Miya word 1!

Miya word 1!!
Op 30 januari 2015 word mijn kleine meisje een dreumes. Ik ben dus druk bezig om van alles bij elkaar te pinnen, ter inspiratie. Die komen ook dagelijks op deze pagina erbij.

Het is inmiddels 7 jaar geleden dat ik de 1e verjaardag van Keira heb gevierd, dat was op Fuerteventura, in de zon. Maakt het een stuk makkelijker om iets te plannen natuurlijk. Leuke mensen, een flinke taart en een BBQ, en je hebt al een super feest!
Nu dus de eerste verjaardag van Miya; in de kou, en dus binnen. Wij hebben er evengoed al zin in, dus als jij nog tips hebt, dan hoor ik ze graag!!

Follow Mommy Loves Pink’s board 1st Birthday! on Pinterest.

Miya word 1!!
Op 30 januari 2015 word mijn kleine meisje een dreumes. Ik ben dus druk bezig om van alles bij elkaar te pinnen, ter inspiratie. Die komen ook dagelijks op deze pagina erbij.

Het is inmiddels 7 jaar geleden dat ik de 1e verjaardag van Keira heb gevierd, dat was op Fuerteventura, in de zon. Maakt het een stuk makkelijker om iets te plannen natuurlijk. Leuke mensen, een flinke taart en een BBQ, en je hebt al een super feest!
Nu dus de eerste verjaardag van Miya; in de kou, en dus binnen. Wij hebben er evengoed al zin in, dus als jij nog tips hebt, dan hoor ik ze graag!!

[prw username="pinkpress" boardname="1st-birthday" maxfeeds="80" divname="myList" printtext="0" target="newwindow" useenclosures="yes" thumbwidth="250" thumbheight="250" showfollow="medium"]

Geef een reactie