Close

Mijn favorieten van Babyliss!

1 van mijn eerste haardrogers en ook mijn eerste stijltang was van Babyliss. In de jaren daarna heb ik wel eens een uitstapje gemaakt naar een ander merk, maar Babyliss blijft mijn go-to merk.
De tijd van je haar onder een theedoek leggen en het dan glad strijken is voorgoed voorbij. Droog föhnen en dan met de stijltang hoeft ook niet perse meer met de nieuwe stylingtools. Je kunt je haar nu droog stijl föhnen zonder extra borstels. Het is allemaal in 1. Het mooie is dat je er hierdoor ook lekker veel volume in kunt blazen en het niet zo plat hoeft te zitten. Waar ik normaal echt wel minimaal een uur bezig was om het glad te krijgen ben ik nu in 15 minuten klaar. En ik heb heb best kleine en een strakke krul. Ik gebruik de Babyliss Air Style 1000 nu, maar er zijn inmiddels nog meer stylingtools uitgekomen dat ik je die niet wilde onthouden.

BaByliss Air Style 1000

De Air Style 1000 Föhnborstel AS136E van BaByliss is een krulborstel met vier opzetstukken. Een blaasmond om het laatste natte haar te drogen, een stijlborstel om het haar mee te steilen, maar wel met wat volume (dus niet zo steil als je ‘m tussen de platen van een stijltang plaatst), een opzetstuk voor slag door het haar en een ronde borstel voor slag en volume. Let op: de ronde borstel roteert niet, waardoor je dus zelf moet meebewegen.

Glad en glanzend

Je haar wordt mooi glad en glanzend van de ionische anti-frizz functie. Ionen zijn negatief statisch geladen deeltjes en die maken jouw haar anti-statisch, pluisvrij, glad en glanzend!

  • Kies uit één van de vier opzetstukken:
  • Blaasmond om je haar dat laatste beetje te drogen
  • Stijlborstel om het haar mee te steilen, maar wel met wat volume (dus niet zo steil als je ‘m tussen de platen van een stijltang plaatst)
  • Conisch opzetstuk voor springerige slag door het haar
  • Ronde borstel voor slag en wat volume
  • Lekker lang snoer, voor alle bewegingsvrijheid

 

Cordless Straightener

Met deze ultra-krachtige draadloze stijltang ben je verzekerd van mooi glanzende steile lokken. Je kunt de tang na drie uur snelladen een half uur lang non-stop gebruiken. Ideaal voor een snelle touch-up of een hele nieuwe look. Aangedreven door lithiumionbatterij, met nauwkeurige elektronische controle levert deze revolutionaire draadloze stijltang onmiddellijke opwarming en directe warmterecuperatie voor uitzonderlijk zacht haar, waar en wanneer je wilt. Een musthave voor jezelf en je haar.

Cordless Curling Tong

Creëer jij liever een mooie krullenbos met een draadloze krultang mét klem, dan hoort deze Cordless Curling Tong thuis in je tas! Deze krultang beschikt over het revolutionaire verwarmingselement: Micro-Heating Matrix. Dit element is precies aangepast aan de vorm van de tang voor een gelijkmatige warmteverdeling en constante opwarming van iedere lok, zelfs bij lagere temperaturen.
Geen stopcontact in de buurt? No worries dankzij 40 minuten snoerloos gebruik ben jij flexibel om toch je gewenste coupe te creëren.

Cordless Waving Wand

De BaByliss 9000 Cordless Waving Wand is een draadloze krultang met een diameter van 28 mm. Ideaal voor het creëren van mooie losse golven. Wikkel je haar gemakkelijk en snel om deze Cordless Waving Wand en je hebt binnen no time een mooie wavy coupe. De tang warmt snel op en de keramische coating zorgt ervoor dat je haar niet beschadigd.

Cordless Waver

Kies je toch voor de trend van nu. Kies dan voor de 9004 draadloze golventang. Voor snelle gedefinieerde beachygolven. Zelfs op lage temperatuur creëer je nu de perfecte golven door het Revolutionair Micro Heating Matrix verhittingssysteem die zorgt voor consistente, gelijkmatige hitte.

Welke stylingtools gebruik jij voor je haar? Heb je ook een favoriet merk die je gebruikt?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang