Naar Martinhal in Portugal; event, fun en veel lekker eten!

Vorig weekend mocht ik een paar dagen naar Martinhal in Portugal. Ik ging naar Cascais en Lissabon. Naast de vele foto’s heb ik ook een vlog gemaakt.

Ik ben benieuwd wat je er van vindt?

Martinhal in Portugal

Martinhal in Portugal is een 5* resort met vestigingen in  Cascais, met nog een resort in Sagres en een hotel in Lissabon. Ik ging naar Cascais en naar Lissabon. Het Martinhal family resort staat bekend om zijn familie vriendelijke service. Echt bij alles is gedacht aan kinderen, en vooral ook aan de ouders. Hun slogan is dan ook:

Parents can have their cappuccino with the foam still on it

Als ouder weet je vast wel wat ze daarmee bedoelen! Als niet ouder.. kijk, als ouder heb je dus eigenlijk standaard koude koffie,
of dus je cappuccino waar het schuim al dood is, maar in Martinhal kom je aan, en krijg je gewoon meteen dat lekkere bakkie koffie,
en de kinderen worden (op verzoek) lekker in de speelkeuken vermaakt. Je kunt ze gewoon zien voor de mensen die daar bang voor zijn.
maar het is gewoon fijn om even rustig te eten, en voor hun erg leuk om lekker te spelen. Of als je een heel kleintje hebt word die lekker gewiegd en gevoerd.
Bovendien is het eten echt zo ruim en keuze en lekker, dat je daar gewoon even de tijd voor wilt nemen.

Het hotel

Er is ook in elk hotel van hun een grote speelhal, bij resorts kun je uiteraard ook zwemmen. Overal is begeleiding en entertainment.
Niet dat je moet, maar het kan wel. Je mag natuurlijk ook gewoon samen met de kinderen spelen, maar het is leuk dat er iemand is.

Voor de tieners is er de Playstation, de Wii, en vele excursies.

De kamers zijn super kindvriendelijk:

 • met zitjes,
 • uitglijmatten in de badkamer,
 • van die krukjes waar ze op kunnen staan,
 • bij de bedden van die beveiligers

Voor mama een fohn en een weegschaal (79.4 kilo SHOCK!), en een fijne espresso machine.

Het hotel in Lissabon was helemaal geweldig! Een hele grote keuken met wasmachine, koelkast en een oven,
een grote bank en voor de ouders gewoon een eigen slaapkamer. De kinderen een leuk stapelbed, of ook een eigen kamer.
Helaas heb ik er niet veel foto’s van, in mijn hoofd had ik ze wel gemaakt, maar blijkbaar niet gedaan.

Mijn vlog! Ik moet nog even oefenen, dus tips zijn vooral welkom!

Martinhal event

Er was een groot event met zo een 10 sprekers over hun geweldige producten, over Cascais, over Martinhal zelf. Echt heel ontzettend leerzaam en interessant.
Ik vond zo een hele dag wel erg lang om stil te zitten, maar het was mij vrij goed gelukt. Paul van Ella’s Kitchen vertelde zijn verhaal en leerde je creatief denken,
maar ook dat we allemaal te volwassen denken, en dus moesten leren denken als een peuter. Ook bij de Irish Fairy Doors hadden ze het vooral over je fantasie weer te gebruiken en

GROW DOWN!

Elsbeth van de Club van relaxte moeders is een beetje mijn nieuwe held. Alles wat ze zei klopte gewoon. Ik ben al een hele tijd fan van haar FB pagina, maar eigenlijk nooit echt verder gekeken dan de pagina zeg maar. Ga ik zeker doen, want dat is de manier die ik leuk vind. Ik word kriebelig van de term loedermoeder, en ook het perfecte mooie plaatje past niet bij mij. Wel kan ik zo te lezen nog een hoop leren over het relaxter worden. Maar ook zei had het over denken als een peuter, meer jezelf in de wereld van het kind verplaatsen, en ik kan mij dar heel erg in vinden. Ik kreeg van Elsbeth haar lijfboek over relaxed opvoeden, en zodra die uit is, komt er een review!

Cascais & Lissabon

Van Cascais heb ik helaas maar weinig gezien, we kwamen laat aan en werden meteen naar een mega amazing visrestaurant gebracht. De volgende dag hadden we de hele dag het event en de dag erna gingen we alweer weg. Wat ik wel heb kunnen zien is dat er ontzettend veel musea is, prachtige stranden en heel veel roze huizen.

Met een hop on/hop off bus gingen we naar Lissabon. Dat was ook een echt mooie route. Lissabon is een stad waar ik echt heel graag nog een keer naar toe wil. De architectuur is fantastisch, en de kleuren zijn echt helemaal mijn smaak. Afgezien van een snauwerige serveerster in een hip roof terrace tentje (el Insolito) was iedereen super super aardig. Ze spreken stuk voor stuk perfect Engels ook. Heel fijn. Het eten was ook bij de ene plek nog beter dan de andere. Echt heel veel clean food. Weinig olie of boter, weinig gefrituurd en veel groente en fruit. Bij A Cevicheria kregen we ceviche van zalm met yoghurt foam bijvoorbeeld. Ik was niet overal even dol op, maar het was wel heel apart. Ook grappig dat iedereen die daar werkte een baard had.

Gezellig!

Met Judith van hip&hot (het eerste blog die ik ooit volgde)hebben we een restauranthop gedaan, en zo dus veel gezien en gegeten. Jammer dat ik zo ziek was en omviel van de koppijn, anders had ik nog wel 10 restaurants geprobeerd. Helemaal met Judith, want wat een leuke vrouw is dat! We hebben zo een lol gehad samen die 4 dagen, vanaf dat we naast elkaar zaten in het vliegtuig tot de landing hebben we eigenlijk non stop gekletst en gelachen. Ook Elsbeth en haar man Herno waren super gezelschap, net als Sabine van vakantiemetkind. Het was ook eigenlijk wel even fijn om met mensen van mijn eigen leeftijd te kletsen, hoe dol ik ook ben op mijn vriendinnen, ze zijn allemaal minimaal 10 jaar jonger! Maar daar heb ik nog een vlog over gemaakt, die komt van de week wel…

Ik hoop dat je mijn vlog leuk vond, en heb jij al eens gedacht aan een all inclusive hotel/resort?

Martinhal- Portugal - All inclusive resort
Martinhal- Portugal – All inclusive resort

Lees ook:

 1. Een weekend weg naar het buitenland met de kinderen
 2. Wij maakten een fantastische roadtrip door Europa!
 3. Kamperen met pubers | 5 survival tips voor ouders

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Een weekend weg naar het buitenland met de kinderen | Pink Press ♡ Life Style Blog

  […] of er wordt een oppas voor op jullie eigen hotelkamer geregeld. Dit alles zijn mogelijkheden die de Martinhal een ontzettend geschikt hotel maken voor een stedentrip met […]

 2. Jimmy

  Zelf ben ik geen vlogger maar voor een eerste keer heb je het heel goed gedaan. Zelf ben ik een aantal jaar geleden in Lissabon geweest en moest zeggen dat het een hele mooie stad is om naar toe te gaan. Door je bericht was ik weer even terug in de mooie plaats.

 3. Mindel

  In het grijze verleden mooie campingherinneringen aan Portugal. Ook van Lissabon! 🙂

 4. Susan | susanblogt

  Lekker al die eet foto’s! De rest ziet er ook mooi uit 🙂 Ikzelf was afgeopen december in Portugal, Porto.

 5. Chantal

  Wat een grappige blog. Veel info heb je opgehaald tijdens dit event!

 6. Neeltje | Thoughts in Style

  Het ziet er zo mooi uit daar!

 7. Charlotte

  Ik ben nog nooit in Portugal geweest, maar dit ziet er wel goed uit!

 8. Carlijn

  Wat een leuke vlog en blog; ik word er helemaal enthousiast van! Mijn neef trouwt binnenkort in Portugal, ik ben er nog nooit geweest dus ik ben superbenieuwd naar het land!

 9. Maaike

  Oh wat is Portugal toch heerlijk en wat een fijne plaatjes zeg!

 10. nicole orriens

  Ik ben er nog nooit geweest, maar mijn zusje is ook fan van all inclusive resorts en is er heel positief over.

 11. Melissa

  Super mooie foto’s heb je gemaakt, geeft een heel duidelijk beeld. Lissabon lijkt me zo mooi ik wil daar zeker een keer naartoe!

 12. Beau Bewust

  Wauw wat een mooie omgeving zeg!!

 13. Lara | Schatreijk

  Wat heb je mooie foto’s gemaakt van het hotel & natuurlijk van de omgeving zelf. Lissabon staat ook echt op mijn wishlist voor een leuke citytrip. Als ik je foto’s zie denk ik dat ik toch maar eens na ga denken om het te gaan plannen dit jaar!

 14. Margo

  Wat heerlijk dat je naar Matinhal mocht. Fijn om even te ‘ontsnappen’ uit Nederland! Heerlijk om het juiste vakantiegevoel mèt kinderen te kunnen hebben! Ik ben meer van de woorden dan van de volgs, dus ik heb enkel je tekst gelezen 🙂

 15. Marielle

  Leuke blog, wat een mooie omgeving

 16. Marieke

  Super leuke vlog!!! Heerlijke foto’s, jaloers!

 17. Diana

  Dat van die koffie herkenbaar – zelf werk ik deels in de horeca en krijg ik geregeld van mensen dat hun koffie koud is omdat de kids eerst iets wilde.

 18. Verena

  Al die foto’s, wat ziet dat er tof uit!

 19. Miryam

  Ziet er goed uit, wat heerlijk zeg en wat leuk! Vlog is leuk, lekker doorgaan! Met kids vind ik zo’n resort dus echt geweldig. Vakantie voor iedereen, blije ouders, blije kids. Ultiem vakantie gevoel, ik krijg helemaal zin om weg te gaan.

 20. Natalie

  Zag er heerlijk uit! Ik ben zelf ook fan van portugal en het lekkere eten! Leuke travelvlog ook

 21. maddy

  Wat mooi daar! Genieten zeg

 22. Jamey

  Wauw wat is het daar mooi zeg!

 23. Anne

  Leuke vlog.vooral zo doorgaan. Maar zo’n resort is echt niet mijn ding… Brrrr. Alleen van het woord entertainment krijf ik al kriebels😂😂😂. Gelukkig ieder zijn ding!

 24. Cassandra

  Wat heerlijk man. En die vlog is hartstikke leuk! Je hebt een fijne stem!

%d bloggers liken dit: