Close
super zachte lippen met lippenbalm

Mmmm EOS lipbalm! De limited editions!

Ik hou van lippenbalsem. Echt waar. Ik heb altijd wel wat in mijn tas zitten. Eos is wel echt mijn favoriet. De geur, de kleur, het lieve potje. Liefde op het eerste gezicht. En nu zijn er nieuwe limited editions!

Mijn kleine Miya heeft het niet van een vreemde. Ook zij is dol op lippen balsem. Alhoewel, zij liever lipgloss heeft, omdat die zo een fijne applicator hebben. Maar ik zelf ben helemaal van de lippen balsem. Mijn favoriet die ik altijd in mijn tas heb is de rode lip balsem van Burts Bees. die geeft net die mooie glans en kissable lips. Als ik in de UK of de US ben koop ik standaard 10 potjes Carmex. Die kan ik echt blijven smeren, zo fijn vind ik die! Ook je lippenstift blijft beter zitten daarmee.

Dankzij mijn lieve puberdochter die mijn oren van mijn hoofd afzeurde voor een Eos lippen balsem, heb ik hem zelf ook ontdekt. Ik snap de hype! Hij is zo zacht en fijn, en dan die heerlijke geurtjes en kleurtjes. Liefde!

Wij kregen een paar samples uit de kerst collectie en de Vanilla bean – die ruikt naar vers gebakken koekjes – was sneller naar boven verdwenen dan ik hem open kon maken. De Cucumber mocht ik houden. Daar zat ook een lotion en ene handcrème bij. De handcrème is erg fijn want trekt snel in, en is lekker zacht. De lotion was er 1 zoals de rest, lekker, maar er was niet echt een verschil met andere lotions.
Ik wil nu toch de andere nieuwe geurtjes ook wel proberen, dus die staan op mijn kerst wishlist!  

 

Tijdens de wintermaanden hebben onze lippen wat extra verzorging nodig. Met het koude weer en de constante wisseling van temperaturen hebben veel mensen last van rode of droge lippen. Een tikkeltje meer aandacht voor de lippen is dan ook zeker op z’n plek. De Eos™ lippenbalsems zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van parabenen, mineralen en gluten. De balsems maken de lippen heerlijk zacht en hydrateren voldoende voor een verzorgend en glanzend resultaat.

Deze kerst lanceert eos een geschenkset met drie nieuwe smaken. Ook nieuw is de Visibly Soft range; een nieuwe categorie van de lippenbalsem die de lippen niet alleen zachter laat aanvoelen maar dit ook zichtbaar maakt!
Eos™ Holiday Lip Trio De Eos Holiday Lip Trio zit vol nieuwe lippenbalsems. Dit gelimiteerde setje bevat twee nieuwe smaken van de klassieke lippenbalsem: Passionfruit & Wildberry. Daarnaast bevat de set een lippenbalsem in de range Visibly Soft; de lippenbalsem bevat meer shea butter, verzorgende oliën en vitamine C en E voor zichtbaar zachtere lippen. Je lippen voelen niet alleen zachter aan, maar zien er ook glanzender en verzorgd uit.

Meer lezen over lippen verzorgen
Meer lezen over mooie tanden

Heb jij de Eos lippen balsem al eens geprobeerd?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang