Mamma Mia, here we go again!

mamma mia 2

Was jij ook zo een grote fan van Mamma Mia? Dan mag je deel 2 “Mamma Mia, here we again” echt niet missen! 

Mamma Mia 2

Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver), Andy Garcia en Oscarwinnaar Cher. 

Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie.

In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine (War Horse), terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan (Allied) en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner (Kill Your Friends).

Een heerlijke moeder dochter feel good film

Dit is zo een leuke film! Deel 1 heb ik geloof ik wel 10x gezien. Vooral kleine Miya vind het natuurlijk een leuke film en zingt dan de halve dag “Mamma Mia”. Te schattig. 

De grootste fan van Mamma Mia 2 is waarschijnlijk Keira. Sterker nog.. ze is vandaag voor de derde keer naar de film! Het is niet alleen het verhaal die het bijzonder maakt, maar natuurlijk vooral het vrolijke zingen en dansen. De muziek is fantastisch en wordt je echt vrolijk van.  Ik bedoel probeer de titel “Mamma Mia here we go again” eens te zeggen zonder te zingen? Mij lukt het niet!

Het is een echte moeder/dochter film, niet in de laatste plaats omdat het daar ook over gaat. 

Wij raden hem zeker aan om deze zomer te gaan kijken! Ken jij de film Mamma Mia? Heb jij een film die je ons zou aanraden om te kijken deze zomer? 

mamma mia 2 review
Review Mamma Mia Here we go again


Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

  1. Judith

    Ja hij is weer zo leuk! En de muziek, lekker swingen in de film haha

  2. Elke

    Ooh, ik wil deze nog zo graag zien he deze zomer! Lijkt me een top feel good film! En ik heb de eerste film ook zeer vaak gezien 😉

%d bloggers liken dit: