Close
moederdag 2015

Moederdag; “JA! We doen er wel aan”.

My mother thinks I am the best. And I was raised to always believe what my mother tells me.

Elk jaar hoor je iedereen weer zeggen, “we doen niet aan moederdag”, “mijn moeder vind het onzin”, “weer zo een commerciële feestdag”. Maar aangezien we onze moeders niet vaak genoeg bedanken, is zo een dag gewoon wel nodig. Even je helpen herinneren dat die vrouw die je gebaard heeft, en je heeft opgevoed tot de persoon wie je nu bent (uitzonderingen daargelaten, maar daar hebben we het hier niet over. We hebben het over de goede moeders, die er voor je zijn/waren), ook best een dagje in het zonnetje gezet mag worden.
Stiekem vinden de meeste moeders, het echt wel heel leuk. En het gaat niet om cadeaus, het gaat om even die echte onverdeelde aandacht. Alhoewel… kijk na het filmpje nog even naar de tekst hieronder, daar zullen weinig moeders niet blij mee zijn!!

Moederdag Helpling

“Waarschijnlijk heeft jouw moeder in het verleden vele uren besteed om voor jou schoon te maken – bedank haar daarom nu door een schoon huis terug te geven. Geef jouw moeder een volledige schoonmaak cadeau en maak gebruik van de Helplings Moederdag-korting. Gebruik de code: MOMRULES2015 bij het maken van een boeking en ontvang nu speciaal voor Moederdag 1 uur gratis schoonmaak!”

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang