Close

Moederdag tip: armbandjes

Over een paar weken is het al weer zo ver. We kunnen nu alvast wat hints achter laten. Voor moederdag, maar ook leuk om zelf te kopen of gewoon te krijgen. Armbandjes! 

Zilver

Ik heb het liefst zilver, niet alleen omdat ik dat gewoon echt mooier vind dan goud. Maar ook omdat ik dan echt totaal geen allergische reactie heb die ik soms met goud nog wel heb. Dit is ook waarom mijn verlovingsring zilver is. Als ik dan mag kiezen zoals bij Kaya Sieraden, dan kies ik meteen voor zilver. kaya sieraden

Ik werd zelf verliefd op het prachtige infinity armbandje met de 2 pareltjes. Ik wil al een tijdje een nieuwe tattoo met een infinity logo en dan de namen van de meiden erin. Maar ik twijfel nog tussen dat of de vogel op mijn nek in een vlinder te veranderen en daar Miya in te zetten. Keira staat al groot op mijn ruggegraat.

Maar goed, het armbandje is dus alvast een prachtig alternatief. Hij is heel fijntjes, ik ben nl niet zo weg van hele grove sieraden, ik moet ze niet echt voelen wil ik het dagelijks dragen. Deze is echt heel erg lief voor iemand die van fijne sieraden houdt. Ze hebben er ook kettingen van, en veel mama&me sieraadjes. Echt zo een webshop waar je alles wel wilt hebben. Super aanrader dus!

swarovski armbandSwarovski

Hoe fijn mijn mooie armbandje van Kaya sieraden is, soms voor een feestje of iets, wil ik wel eens wat grover. Gewoon als statement bijvoorbeeld. Mijn lieve broer houd van grote en grove sieraden, dat is natuurlijk wel passend want hij is letterlijk mijn grote broer. Hij denkt altijd echt na als hij iets voor mij koopt. Zo hebben wij bijvoorbeeld dezelfde tekst als tattoo. Hij op zijn hand, ik op mijn rug.

Voor mijn verjaardag kreeg ik dus een prachtig mooi Swarovski armband. Met de typische Swarovski steentjes, en uiteraard in zilver. Hij heeft voor het slotje gekozen omdat ik best wel heel open lijk, maar eigenlijk heel gesloten ben. Prachtig toch?

Binnenkort meer moederdag tips!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

3 thoughts on “Moederdag tip: armbandjes

  1. Leuke armbandjes. Ik vind zilver ook altijd erg mooi staan. Vaak nog mooier dan (geel) goud.

  2. Mooi! Allebei trouwens. En de betekenis van het laatste sieraad vind ik ook mooi. Grappig, dat ik je inderdaad juist heel open vind 🙂 Maar hij kent je natuurlijk veel beter 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang