Na een tijdje op te Tinder te hebben gezeten was ik er klaar meer. Ik riep tegen Judith dat ik nooit meer een man wilde, en als grap zei ik dan maar een vrouw te gaan zoeken.

Uiteraard vond Judith dit weer een briljant idee. Want die uitspraak doen vrouwen veel te vaak volgens haar, maar niemand die er wat mee doet. Ik heb nog nooit gedacht hoe het zou zijn met een vrouw? Als je dat gevoel nooit hebt gehad dan houdt het je ook niet bezig uiteraard. Het was echt een rommelige uitspraak, maar die moet je niet houden bij Judith, zij maakt er altijd iets leuks van.

Leuke moeders op het schoolplein

Ik zie steeds vaker van die leuke moeders op het schoolplein. Mijn zoontje speelt ook regelmatig bij een vriendje met 2 moeders. Het is momenteel toch minder “raar” dan het zo een 10 jaar geleden was. Tegenwoordig mag je gewoon op zoek naar je seksualiteit en wordt het juist aangemoedigd.

Ik weet zelf eigenlijk nog niet of ik wel op vrouwen val. Ik vond het dus moeilijk om echt in die kringen te gaan zoeken, want wil ik dat wel? Of val ik misschien op beide? En dan toch, hoe zullen andere ouders hier tegen aan kijken? Wat vertel ik mijn zoontje?

Bi Love: Voor vrouwen die op zoek zijn naar vrouwen

Ik wilde dus heel discreet op onderzoek uit. Zo kwam ik terecht bij Bi Love. Een site voor bi schierige vrouwen zoals zij dat heel leuk noemen. Je kunt je gratis aanmelden, dus die drempel was al snel weg.

Alhoewel ik moet bekennen dat ik het nog steeds een grote drempel vind. Maar toch 1 die ik wil onderzoeken? Ik bedoel ik kijk altijd liever naar een mooie vrouw dan een man. Mijn fantasieën gaan regelmatig over vrouwen. Wil ik het dan echt doen? Dat is toch een hele stap verder? Alsof je fantaseert dat je in een villa woont, of je hele leven opzegt en in een ander land gaat wonen. Je denkt eraan, maar doe je het ook echt?

Zo zit ik dus nog steeds met de site open. Zal ik wel of zal ik niet? Wat zeg je tegen vrouwen? Bij mannen scoor je al als je er een beetje leuk uit ziet (no offense) maar vrouwen? Als ze zo kieskeurig en moeilijk zijn als ik kunnen dat nog heel interessante gesprekken worden. Ook het feit dat ik nog totaal geen ervaring heb met vrouwen. Best ongemakkelijk toch?

Zal ik wel of zal ik niet? Ik laat de site nog maar even open staan, wie weet na een glas wijn dat ik het aandurf om te kijken.

bi liefde


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love