Serieus, dacht ik in het begin dat die lange huildagen nooit over zouden gaan, inmiddels wordt de kleine huilebalk alweer 4. Dat huilen kan ze overigens nog steeds prima. Natuurlijk vraagt iedereen om speelgoed en cadeautips, dus bij deze!

Mijn lieve kleine Miya!

Zoals je misschien wel weet was Miya degene die van ons gezin een echt gezin maakte. Ik was er met Keira, en Jop kwam er bij. Miya zorgde ervoor dat we allemaal blood related werden. Ze kwam als heel klein mini muisje grijs in de wereld. Maar door lekker te knuffelen op papa zijn blote borst was ze al snel weer op temperatuur. En papa, dat blijft haar favoriet, alhoewel ze langzaam een mama’s kindje wordt.

Ze is nog steeds een ukkie voor haar leeftijd, maar dat maakt ze goed met haar grote praatjes. Je staat soms versteld van haar woordengebruik. Grote zus is echt haar grote held. Daar wil ze indruk op maken, bij haar wil ze graag stoer doen. Ze oefent de hele dag druk op het shuffelen, zodat ze dat na school aan Keira kan laten zien. Ook vind ze het heerlijk samen op bed te liggen en filmpjes kijken terwijl Keira aan de Sims zit bijvoorbeeld. Hoewel ze behoorlijk ruzie kunnen maken, zijn ze ook wel echt heel hecht samen. Super mooi om te zien!

Speelgoed en cadeautips

Nou vieren we dus binnenkort haar verjaardag, en ik was gevraagd om speelgoed en cadeautips. Maar omdat er vast meerdere meisjes 4 worden, leek het mij leuker om dat in een blog te doen.

Eco speelgoed

Bij Greenjump kwam ik echt super leuk groen speelgoed tegen. Ik probeer best wel wat groener te leven, dus ik word heel blij van die site. Ze hebben daar echt de leukste theeserviesjes of een blad met cupcakes bijvoorbeeld. Wat ik dan zo leuk vind is dat het allemaal van gerecycled materiaal is. Bijvoorbeeld van oude melkflessen. Ze zijn helemaal rotzooi vrij, niet giftig en zelfs de inkt in van soya. Dat is toch super! Buiten dat is het ook allemaal duurzaam en echt leuke kleuren. Dan geef je net iets meer dan “gewoon” speelgoed.

zusjesKnutselen en tekenen

Miya is dol op knutselen en tekenen. Dit doet ze echt heel veel vaak. Helaas raakt ze de stiften wel altijd kwijt, dus daar hebben we nooit genoeg van. Scharen mag ze nog niet. Niet omdat ze niet kan knippen, maar omdat elke keer als ze een schaar ziet ze een stuk van haar haar afknipt.

Poppen!

Poppen blijven favoriet. Vooral Barbie komt nu in de mode. Ook omdat ze natuurlijk het grote Barbiehuis van Keira heeft gehad. My Little pony wint ook aan populariteit. Ze speelt er echt dagelijks wel mee. Vtech heeft een pop met een puppy, die staat ook op haar wishlist.

Educatief speelgoed

Wij hebben natuurlijk de tiptoi en de Vtech Magibook mogen testen, en Miya is daar echt een grote fan van. Ze heeft inmiddels de tiptoi muziekuitbreiding, maar vind het leuk om ook bijvoorbeeld te leren tellen of de taal te leren. Het is een enorm leergierig meisje. Boekjes doen het dan ook altijd goed. Vooral grote prentenboeken met mooie plaatjes vind zij bijzonder.

Miya in haar Stokke badje op Ibiza

Build -a- Bear

Wij hadden haar beloofd dat ze ook naar Build -a- Bear mocht voor haar verjaardag. Door de verhuizing komt dat een beetje in de knel, maar we gaan nog wel binnenkort. Keira heeft er ooit 1 gemaakt, maar toen was Miya nog veel te klein. Ondertussen slaapt Miya wel met de beer van Keira, en zou ze er ook graag 1 maken. In Duitsland zit er 1 in het winkelcentrum CentrO, en dat is maar een uurtje hier vandaan.

Tot we er heen gaan maken we haar blij met wat squishies bijvoorbeeld, die pikt ze altijd van haar grote zus! Ook gaan we gezellig met haar beste vriendinnetje nog pannekoeken eten. Zo verspreiden we alles een beetje. Te veel drukte op 1 dag is niks voor haar nl..

En dan.. volgende week echt naar school!!

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  
Spread the love