Wat is nou helemaal in bij puber meisjes? 

Als je een puber in huis hebt, weet je inmiddels al dat jij waarschijnlijk al lang niets meer te zeggen hebt over haar kleding. Misschien nog net dat ze niet als trashy ho hoes de deur uit mogen, maar daar houd het wel op. 

Gelukkig hebben ze over het algemeen best een leuke smaak! 

Afgezien van de sokken in sandalen, want kom op. Grappig hoe iets wat de grootste fashion faux pas onder volwassenen, 1 van de grootste hits is onder pubers. Maar daarnaast laten we de grote hits bespreken die ook een volwassen vrouw prima zou kunnen dragen. 

De hoodie en trainingsbroek

Echt een trainingspak mag je het niet noemen. Maar goed dat is het wel. Een hoodie kan eigenlijk op alles gedragen worden. Zelfs op een rokje met bikerboots. 

De broek kun je dragen met de hoodie maar uiteraard ook met een crop top en leren jasje. Nou zou ik zelf niet zo snel voor de crop top gaan, dus wat dacht je van een leuk strak shirtje. Of juist een oversized ’t shirt. 

 

Dit supergave pak (ook in andere kleuren) kun je nu bestellen bij Black Bananas met de code PINKPRESS20 voor een 20% korting!

Keira draagt het pak van Black Bananas. Onder de tieners een grote must have. Ik moet wel bekennen dat ik hier best jaloers op ben. Het is zo een gaaf pak! Buiten mooi, is hij ook super zacht en voel je de kwaliteit er aan af. Duidelijk echt Hollands vakmanschap. De trend van een hoge zak op de voorkant zie je ook bij de jassen. 

De jas van 2019 is:

Duidelijk dus 1 met een grote hoge zak aan de voorkant. Mijn lieve puber wilde deze graag voor haar verjaardag. Het is een jas die je over je hoofd aan trekt. Waterdicht en windproof. Ook zit hij lekker over je broek heen, waardoor er geen wind tussen komt. Die pubers zijn dus niet alleen fashionable maar ook praktisch. Ik hoop dat jij meer geluk hebt met de wintereditie dan ik met de herfst versie. Uren zijn wij bezig geweest om er nog 1 in haar maat in de gewenste kleuren (zwart/wit) te vinden. 

Jeans blijven in! 

Ook de mom jeans blijven nog even bestaan. Lekker losse jeans die ook gewoon praktisch zijn.

Alhoewel de skinny jeans bij de pubers langzaam  plaats maken voor de high waist jeans met wijde pijpen, de mom jeans en echt broeken van gewone stof.

Hoe leuk zijn de flared jeans met een simpel wit t-shirt en een paar sneakers?

Je ziet ook steeds vaker, hou je vast, rokjes! De meiden dragen weer rokjes. Van die lieve frilly rokjes. Zachte stoffen en bloemen motiefjes. Uiteraard dan wel met hun eeuwige Adidasjes of juist stoere zwarte enkel laarzen. Gecombineerd met een leren jas of een oversize jeans jas. Hoe leuk is dat voor jou naar een meeting?

Voor het schoolfeest of bijvoorbeeld kerst blijven de 70’s nog even bestaan. Jij kunt de jumpsuit met mooie hakken dragen, zij dragen hem over het algemeen weer met sneakers.

Ik ben er over uit dat de mode van onze tieners best wel erg leuk is, en belangrijk vooral comfortabel. Ze weten het vrouwelijke met zacht en comfort goed te combineren met stoer en unisex. 

Wat vind jij van de puber mode?Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like