Close
Met deze tips blijf je lekker warm deze winter

Met deze tips ga je lekker de winter in

De mooiste tijd van het jaar word het ook wel genoemd. Je weet waar ik het over heb he? Juist de echte winterse dagen. Dagen waarop je vaak het liefst onder een dekentje wegkruipt en naar buiten staart of geniet van een leuke serie. Maar dat is natuurlijk ontzettend zonde want ook in de kou kun je leuke activiteiten beleven.

 

Goed beschermt de kou in

We moeten allemaal weer even wennen aan de koude dagen, maar gelukkig kun je er ook in deze tijd van het jaar weer lekker fashionable bijlopen zonder dat je eruit ziet alsof je jezelf compleet hebt ingepakt met 10 lagen kleding over elkaar.
De kinderen worden altijd al lekker warm aangekleed. Voor de kleintjes zo’n lekker zacht maar super warm teddy pakje. Voor elk kindje is er wel wat te vinden, tegenwoordig zijn er zoveel verschillende kleuren en printjes. Maar weet je voor wie je dit dus ook kunt vinden?

Wat is het koud! 3 Leuke tips voor de winter

Voor volwassenen!
Waar wij de kinderen altijd goed inpakken, lopen we er zelf vaak bij alsof het nog zomer is. We vergeten onszelf gewoon. Jij loopt er weer bij als een sneeuwpop. Je hebt namelijk dat mooie jurkje aangetrokken voor vandaag, oké wel met die warme laarzen eronder, maar koud dat je het hebt! Brrrr. Om nu de hele dag met een warme kop chocomelk of koffie in je handen te blijven staan rondom dat vuur, dat is ook niet heel praktisch. Maar wat dan wel?

Verwen jezelf eens met een goede winterjas van Protest die een beetje mee beweegt. Ik zelf ben echt fan van hoodies. Ik draag die gewoon het liefst. Met een lekkere spijkerbroek, waterdichte boots en een wollen muts heb ik het dan echt niet koud. Mijn man is echt van de warme vesten. Vooral met golfen zit dat dan net wat soepeler met slaan. Maar als we dan naar de hei gaan met de hond of met de kinderen een dagje weg, dan wil hij ook gewoon een winterjas waar geen wind of regen door heen komt. Niets is vervelender dan tot op het bot doorweekt zijn na een fikse regenbui.

Indoor de kou beleven


Gezellig een dagje indoor skiën of schaatsen met vrienden. Natuurlijk hoeft het hier buiten niet perse koud voor te zijn, want binnen is het hier altijd koud. Je kleed jezelf wel een beetje warm aan om telkens weer naar boven te gaan met de skilift, want het zal wel fris zijn.
Je glijdt vast moeiteloos weer naar beneden en natuurlijk rol je er ook wel een paar keer vanaf maar hej, dat vallen en opstaan dat hoort erbij toch? Maar waar iedereen het er lekker warm van krijg denk jij alleen maar aan de après ski. Dat warme vuurtje of dat lekkere drankje waar je het direct warm van krijgt. Je hebt je namelijk veel te koud aangekleed omdat je er leuk uit wilde zien.

Dagje winter Efteling


Of denk jij bij deze knusse tijd van het jaar misschien aan de winter Efteling? Ook dat snap ik helemaal! Het park veranderd dan namelijk in een nog gezelliger en bijna magische omgeving. Overal is wel iets te zien of te doen. Zo zijn er normaal gesproken, naast de attracties, zangkoortjes rondom het vuur die echt prachtig kunnen zingen en een fantastische sfeer wegzetten hiermee. Staan er veel extra eetkraampjes en natuurlijk zijn er zijn er ook extra theater optredens op de pleintjes en ook tussendoor.  Dat zal dit jaar net wat anders zijn, maar de sfeer is daar niet minder om. 

 

Wil jij ook warm de winter door? Met de code 10pinkpress krijg je 10% korting bij Protest.eu!

 

3 Super tips voor deze winter

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang