Hou jij ook zo van een man strak in pak? Ik wel in ieder geval. Als mijn man een belangrijke bespreking heeft, dan is hij altijd strak in pak. Super sexy vind ik dat. Alleen die overhemden niet.. want die moeten dan netjes gestreken. Of toch niet?

Deze zijn niet strijkvrij, maar wel heel makkelijk in onderhoud en strijken snel glad!
Deze zijn niet strijkvrij, maar wel heel makkelijk in onderhoud en strijken snel glad!

Overhemden

Mannen overhemden zijn een ramp om te strijken, op de eem of andere manier strijk ik er altijd meer vouwen in dan dat er al in zaten. Een ramp, want ik heb er al zo een hekel aan. Maar ja, je stuurt je man ook niet met een gekreukt overhemd de straat op.

Gelukkig is er een oplossing: strijkvrije overhemden! Geen lelijke kreukels meer, maar strakke overhemden. Ze zijn er in echt mooie kleuren, en gelukkig ook in mijn man zijn favoriete kleur blauw. Al zou ik hem ook wel eens in een mooi strak roze overhemd zien. Ik vind dat juist een mooie kleur onder een donkergrijs pak bijvoorbeeld.

Ze zijn er in de beste merken zoals Arrow, Venti, Casa Moda, OLYMP, Marvelis, Eterna en Seidensticker.

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor de feestdagen, dan doe je met zo een overhemd niet alleen de man een plezier, maar ook jezelf. Als jij degene bent die zijn overhemden strijkt natuurlijk.

hemdvoorhem-olymp-stropdassen-3Accessoires

Als je dan toch gaat kijken voor een mooi overhemd, dan kun je het compleet maken door er een mooie stropdas bij te doen bijvoorbeeld. Als je een effen pak en overhemd hebt, dan is een leuk motief op de stropdas net even wat spannender. Ik zou persoonlijk geen cartoon figuren of kinderachtig motief gebruiken. Maar dat is puur omdat ik dat zelf niet heel zakelijk vind staan. Het kan wel heel grappig zijn voor een bruiloft of een ander feestje.

hemdvoorhem-calvin-klein-3Ondergoed

Niet geheel onbelangrijk is ondergoed. Een goede boxershort kleed mooi af onder een broek, vooral als de broek wat strakker zit. Je wilt dan geen nare randen. Let er ook op dat de short niet te lang is, anders zie je dat bij de bovenbenen.

Zo kun je jouw man/vriend toch nog mooi in het pak steken, zonder er zelf nog enige moeite voor te hoeven doen. Ideaal toch?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  
Spread the love