Minerale make-up voor de puber en oudere huid!

Minerale make-up voor de puber en oudere huid!

De minerale make-up voor jong en oud? De oudere huid en de puber huid zijn vrij specifiek met ieder zijn eigen problemen. Wat wel overeenkomt is dat beide huidtypes vaak last hebben van puistjes, vlekjes en oneffenheden. Met een goede minerale make-up als bijvoorbeeld Mineralissima kun je dit heel mooi en subtiel bedekken, zonder de huid te verstoppen of eruit te zien alsof je een masker op hebt.

Minerale make up oudere huid

Mineralissima minerale make-up

 

Mineralissima’s minerale make-up is zorgvuldig ontworpen om de gevoelige huid er gezond uit te laten zien en te laten voelen, en bevat geen kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen, parabenen of conserveermiddelen. Met een lijst van ingrediënten die kort en duidelijk is, is de kans op een allergische reactie kleiner.

Nog een heel groot pluspunt is dat de minerale make-up van Mineralissima 100% vegan is. Ik ben geen vegan, maar het is wel een harde eis aan mijn make-up. Alle beetjes helpen toch? Aangezien er niets in zit wat bacteriën kan laten groeien is de minerale make-up ook lang houdbaar. En zoals je al kunt bedenken, ideaal voor een onzuivere huid.

minerale make-up
NEW TO MINERALS Luxe make-up test pakket

Wat vonden wij van de minerale make-up?

Voor mijn puber had ik het NEW TO MINERALS Luxe make-up test pakket besteld. Dit is een super de luxe doosje met allemaal schattig kleine potjes zachte minerale poeder. Zo kun je de producten testen welke kleur bij jou past, en hoe het op de huid voelt. Uiteraard heeft zij er meteen een hele look van gemaakt. Ze heeft de oogschaduw, foundation, blusher en concealer gebruikt met de superzachte mini brush die je erbij krijgt.

Tip! Het NEW TO MINERALS Luxe make-up test pakket is een leuk cadeau om te geven aan een puber die net met make-up begint!

Mijn puber gebruikt normaal vloeibare foundation en dan een baking powder. Ze is erg onzeker over haar huid en heeft nogal de neiging om het flink vol te smeren. Het punt is wel dat daardoor de huid vaak verstopt en je om de puistjes zo een soort van droog randje ziet einde van de dag. De minerale make-up is heel licht en subtiel, dus dat was ontzettend wennen. De eerste keer dat ze het opdeed zag het er dan ook niet uit. Ze is zo gewend om een flinke laag te gebruiken, en bij minerale make-up is dat dus niet nodig. Het is meer less is more zeg maar.

Na een paar dagen had ze het gebruik beter door en snapt ze waarom mensen zo enthousiast zijn. Het verstopt de huid niet, haar huid zag er zelfs beter uit, en met heel weinig is de huid echt mooi en natuurlijk opgemaakt. Dit terwijl het wel echt de vlekjes en kleurverschillen bedekt. Zij heeft 2 kleuren met elkaar gemixt om de perfecte kleur voor haar huid te krijgen, en is nu wel echt enthousiast over hoe zacht en glanzend haar huid is met de make-up.

NEW TO MINERALS Luxe make-up test pakket

Zelf heb ik het natuurlijk ook uitgeprobeerd. Ik heb de oudere huid met vlekjes, rimpels en pukkeltjes. Het hoort bij de leeftijd, maar er is geen crime in bedekken toch? Ik ben geen grote fan van een dikke laag make-up, en over het algemeen vind ik de meeste vloeibare foundation niet heel prettig. Normale poeder gaat in de rimpels zitten en dan lijk ik 10 jaar ouder. Ik vind het prima om ouder te worden, maar vind niet dat ik mijn best hoef te doen om er ook nog 10 jaar ouder uit te zien.

Minerale make up oudere huid

Een vriendin van mij gebruikt al jaren alleen minerale make-up en kan er niet genoeg enthousiast over zijn en het aanraden aan iedereen. Bij mij duurt het gewoon wat langer om te luisteren. Had ik dat maar eerder gedaan! Ze heeft helemaal gelijk, het is zacht en je krijgt geen break outs die ik over het algemeen wel krijg na een paar keer gebruiken. Het gaat niet in de rimpels zitten, en dat geeft echt een zacht resultaat. Mijn huid zag er fris uit. Ik had ook de terracotta bronzer, en dat is voor mij nu al mijn favoriete make-up product. Beetje op de ogen, op de wangen en de neus, en je ziet er meteen fris uit. Ideaal!

Ben jij nou ook enthousiast geworden over de minerale make-up van Mineralissima dan kun je die met de kortingscode Pink10 met 10% korting bestellen!!

Ook kun je op Facebook en Instagram meedoen aan de winactie!!

 


Lees ook 9 Anti-rimpel crèmes getest! of Tips voor een frisse glans op een oudere of vermoeide huid

 


ageology banner Minerale make-up voor de puber en oudere huid!

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥