Mijn Freddy Pant

Ik ben verliefd! Het is eindelijk gebeurd, mijn hart is gestolen. En hij heet Freddy!

Okay, het is geen man. Maar dit zou geen enkele man voor elkaar kunnen krijgen dat garandeer ik je.Een tijdje terug kwam ik in aanraking met de Freddy Pant. Nadat ik online had gesnuffeld, werd ik zo nieuwsgierig, ik moest er gewoon 1 hebben! Ik dacht deze jeans moeten niet voor niets wereldwijd een rage zijn.

Voor de Freddy Pant
Voor de Freddy Pant

Het Italiaanse modemerk Freddy heeft met de gepatenteerde  Freddy Wr.Up push-up pants die eenieders billen een lift geven een schot in de roos. Ja, nu heb ik je interesse. Inderdaad ladies je billen en heupen krijgen een natuurlijke lift. De broeken zijn zo gemaakt dat bepaalde hangende lichaamsdelen omgetoverd worden in een topmodel look. En wat ik zo verrassend vond, de jeans zit zo heerlijk! Totaal niet strak of dat je last hebt van ademhalingsproblemen, omdat je broek zo knelt en je niet meer durft te ademen bang dat je knoopjes knappen. Sterker nog, het voelt net alsof je een joggingbroek aanhebt maar ondertussen zie je eruit als Beyoncé.

Wr.up Denim Blue Freddy Skinny Pant
(Wr.up Denim Blue Freddy Skinny Pant) Mijn billen met een Freddy Pant

 

 

Ik stond zeker niet achterin toen moeder natuur billen aan het uitdelen was. Toen ik dus hoorde dat je billen worden gelift, dacht ik echt, o jee nog meer bil. Niets is minder waar! Ik heb de Wr.up regular waist skinny pant. Hier heb ik voor gekozen omdat het een tijdloos model is en daarnaast echt met alles te combineren is. Zaterdagavond had ik deze broek aan met zwarte high heels. Maar sneakers staan er ook super bij. Nu wil ik graag de leren broek, die ziet er zo prachtig uit! Het is wel erg uitdagend dat wel, maar ik ga het toch gewoon doen.

Naast de jeans heeft Freddy ook nog leuke jurkjes voor de zomer, rokjes noem het maar op een allemaal liften ze de heupen en billen. Wil je liever passen? Dan heb ik goed nieuws voor je. Ze hebben nu ook een flagship store in Nederland. Het is gevestigd in Maastricht, gelijk excuses voor een dagje uit.

Freddy & Hinda are in love..

Ik ben nu benieuwd of jij een Freddy Pant zou aandoen.

 

 

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

  1. Hinda

    echt een aanrader meiden. Ik ga er zelf nog een paar bij bestellen!

  2. Bertine

    zo hee dat ziet er mooi uit, zou wel wat voor mij zijn!

  3. LA DOLCE EVITA

    Leuk artikel. Freddy pants wil ik ook nog eens bestellen. Ze lijken mij echt heerlijk zitten..

%d bloggers liken dit: