MKBM Slimming Powder Review

Wanneer afvallen net zo een lastige opgave is voor jou als voor mij, dan is deze blog echt iets voor jou! Ik ga namelijk de nieuwe MKBM slimming powder van Fajah Lourens proberen.

Afvallen is vaak geen gemakkelijke opgave en al helemaal niet, wanneer je aan de zone rond je buik gaat beginnen. Ik heb een extra zetje nodig naast gezonde voeding en sport en zo kwam ik bij de MKBM Slimming Powder van Fajah Lourens.

Afvallen met slimming poeders

Waarom MKBM Slimming Powder?

Ik zoek (zoals iedereen) een handige en prettige steun in de rug om het afslanken wat makkelijker te maken.  Zonder mij futloos en slap te voelen. De natuurlijke ingrediënten in de MKBM Slimming Powder stimuleren de vetverbranding, ook als ik stil zit te werken achter mijn laptop.

Daarnaast zorgen de ingrediënten er ook voor dat ik gedurende dag meer energie heb. Dat is wel handig aangezien ik sport, een business run én ook moeder ben.

Wat ik vooral fijn vind is dat ik dit supplement maar één keer per dag hoef te nemen. Meng de poeder, 6 gram,  met 200 ml water en je krijgt een heel zoete watermeloen (of ananas) limonade zonder toegevoegde suikers. Dit drankje bevat minder dan 3 kcal per portie, fijn! Nog een mooie bijkomstigheid: het remt het hongergevoel. Dat helpt wel wanneer je continue drang hebt naar chocolade bijvoorbeeld 😉

Vet verbranden

De enige manier om vet goed kwijt te raken, is door meer calorieën te verbranden dan je binnen krijgt. Het lijf moet dan namelijk de vetreserves aanspreken om nog genoeg energie vrij te maken. Dat betekend dat ik óf minder moet gaan eten, óf meer moet gaan verbranden.

MKBM Slimming powder helpt bij het laatste. De poeder bevat namelijk stoffen die het metabolisme versnellen, waardoor je automatisch wat meer calorieën verbrandt. In combinatie met een geschikt eetpatroon zóú dat ertoe kunnen leiden dat ik een gezond calorietekort opbouw en dus afval.

Wat zijn vetverbranders?

Vetverbranders -ook wel fat-burners- zijn combinaties van stoffen en middelen die je stofwisseling activeren en sneller laten werken. Eigenlijk zoals ik hierboven al een beetje heb uitgelegd. Vetcellen worden hierdoor sneller opgelost in de bloedbaan: je lichaam gebruikt ze namelijk als energie,

Dit is dan ook de reden dat er in vetverbranders stoffen zitten, die dit proces kunnen accelereren zoals cafeïne, theïne en ook zwarte peper. De MKBM Slimming Powder bevat creatine, cafeïne, beta-alanine en groene thee.

 

Zo gebruik je de MKBM Slimming Powder:

Meng 6 gram MKBM Slimming Powder met 200 ml water om een lekkere afslank limonade te krijgen in de smaken watermeloen of ananas.

Belangrijk om te weten wanneer je deze afslankpoeder gaat gebruiken:

  • Wanneer je overgevoelig bent voor cafeïne eerst de huisarts raadplegen.
  • Overschrijdt nooit de dagelijkse dosering
  • Geschikt voor veganisten en vegetariërs
  • Niet geschikt voor kinderen
  • Buiten het bereik houden van jonge kinderen.
  • Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding
  • Droog en koel bewaren om klontvorming te voorkomen
  • Na openen tot 3 maanden houdbaar.

In een pot zit 300 gram afslankpoeder waar je ongeveer 50 doseringen uit kunt halen. Met één dosering per dag kun je dus 50 dagen met deze pot doen. Je koopt de poeder in de MKBMshop voor €29,95. Ben je een nieuwe klant en schrijf je je in voor de nieuwsbrief dan ontvang je 5 euro korting op je bestelling.

Dit zijn de ingrediënten en voedingswaardes van de MKBM Slimming Powder

creatine monohydraat, beta-alanine, ascorbinezuur (vitamine C), smaak: watermeloen, l-carnitine-basis, guarana-extract 10%, groene thee-extract, zuurteregelaar: natriumbicarbonaat, cafeïne anhydraat, antiklontermiddel: silicium kooldioxide, zout, zoetstof: steviolglycosiden van stevia, kleurstof: bietenconcentraat, nicotinezuur (vitamine B3), cyanocobalamine (vitamine B12), pyridoxinehydrochloride (vitamine B6)

Allergenen informatie: Kan mogelijk sporen van gluten, ei, soja en melk bevatten.

Hieronder vind je een overzichtelijke lijst met alle voedingswaardes van het poeder:

Voedingswaarde/Nutritional value Per 100 gram Per 6 gram
Energie 509,3 kJ/121,1 kcal 30,6 kJ/7,3 kcal
Vetten 0.0 g 0.0 g
Waarvan verzadigd 0.0 g 0.0 g
Koolhydraten 4.7 g 0.3 g
Waarvan suikers 1.0 g 0.1 g
Vezel 0.0 g 0.0 g
Eiwit 24.3 g 1.5 g
Zout 3.52 g 0.21 g

Zoals je ziet zitten er minimale suikers aan toegevoegd en wat er aan toegevoegd is, is op basis van Stevia. Dit betekend alleen wel dat wanneer je aan Intermitting Fasting doet, je deze shake pas mag hebben zodra je eetraam begint.

Review!

Ik heb dus zelf de MKBM Slimming Powder geprobeerd. Mijn man en ik deden samen met de Extra Strong en mijn vriendin probeerde de reguliere.

We waren vrij unaniem in onze mening en dat was dat de smaak erg zoet is met een wat bittere nasmaak. De ananas van de reguliere proefde meer naar koffie en de watermeloen van de strong proefde gewoon naar zoet. Niet echt onze smaak, dus het was wel een kwestie van snel doordringen.

Er zit vrij veel cafeïne in en dat merk je. Een extra kop koffie heb je niet nodig. Wij merkten alle drie dat je meer moest plassen en toch wel minder trek had.

Ik ben zelf na 2 dagen gestopt want het was echt te zoet en ik voelde mij er niet zo lekker bij. Mijn man stopte na een week. Hij had moeite met slapen, en kon zich niet meer goed concentreren daardoor.

Mijn vriendin stopte na 2 weken. Ook zij kreeg moeite met slapen en hoofdpijn. Zij is in 2 weken ongeveer 1 kilo afgevallen, naast sporten en gezonder eten.

Al met al denk ik dat het misschien voor de laatste kilo’s, en dagelijks flink sporten wat meer geschikt kan zijn. Wij sporten alle drie ongeveer 3 tot 5x per week, en hebben alle drie echt wel wat overgewicht.

Ook proberen? Klik dan -> MKBM slimming powder

self care vlog banner youtube

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
Scroll naar boven