DSC 0502 - Moederdag draait om jou | Tijd voor Jijdag? | Cadeau tips
Mama

Moederdag draait om jou | Tijd voor Jijdag? | Cadeau tips

Omdat het volgens de nieuwste zeur rage geen moederdag meer zou moeten heten maar Jijdag, mag JIJ dit jaar beslissen. Het klinkt heel fout, en ik denk niet dat ik ooit kan wennen aan Jijdag? Eigenlijk vind ik dat het een extra feestdag zou moeten zijn? Dit zijn mijn tips voor een leuk moederdag cadeau

Jijdag

Een dag die alleen om jou draait. Jijdag de dag dat je eindelijk een keer zelf mag beslissen en niet bezig hoeft te houden met lieve kinderontbijtjes (zooi in de keuken) en lekker uitslapen (SHHHH STRAKS MAAK JE MAMA WAKKER!!STOP HOU OP!! MAMAAAAAAA). Jijdag zou een weekend weg moeten zijn, in je eentje, waar alles draait om jou. Maar zover zijn we nog niet.DSC 0481 - Moederdag draait om jou | Tijd voor Jijdag? | Cadeau tips

Moederdag

Zondag 13 mei is het weer Moederdag. De dag waarop je denkt uit te kunnen slapen, maar om 07:00 al klaarwakker bent omdat jouw kroost je gaat verrassen met een zelfgemaakt (hartje, I Love You ) ontbijt, een zelfgemaakt cadeautje en hopelijk een door je wederhelft gekocht favoriet geurtje.

Om het ze wat makkelijker te maken mag je ze best helpen. Want Moederdag is het leukste als je die gulle glimlach ziet wanneer ze de slaapkamer in lopen.
6 leuke tips voor een moederdag cadeau ! ( Ook voor jouw moeder ).

1. Elke dag de mooiste bloemenEr gaat niets boven een zelfgeplukte paardenbloem in een handgemaakt vaasje van klei, maar er zijn ook bloem abonnementen verkrijgbaar. Zo krijg je wekelijks de mooiste samengestelde boeketten thuis bezorgd. En natuurlijk hangt er elke week een kaartje aan waarop staat dat zij de beste moeder van de wereld is. Weet je wat ook super leuk is? Bij Radbag kun je zaadjes en zaadballen (ehm) kopen. Die plant je in de tuin voor de mooiste bloemen. Ze zijn echt super leuk verpakt. Top moederdag cadeau

2. Koffie cadeaupakket

Elke dag een kopje koffie en kunnen variëren met smaken en sterktes. Bij verschillende verkooplocaties zijn koffie cadeaupakketten verkrijgbaar. Van cappuccino tot espresso, voor elke moeder is een gepersonaliseerd pakket te verkrijgen. Dus dat betekent elke ochtend een vrolijke en blije moeder ! Ik kreeg van Inventum een geweldige koffie opschuimer. Dat betekent dat ik nu zelfs lekker op vakantie toch mijn eigen lekkere cappuccino kan zetten. Ik heb daarbij ook nog zo een vormpje voor leuke figuurtjes op mijn koffie. Het maakt het allemaal net wat leuker. 
DSC 0497 - Moederdag draait om jou | Tijd voor Jijdag? | Cadeau tips

3. Mooie sieraden


Dit kun je natuurlijk zo duur of goedkoop maken als je wilt. Maar bij mij zit je bijvoorbeeld heel goed met zilveren sieraden. Zo fijn en minimalistisch mogelijk moeten ze dan zijn. Zo was mijn verlovingsring ook van zilver. Ik kreeg van Lucardi alvast echt bijzonder mooie sieraadjes. Precies en dan echt helemaal mijn smaak. Hele fijne dunne ringen, geen overdreven hangers. De ketting en het armbandje passen er ook precies bij. Het fijne is dat ik dit niet elke keer hoef af te doen, en het overal wel bij past. Natuurlijk heeft ieder zijn eigen smaak, maar als je niet al te duur uit wilt zijn, dan is dit wel echt heel bijzonder.

4. Shoppen en ontbijtje combinatieQuality time combineren met een cadeautje is twee vliegen in een klap slaan. Neem je moeder mee naar dat tuincentrum waar de mooiste cactussen verkrijgbaar zijn, of naar dat warenhuis om een mooie nieuwe zomerjurk te kopen. Combineer dit shopmomentje met een lekker ontbijtje of lunch en het wordt gegarandeerd een geslaagde Moederdag.

5. Workshop bonbons maken

Moeder en chocolade, kan het nog genialer ? Je scoort gegarandeerd met chocolade, maar wat als ze haar eigen bonbons mag maken ? Er zijn verschillende workshops die dit aanbieden. Van chocoladetruffels tot marsepein bonbons, er zit ongetwijfeld een recept tussen waar je moeder haar vingers bij af likt. In de meeste gevallen zit er een proeverij aan vast en mogen de bonbons en bijbehorende recepten mee naar huis genomen worden.

6. Verwennen met beauty produkten

Met een crème douche of bodylotion zit je altijd goed. Lekker zacht voor de huid, en echt duidelijk alleen voor haar om van te genieten even. Die 5 minuten voor jezelf zijn gewoon heel even fijn. Even wat aandacht aan je huid besteden en je voelt je de hele dag gewoon net wat lekkerder. Een fijne handcrème bijvoorbeeld van Vichy of Eos is ook lekker voor in de tas. Elke keer als ze de tube uit de tas haalt denkt ze aan jou.

Nou kun je natuurlijk ook zo een Jijdag cadeau doen? Heerlijk lijkt mij dat! (hint meneer le fiancee)DSC 0469 - Moederdag draait om jou | Tijd voor Jijdag? | Cadeau tips

 

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Moederdag draait om jou | Tijd voor Jijdag? | Cadeau tips
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

4 Reacties

 • Jolanda

  Is dat echt waar dat dit nu ook alweer een punt van discussie is? Echt ongelofelijk. Moederdag is en blijft voor mij Moederdag. Meestal krijg ik iets leuks geknutseld van mijn dochtertje (zoontje is nog te klein) en daar geniet ik intens van.

 • Danielle

  Moederdag klinkt veel leuker en dat mag ook zeker zo blijven. Het is toch heerlijk om even je moeder in het zonnetje te zetten.

 • nicole

  Oh serieus?! Dit heb ik gemist: zitten ze nu weer te zeuren over de term Moederdag? Van Jijdag krijg ik kromme tenen zeg.

  Ik heb mijn man maar gewoon een link gestuurd naar wat ik graag wil voor Moederdag : )

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: