Je kunt een DVD of BLU-RAY winnen!!

Je doet al mee door dit bericht te delen en mij erin te taggen, of hieronder een bericht achter te laten waarom jij zou moeten winnen!!


 

Onderstaande mamabloggers doen ook mee aan de  Mamachallenge zomereditie 2015:

Joyce – http://mamakletst.nl

Tamara – http://www.themommydiaries.nl/

Joyce- http://www.joyfromjoyce.nl/

Cassandra – http://www.princess-leia.nl/

Miranda – http://mamajuf.wordpress.com/

Josan – http://www.goodgirlscompany.nl

Marijke – http://mmopvrijdag.wordpress.com/

Nicole – http://www.meisje-eigenwijsje.nl/

Lieke – http://www.robust-posch.nl/

Emy – http://www.kaboutertuinblogt.nl/

Prischilla – http://www.glim.org/

Janske- http://jansyluvzu.wordpress.com/

Marguerite- http://poldermama.wordpress.com/

Meike- http://jekindjedoethetzo.nl/

Madelon- http://www.waymadi.nl/


ageology banner Mamachallenge zomereditie 2015 + Winactie!

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo