Mediteren en yoga op het strand (met video!)

Mijn lieve vriendin Melanie is ooit doorgegaan waar ik gestopt ben, en zij is nu al een tijdje een yoga lerares op Ibiza. Samen gingen wij naar Es Vedra om te mediteren en om een les te doen. We maakten een video zodat ik die thuis nog vaak terug kon zien, en misschien vind jij het ook wel leuk!

es vedra ibizaEs Vedra

Es Vedra staat bekend om zijn magische krachten. Veel mensen gaan er naar toe om te helen, om te mediteren of om gewoon lekker naar het strand te gaan. Het is een prachtig strand, en de rots in het midden, daar gaan veel verhalen over rond. Het schijnt de derde meest magnetische plek op aarde te zijn na de Bermuda driehoek en de NoordPool.
Navigatie stopt met werken daar, en ik kan je vertellen dat je best een eind weg moet rijden om iets van bereik met je telefoon te krijgen. Zelfs vogels die er over heen vliegen raken hun gevoel voor richting kwijt.

es vedra ibiza
Deze heb ik zelf neergezet hoor! Maar die stenen heb ik ook zo in mijn verlovingsring, naar dit voorbeeld.

Er worden mythes aan toebedacht als zeemeerminnen die de kapitein van een schip probeerde te verleiden, UFO’s die daar gezien zijn, en wat dacht je dat het materiaal van dezelfde constructie is als de piramides. Ook staan er altijd geiten, en niemand weet hoe. Midden in de zee!es vedra yoga

Ook zou de Phoenicische godin Tanit er geboren zijn. Het zou de top van de verdwenen stad Atlantis zijn, als je een stuk voor dat je naar beneden rijd naar het strand, bovenop de berg staat, en daar naar beneden klimt (pas op, gevaarlijk en niet makkelijk)vind je echt bizarre constructies. Mooie tekeningen, echt vormen van mensen en dieren in de rotsen gehakt. Vormen van gebouwen die daar zouden kunnen hebben gestaan. Alleen is daar echt niet te bouwen zo half onder water.. Je moet het maar eens zien!es vedra yoga

Yoga en meditatie

Genoeg redenen dus dat iedereen graag naar Es Vedra gaat om te mediteren. Mijn vriendin Melanie doet het al jaren en ook zij hoopt op genezing. Wij hebben dit filmpje gemaakt, ik had eigenlijk 3 verschillende films, maar mijn beeld viel steeds weg… (!!) en dus hebben we er 1 video van gemaakt. Ik hoop dat je hem leuk vind!

Omdat het al vroeg heel erg warm was, had ik de Aloe Vera Fresh Mist Spray bij me. Melanie werd ook veel duizelig, en dit was echt heel fijn bijvoorbeeld in de warme auto. Ook gebruik ik hem nu na het sporten, koelt lekker af en mijn hoofd is niet meer zo ontploft!

Een heel ander beeld van Ibiza dan wat je gewend bent van de TV en de bladen waarschijnlijk?


ageology banner Mediteren en yoga op het strand (met video!)

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥