De nieuwe must have speelgoed voor meisjes!

SPEELGOED - De nieuwe must have speelgoed voor meisjes!

Okay okay.. Jongens mogen er ook mee spelen! Het is vooral roze, lief, schattig en het heeft een hoog “awww” gehalte.

Mila de Magische make-up eenhoorn?

Wat is ze mooi! Ik was op slag verliefd, en wist 100% zeker dat Miya dat ook zou zijn op de super schattige Mila de Magische make-up eenhoorn. Het mooiste speelgoed voor kleintjes die dol zijn op make-up!

  • Gebruik de magische kwast, kies een kleur van het make-up palet en raak daarna de hoorn, ogen of vleugels aan voor prachtige lichteffecten
  • Mila zingt zodra je de microfoon tegen haar mond houdt. Wanneer je de microfoon wegneemt, hoor je alleen de melodie en kun je zelf het liedje zingen
  • Druk op de amulet en raak haar rug aan om te ontdekken wat jouw gelukskleur is
  • Breng make-up aan op de plek waar het lichtje knippert, voordat de muziek stopt
  • Mila kan met haar hoofd bewegen en knipperen met haar ogen
  • Spreekt en zingt 5 verschillende liedjes
  • Inclusief accessoires die je ook in je eigen haar kunt gebruiken
  • Regelbaar volume
  • Automatische uitschakeling

Wat vinden wij van Mila de magische make-up eenhoorn?

Natuurlijk was Miya hier meteen helemaal verliefd op. Die kleine is zo dol op make-up. Ze kan uren kleuren in haar Topmodel Make-up boekje. Het liefst met echte make-up ook nog. Ze heeft er al 1 volgekleurd, en ze zit nu in haar tweede boekje waar ook echt make up bij zit. En eerlijk is eerlijk, kind doet het echt netjes. Make-up is gewoon helemaal haar ding. Daar maak je haar echt gelukkig mee.

Dus toen ik met Mila de magische make-up eenhoorn aan kwam zetten was ze meteen heel blij. Eenhoorns en make-up is natuurlijk wel een top combinatie. Toen ze eenmaal door had hoe het werkte heeft de eenhoorn wel 100x nieuwe oogschaduw gekregen. Echt de liedjes meezingen vind ze wat minder, maar de haren vlechten weer extra leuk. Ik denk voor iets jongere meisjes de liedjes wel heel leuk zijn. Mila is super zacht, en beweegt leuk mee. Ook de kleurtjes, en lichtjes spreken enorm tot de verbeelding van zo een meisje. Het is ook wel echt super mooi gemaakt.

De eenhoorn stimuleert oog-hand coördinatie, de fijne motoriek en ze leert nieuwe liedjes en woordjes.
Mila de eenhoorn - De nieuwe must have speelgoed voor meisjes!

De Cutietooties en Sparkly critters

Slime alert!!
De Cutietooties en Poopsie Sparkly Critters zijn weer van het hoge CUUUTE gehalte. Miya en Keira maakten een leuke video! Slijm, slijm, eenhoorns en zelf een eenhoorn zeemeermin.

L.O.L Surprise Hair Goals

Hoe blijven ze het hier verzinnen? Elke keer wat nieuws. Nu dus de kleine L.O.L poppetjes met echt haar! Ze zitten in een schattig blikje die je open kunt trekken, maar dus ook als tasje kunt gebruiken. Miya maakte ook hier een video van!

studiopets - De nieuwe must have speelgoed voor meisjes!

De Studio Pets

Deze superleuke nieuwe collectie van Studio Pets start met 12 van de schattigste, realistische plastic babydiertjes figuren. Alle Studio Petjes zitten in een stylisch mini koffertje verpakt en er zit een gratis Photo Booth App bij die je kan downloaden. Een ware must have voor al onze kleine fashionista’s.

Dit is zo leuk om te geven maar ook om te krijgen. er zit dus een hele interactieve wereld achter de kleine diertjes. Je kunt met de speciale app de beestjes fotograferen, decoreren en dan delen op social media. Ook echt leuk voor de wat oudere kinderen. Het idee achter Studio Pets By Myrna is ontstaan door de combinatie van liefde voor dieren, fotografie en design van modefotografe Myrna Huijing.

Alle dieren zijn echt mega schattig, en best heel realistisch ook nog. Miya heeft ze in ieder uitgestald in haar kamer en is al druk aan het fotograferen. Ze zijn huisdieren van de L.O.L poppen, maar functioneren ook als knuffel van Barbie.

De Disney Doorables

Dat wij fan zijn van Disney zal je vast niet ontgaan zijn. Nu zijn daar dus de Disney Doorables. Van die kleine mini deurtjes met even kleine Disney figuurtjes. Alles is stapelbaar en je mixt en matcht zo een leuk kasteel in elkaar. Ook hier hebben wij weer een leuke video van!

Ik wens je alvast veel speelplezier (of genietend kijken met een wijntje, ook een optie he, je hebt al speelgoed gehaald. )

Speelgoed voor meisjes - De nieuwe must have speelgoed voor meisjes!

Check voor nog meer meisjes speelgoed GoodGirlsCompany!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 
Spread the love