Mijn sportblunders

 

Vorige week gaf ik aan in mijn sportieve bloggers tag dat ik veel te veel sportblunders had om dat daar nog allemaal in te zetten, dus had ik beloofd hier een aparte blog van te maken. Hier is die dan 🙂

Hopelijk vinden jullie dit leed vermaak een beetje leuk!

Mijn sportblunders

 

 • Ken je dat, je bent net wakker en legt je flesje neer bij je apperaat en :boem, je stoot zo je hoofd tegen een stang wat uitsteekt aan het apperaat, nou ik dus wel AU!
 • Vaak ga ik ‘s morgens en moet ik nog wel even goed wakker worden, en ja dan sta ik soms dus wel eens stiekem te gapen. Super akward natuurlijk en vooral als iemand je ziet en keihard in de lach schiet en met overmaat van ramp ook nog eens leuk door de sportschool heen zegt, zo volgens mij ben jij nog niet helemaal wakker dame.
 • Oh ja, ook nog zo’n klunzige actie is dat ik over zo’n pootje van een bankje heen struikel, mweh.
 • Denk je dat je de stang of dumbel goed heb neergelegd , dus lat je hem los, wil je je omdraaien en ja hoor kedeng!!!!! Uhm, ja sorry dat was ik! * pakt het op met der rode kop, dubbel checkt of het nu wel echt goed legt en loopt snel weer weg*
 • Ben je klaar met trainen, kijk je in de spiegel en…. WOOOOW OMG is je hele gezicht zwart van de uitgelopen make up, oops!

 • Waar ik ook heel erg goed in ben is het laten slingeren van mijn bidon, echt hoor en dan pas dat na 2 oefeningen merken pff kan ik weer de hele zaal af om te zoeken
 • Opeens horen: Uhm van wie zijn deze sleutels op de grond voor de dames kleedkamer, oops uhm ja die zijn van mij. Ik maar denken dat ik ze in mijn jaszak had gedaan, waren ze er dus uitgevallen zonder dat ik er erg in had. En nee dit is niet maar 1 keer gebeurt :$

Nou dit waren ze dan wel zo ondertussen, vind het ook wel meer dan genoeg haha!

Wat is jou allerergste blunder in de sportschool?

foto van mascara is van ShutterstockVriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

9 reacties op “Mijn sportblunders”

 1. Een keer met gym in de tweede klas. We waren aan het voetballen en ik struikelde over de bal. Toen bleef ik liggen en de hele klas keek naar me. Ik stak mijn duim op ten teken dat alles goed was. Toen moest de hele klas lachen.

 2. Hahaha!!

  Oe, ik had laast ook wat: ik deed mee aan bodyjam, eigenlijk is dat een soort van streetdance. Ken je die Disneyfilm met dat nijlpaard in die tutu, nou zo voelde ik mij dus ook; een mislukte ballerina! Wel smakelijk om gelachen!

 3. haha damn, blij dat ik niet de enige ben. Ik was tijdens zo’n parcour heel moe waardoor ik niet op de box sprong maar ertegenaan, nu ben ik daar altijd opnieuw bang voor.

 4. Ja, dat van die bidon ken ik haha. Zo lelijk is dat altijd… Goh, waar heb ik dat ding ook alweer gelaten… En dan alle apparaten weer afzoeken en je bedenken wat je rondje ook alweer was geweest.

 5. Haha, leuk! Ik ga nooit naar de sportschool. Wel naar het zwembad en fiets en wandel veel. Ben geen fan van de sportschool… Tof dat jij wel gaat!

 6. Mijn grootste blunder is toch wel het überhaupt niet gaan naar een sportschool maar wel een mega duur abbo hebben. Never again.

 7. Haha nog meer redenen om niet naar de sportschool te gaan 🙈 Ik ben zelf helaas niet zo’n sporter, maar wat meer sporten zou eigenlijk wel goed voor me zijn. Alleen heb ik er zo weinig tijd voor…

Reacties zijn uitgeschakeld.

%d bloggers liken dit: