Close

De McDonald’s Cadeau Kalender

Kijk je hebt de Advent kalenders met een kleinigheidje, of een heerlijk chocolaatje. En dan is er de McDonald’s Cadeau Kalender. Verschil moet er zijn.

McDonald’s

Ik beken: McDonald’s is echt mijn guilty pleasure. Ik ga niet voor de salades, maar wil gewoon een lekkere burger. Vaak deel ik dan een Happy Meal met de kleine (echt, ze overleeft het wel mijn lieve critici), en kunnen we echt de grootste schik hebben om het cadeautje erin.
Ik was denk een jaar of 7 dat mijn eerste verjaardag werd gevierd in de McDonald’s op het Leidseplein. We gingen naar de film, en daarna lekker eten. Omdat ik jarig was mocht ik mijn eigen hamburger bakken in de keuken, en werden er allerlei spelletjes met ons gedaan. Toen ik wat ouder was deden we geen spelletjes meer, maar een film en de McDonald’s is echt traditie geweest tot ik op mijn 16de naar Spanje vertrok. Tot mijn 21ste kreeg ik nog een verjaardagskaart met een tegoed bon. Super leuk. Dat gevoel heb ik nog steeds als ik daar kom, alsof het een feestje is.

mcdonaldscadeaukalender1De McDonald’s Cadeau Kalender

En een feestje maken ze er weer van! Van 1 tot en met 31 december kun je via de app of de site een bon downloaden, waarmee je korting of-, gratis artikelen krijgt en je kunt zelfs mooie grote prijzen winnen! Elke dag is het een verassing! Ik word daar erg enthousiast van, ook omdat de chocolaatjes uit een kalender het echt niet halen tot einde van de maand zeg maar.

December 2016:

Hij is er weer hoor! De Mac advent kalender! Je kunt weer hele leuke deals scoren, en grappige prijzen winnen. Ze hebben ook bijvoorbeeld dat je een liedje moet zingen voor een gratis burger. Uiteraard stonden mijn dochter en haar vriendinnen prachtig te zingen bij de Mac.. En dat terwijl zij eigenlijk geen hamburgers lust!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

3 thoughts on “De McDonald’s Cadeau Kalender

  1. Wat klinkt dat fijn! Super dat je zulke prettige herinneringen hebt aan de McDonalds. Ik was vroeger altijd gek op de Big Mac maar heb die nu al een tijdje niet meer gehad. Maar nu krijg ik er weer helemaal zin in zeg.

  2. Haha, ik had die actie al in de kalender zien staan.. En kreeg meteen medelijden met de medewerkers. Als er de hele dag mensen aan je kassa staan te zingen… Hilarisch dit! En leuk die verrassing 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang