Moederdag tip: armbandjes

Over een paar weken is het al weer zo ver. We kunnen nu alvast wat hints achter laten. Voor moederdag, maar ook leuk om zelf te kopen of gewoon te krijgen. Armbandjes! 

Inhoudsopgave

Zilver

Ik heb het liefst zilver, niet alleen omdat ik dat gewoon echt mooier vind dan goud. Maar ook omdat ik dan echt totaal geen allergische reactie heb die ik soms met goud nog wel heb. Dit is ook waarom mijn verlovingsring zilver is. Als ik dan mag kiezen zoals bij Kaya Sieraden, dan kies ik meteen voor zilver. kaya sieraden

Ik werd zelf verliefd op het prachtige infinity armbandje met de 2 pareltjes. Ik wil al een tijdje een nieuwe tattoo met een infinity logo en dan de namen van de meiden erin. Maar ik twijfel nog tussen dat of de vogel op mijn nek in een vlinder te veranderen en daar Miya in te zetten. Keira staat al groot op mijn ruggegraat.

Maar goed, het armbandje is dus alvast een prachtig alternatief. Hij is heel fijntjes, ik ben nl niet zo weg van hele grove sieraden, ik moet ze niet echt voelen wil ik het dagelijks dragen. Deze is echt heel erg lief voor iemand die van fijne sieraden houdt. Ze hebben er ook kettingen van, en veel mama&me sieraadjes. Echt zo een webshop waar je alles wel wilt hebben. Super aanrader dus!

swarovski armbandSwarovski

Hoe fijn mijn mooie armbandje van Kaya sieraden is, soms voor een feestje of iets, wil ik wel eens wat grover. Gewoon als statement bijvoorbeeld. Mijn lieve broer houd van grote en grove sieraden, dat is natuurlijk wel passend want hij is letterlijk mijn grote broer. Hij denkt altijd echt na als hij iets voor mij koopt. Zo hebben wij bijvoorbeeld dezelfde tekst als tattoo. Hij op zijn hand, ik op mijn rug.

Voor mijn verjaardag kreeg ik dus een prachtig mooi Swarovski armband. Met de typische Swarovski steentjes, en uiteraard in zilver. Hij heeft voor het slotje gekozen omdat ik best wel heel open lijk, maar eigenlijk heel gesloten ben. Prachtig toch?

Binnenkort meer moederdag tips!


ageology banner Moederdag tip: armbandjes

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Reacties

  1. Neelke

    Leuke armbandjes. Ik vind zilver ook altijd erg mooi staan. Vaak nog mooier dan (geel) goud.

  2. Rory

    Mooi! Allebei trouwens. En de betekenis van het laatste sieraad vind ik ook mooi. Grappig, dat ik je inderdaad juist heel open vind 🙂 Maar hij kent je natuurlijk veel beter 😉

Reacties zijn gesloten.