Close
zo makkelijk is de maxi dress

Mijn inner hippie kan weer naar buiten in een maxi dress..

Heerlijk dat zonnetje vind je niet?? Dat betekent ook weer dat ik langzaam mijn maxi jurk en leren jasjes uit de zomer koffers kan halen. En natuurlijk heb ik ook even online rond gekeken.

De maxi jurk!

Ik hou echt van lange maxi jurken, niks knelt nergens af, en ik voel mij er heel vrij in. Het zal je niks verbazen dat ik de strakkere modellen dan ook even over sla. In de winter draag ik ze niet, ik vind het namelijk geen gezicht met mijn dikke winterjas. Het liefst draag ik het met een kort leren jasje of een leuke poncho. Of juist lekker over een bikini. Je kunt het zo aankleden dat het netjes staat als je wat formeler moet, of lekker beachy met slippertjes.

fashion tip: de maxi jurk staat iedereen

Er zijn zoveel mogelijkheden!

Pastelkleuren zijn mijn lievelingskleuren, maar voor kleding houd ik het graag wat aardser en donkerder. Ik voel mij nog niet zo lekker in mijn vel om lichte kleuren te dragen, en aarde tinten zijn niet alleen heel mooi, ze kleden ook leuk af. Alhoewel een vriendin laatst een witte jurk met lichte pastelkleurige bloemen liet zien, en die staat ook echt prachtig! Ik ga hem ook zeker bestellen want het is een lekker wijd model zonder er als een soepjurk uit te zien.

Verder ben ik een grote fan van de strandjurken bij LASCANA. Ik ben daar nog nooit de mist in gegaan qua maat of model. Dat wil echt heel wat zeggen. Ik hou van de A lijn, of dat het net even wat ingenomen is bij de taille. Wat je daar ook veel ziet is bijvoorbeeld een band om de middel, of het topje zo bewerkt dat je de buik niet zo ziet. Zo krijg je echt een fijn middeltje wat ik altijd net even wat mooier vind. Hoe vol of hoe slank je ook mag zijn.

Ik begrijp heel goed dat mode niet altijd om comfort gaat, maar ik word ongelukkig als iets niet lekker zit of loopt. Dat straal ik dan ook uit, en dat zie je. Staat gewoon minder.

Wat is jouw favoriete kleding item waar je niet zonder kunt?

de maxi jurk heerlijk op alle dagen

Lees ook:

Biologisch afbreekbaar en fashionable?

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang