Pleur op met je “me-time”, wie heeft daar nou tijd voor!

even een momentje voor jezelf

Je hoort het overal: me time, self care, ook aan jezelf denken. En dan komen alle coaches en bloggers met dikke werkboeken om die tijd die je al niet had nog verder op te vullen.

Doe jij niet aan me time?

Sorry, voor mij is dit een kippenvel woord! Ik wil spontaan overgeven. Want wat nou me time? Hoe dan? Ik ben al veel te druk!

Ik moet werken, mijn gezin, vent doet geen fuck in het huishouden dus dat moet ook nog. Lekker rustig boekjes lezen over hoe ik voor mijzelf moet zorgen omdat ik anders geen goede moeder ben, komen dan gewoon niet zo gelegen.

Nou dit is dus precies waarom ik een werkboek heb gemaakt. Ik raakte overspannen doordat ik mijn tijd gewoon niet meer verdeeld kreeg. Zeurende klanten, het gezin, het huishouden, afvallen (wordt je echt niet vrolijker op), hysterische hormonen en dan die verplichte me-time. Net teveel snap je? Mijn lontje is daar gewoon niet lang genoeg voor.

me time waar heb je het over
me time waar heb je het over

Probeer je nou toch je werkboek aan te smeren?

Yup! Ik heb een simpel werkboek, die het makkelijker voor iedereen zou moeten maken om uit te vinden waar je te veel tijd in plakt, en waar je meer tijd in zou willen steken.

Je moet het even zo zien: je hebt ongeveer een week lang een kwartiertje nodig om even te lezen en het en een ander in te vullen. Langer ook niet want dan ga je nadenken en geef je heel andere antwoorden als dat het eigenlijk echt is. Dat is heel normaal, zelfs tegenover jezelf wil je dingen mooier maken dan ze zijn. Of denk je het veel erger in, terwijl als je het zo opschrijft, valt het eigenlijk wel mee.

Vaak ook stressen we onbewust om de perceptie van hoe we gelukkig zouden moeten zijn en hoe je moet leven. Helemaal als jouw leven er anders uit ziet als die je op insta voorbij ziet komen. Met een paar tips en oefeningen kom je er achter waar jij precies staat en wat jou blij maakt. Zo kun je dingen anders gaan zien en zelfs anders indelen hoe onmogelijk dat misschien ook klinkt.

Als cadeautje heb ik samen met Astrid en Cassandra een bundel gemaakt, zodat je eventueel wat kunt verdiepen en lekker even wat leuke hersenkrakers kunt doen. Alles om wat minder te stressen toch?

Download hier de gratis preview!

pleur op met je me time
pleur op met je me time

Lees ook:Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. mckleuver

  Ik denk dat ieder persoon even me-time moet hebben. Iets om te doen wat hij of zij zelf kiest om te doen. Even niet hollen, maar bewust een serie kijken of lekker borrelen in de tuin met mooi weer.

 2. Daisy de Vos Burchart

  Ik zie in de avond aan mijn blog werken met een maskertje op echt als me-time, Jan kijkt dan vaak een serie wat niet mijn ding is.

  Wat leuk ook dat je een e-book gemaakt hebt! Hoop dat het veel mensen zal helpen:)

 3. Merel

  Ik snap je punt wel ja, vooral dat je de wereld tegenover jezelf toch een stukje mooier maakt. Tegelijkertijd maak ik af en toe wel tijd voor mezelf, al is het maar een kwartiertje lezen voor ik in slaap val.

%d bloggers liken dit: